לפני הרבה חודשים

שקדי

New member
אומרים שהיה פה שמיח לפני שנולדתי...

אבל גם היום לא ממש רע חבירה מנהלת ואיך בערי הצפון?????

magy

New member
לא כמו בקיבוץ

כל מה שנמצא מחוץ לחממה......אינו פורח כמו בחממה.......

שקדי

New member
הדברים החשובים באמת...............

צומחים ב
ותחשבי על זה............

magy

New member
לב, זה הגוש בשר הזה

עם צנורות שנכנסים ויוצאים ? כאילו , כזה, פומפה שמזרימה דם ???. בציור למעלה....זה נראה יפה........אבל כשרואים אותו על אמת..... זה לא משובב עין.......... לא מאמינה שהוא יודע לעשות דברים חוץ מלפמפם...........

שקדי

New member
ולמה שתקלי ראש בחשיבות הפימפום../images/Emo8.gif

אגב שמעתי שלב הולך נהדר במחבת עם בצל פטריות ויין אדום שווה לנסות פעם........אני מזמין

עיניים

New member
ועוד שימוש ל"ארנק" הנ"ל

נזכרתי פתאום שלקחנו את אותה ממחטת "ארנק", קשרנו בכל אחד מהקצוות חוט - ארבח חוטים באותו אורך, חיברנו אותם לאבן בעלת משקל, ובנינו לנו מיצנחים,,,,,, חה, היינו מטפסים על גג הבית ועורכים מפגן צניחה. לימים - הצנחנים גנבו לנו את הרעיון

magy

New member
נכון עיניים.........איך שאת מזכירה

לי דברים עתיקים......... ועשיתם גם מדפי נייר מרובעים, שקיות מים ??????? עשינו מבנה מיוחד...........ריבוע.......קדחנו חור למעלה....שפכנו מים פנימה........ואודרוב.........מקומה שניה......על הילדים בחצר....... והן התפוצצו והתיזו מים..............כמו פצצה......... חטפתי מכות ........בתיכון מהבנים.......שזרקתי עליהם..... אחר כך ליוו אותי הביתה....... ולא להאמין.....ביום שעברתי דירה.....מהעיר להדר......קוראים לזה ...שידרוג.......... זרקתי שקית על בחור......הכי חתיך בבית ספר..... אחרי הפליק.....ליווה אותי הביתה.....כדי שלא ירביצו לי בדרך...... ולא להאמין..........כשהגענו הביתה.....התברר ......שהוא גר בית על ידי...... נו......הוא כבר היה הנשיקה הראשונה שלי........אחרי שנים..... שחיית הלילה הראשונה.......בחוף אכזיב....... הקבוץ הראשון שלי...... היו ימים........... ובמקרה הוא גם אח של קיקי רוטשטיין......מ"הכל עובר חביבי".....

לפני שהיו מחזירים

את הפונטים והפיאסטרים. היו עושים במטפחת את השימוש המקורי. ואחר כך, עוד אומרים שלכסף אין ריח.

magy

New member
1968 - כלה צעירה

גיהצתי את המטפחות של בעלי.....ז"ל..... עימלנתי......וגיהצתי....... שתהיינה נקיות, צחורות, וחלקות בכיס.....אם תהיה לו נזלת.......ויירצה להשתמש בה......
)))))

עיניים

New member
לזה מתכוונים

כשאומרים שמישהו "מסריח מכסף"? ועוד תגיד, התאמנת מספיק על ה-
???

למעלה