לפני הרבה חודשים

magy

New member
לפני הרבה חודשים

מישהו הדביק פה משהו.........ממש נוסטלגי.. לטובת כל אלו שעדיין לא היו פה..........

ובתיבת הקרטון הישנה של הוריי...

יש ליד כל התמונות בשחור לבן הקטנטנות האלה מימי תל אביב הקטנה וגם לפני... גם שטרות ישנים של בנק פלסטין.

אשור

New member
ולאבאשלי יש בבית עותק של עיתון הארץ

מיום נפילת טרומפלדור!

ארנק?

אז השתמשו, כארנק, במטפחת עם ארבעה קשרים בקצוות. ("קניפים" בלעז... א- ביסעלע אידישקייט) אל תשאל אותי, למה עוד שימש "הארנק" הזה. לא מצאתי אותו.

עיניים

New member
אני אגלה לך ל-מה,,,

הוא שימש בשעת הצורך להגן על הפדחת מפני השמש היוקדת, או לחילופין - שימש ככיסוי ראש לגבר שנקלע במקרה למקום של מתפללים ולא היתה מצוייה הכיפה בכיסו,,,,,,

magy

New member
הוצאת לי את המילים מהפה....

ושוב באתי אחרי המסיבה?

magy

New member
תרגום למשהו שנכתב היום

על ידי גלמידי..... "זאעלסט דו זאיין וי איינע חניכה לאמפ - ביי טאג זאעלסט דו האנגען אונד ביי נעכאט זאלסט דו בראנען"................. הלוואי שתהייה כמו מנורת חנוכה......ביום תהיה תלוי.....ובלילה.....תבער....... זו ברכה , כנראה........
))))))))))))

עיניים

New member
תגידי,

ואת - היכן היית עד עכשיו? במסיבת חנוכה??? ומה, את רצה ממסיבה למסיבה? וחנוכיה - הבאת איתך? ואם כן - היא תלויה או בוערת??? יווו,,,, כמה שאלות יצאו לי לא בכוונה

magy

New member
מול המסך.......אבל הבאתי חנוכיה

למטה..........כולם.......להדליק.........

אף בר דעת,

לא היה שם "ארנק" עם "פונט" מנדטורי על הראש. גם לא לקריאת שמע של שחרית,

עיניים

New member
צודק !

קודם היו מרוקנים את ה"פונטים" וה"פיאסטרים" לכיסים (אחרי התשליך, ולא לפניו חלילה), ורק אז משנים את ייעודו של הארנק,,,, לכן היו פעם מתקנים כל הזמן כיסים של מכנסיים, ו...גרביים,,,

magy

New member
דובר על המטפחת.....

ששימשה כארנק.....או ככיפה........... או.......עם קשר אחד בלבד.........להזכיר דברים......... הבן אדם, רואה את המטפחת שלו קשורה......ואמור להזכר במשהו שהוא צריך לעשות...... אבל אם הוא לא נזכר................??????????????? נשאר הקשר שמזכיר לו........שהוא צריך להזכר............. כמו לחפש משקפיים,,,,,,,,,ולא למצוא......בגלל שבלי משקפיים קשה למצוא את מה שמחפשים.......

magy

New member
מי שרוצה להדליק חנוכיה

הכי אמיתי שאפשר............בבקשה....... עבורי ....זה חידושששששששששששששששששששששששששש

שקדי

New member
ערב של נוסטלגיה נטו............/images/Emo9.gif

כלומר ערב עם שרהלה שרון אצלנו בחדר אוכל הערב הוקדש הפעם לרגל השירותרום לשירי להקות צבאיות מכל קצוות הערב התכנסו השרים מגיל 10 עד שמונים אני שרתי סולו את פרחים בקנה ואת חסקה וחנוך אלבלק (ונתנה תוקף)שר את אני גיטרה ועם אשתו שולה את אניטה וחואן ועוד.......... וילדות חמודות מכתות ג´ וה´ חתמו עם שיר לשלום היה כייף......................

למעלה