לפני ואחרי

מצב
הנושא נעול.
הנה תמונה תוך כדי נסיעה באוטובוס

אין שום קשר בין הצריח לארוע
בכל מקום בו צהל פרץ דרך בנגב עם קום המדינה, חיל ההנדסה בנה את הסמל שלו במקום. כך במעלה עקרבים (נראה שהצריח פשוט שימש את אבו בנדק והכנופיה שלו כמחסה בעת תקיפת האוטובוס), וכך תוכלי למצוא צריח נוסף במעלה אילת שכבר איננו בשימוש, אבדוק אם יש לי תמונה.
הנה תמונה תוך כדי נסיעה באוטובוס

../images/Emo51.gifלך עכשיו הבנתי../images/Emo140.gif

אין שום קשר בין הצריח לארוע
בכל מקום בו צהל פרץ דרך בנגב עם קום המדינה, חיל ההנדסה בנה את הסמל שלו במקום. כך במעלה עקרבים (נראה שהצריח פשוט שימש את אבו בנדק והכנופיה שלו כמחסה בעת תקיפת האוטובוס), וכך תוכלי למצוא צריח נוסף במעלה אילת שכבר איננו בשימוש, אבדוק אם יש לי תמונה.
לך עכשיו הבנתי

כאן יש משהו יותר מעניין מה"לארק"

טריומף ויטס (Vitesse) גג נפתח. בניגוד להראלד ה"עממיות" לויטס היו מנועי שישה צילינדרים. בתמונה כנראה ויטס 1600 סמ"ק, דגם 1966 (או קודם לו).

../images/Emo51.gif../images/Emo13.gifבאמת תהיתי איזה אוטו זה

טריומף ויטס (Vitesse) גג נפתח. בניגוד להראלד ה"עממיות" לויטס היו מנועי שישה צילינדרים. בתמונה כנראה ויטס 1600 סמ"ק, דגם 1966 (או קודם לו).
באמת תהיתי איזה אוטו זה
לא זיהיתי, טריומף אני זוכרת בדגם אחר.

אז זו כנראה היא, אין לה תמונות נוספ

כנראה בר"ג, המקום לא נראה כמו ת"א
יונה קוממי היתה שוטרת ברמת גן כאשר התקבל אירוע על אדם שהתפרע במשרד עורכי דין וירה בעורך דין והרגו. היא הגיעה למקום וראתה את החשוד נמלט ורדפה אחריו כדי לעצרו והוא ירה בה למוות. כל שמה אותו הרחוב "השוטרת".

אוהד11

New member
הארוע היה בשנת 1963 ?

יונה קוממי היתה שוטרת ברמת גן כאשר התקבל אירוע על אדם שהתפרע במשרד עורכי דין וירה בעורך דין והרגו. היא הגיעה למקום וראתה את החשוד נמלט ורדפה אחריו כדי לעצרו והוא ירה בה למוות. כל שמה אותו הרחוב "השוטרת".
הארוע היה בשנת 1963 ?

כן, אני זוכרת את המקרה ומכירה

כן, אני זוכרת את המקרה ומכירה
את רח' השוטרת שיוצא מרח' ביאליק.

מצב
הנושא נעול.
למעלה