לפני הסכם גירושין

מצב
הנושא נעול.

קולור

New member
לפני הסכם גירושין

לפני הסכם גירושין
אני ובעלי עורכים הסכם גירושין, ובעקבות הליך זה יש לי מספר שאלות: 1. אנו מוכרים דירה משותפת, האם לא אהיה זכאית לקבלת משכנתא בעתיד בשל כך? האם ניתן בדרך כלשהי בהסכם הגירושין למצוא פירצה לקבלת תעודת זכאות בעתיד? 2. הבעל מבקש כי בסעיף המזונות ייכתב כי זה כולל מדור ושכ"ד, כיום אינני שוכרת דירה- אלא גרה בבית הוריי עם ילדיי, באם אוסיף כי המזונות כוללים שכ"ד לא אוכל לתבוע בעתיד העלאה בשל השכרת דירה? 3. האם בית דין רבני רשאי לפסוק באשר לזכוית סוציאליות? 4. כיצד אוכל בהסכם להבטיח כי אכן אקבל במועד שייפדו זכויות אלה?

חוסר אחריות לנסח הסכם גירושין

לפני הסכם גירושין
אני ובעלי עורכים הסכם גירושין, ובעקבות הליך זה יש לי מספר שאלות: 1. אנו מוכרים דירה משותפת, האם לא אהיה זכאית לקבלת משכנתא בעתיד בשל כך? האם ניתן בדרך כלשהי בהסכם הגירושין למצוא פירצה לקבלת תעודת זכאות בעתיד? 2. הבעל מבקש כי בסעיף המזונות ייכתב כי זה כולל מדור ושכ"ד, כיום אינני שוכרת דירה- אלא גרה בבית הוריי עם ילדיי, באם אוסיף כי המזונות כוללים שכ"ד לא אוכל לתבוע בעתיד העלאה בשל השכרת דירה? 3. האם בית דין רבני רשאי לפסוק באשר לזכוית סוציאליות? 4. כיצד אוכל בהסכם להבטיח כי אכן אקבל במועד שייפדו זכויות אלה?
חוסר אחריות לנסח הסכם גירושין
ללא עו"ד.

תשובות

לפני הסכם גירושין
תשובות
1. לגבי המשכנתא - לא. 2. אם הגעתם להסכם לפני שנערך דיון כלשהו בבית המשפט, יוכלו הילדים לתבוע הגדלת מזונות ללא קשר לעובדה שרשמתם שהסכום כולל או לא כולל שכ"ד. 3. בית הדין הרבני רשאי אך תהא זו טעות מאוד גדולה להותיר בידיו שאלה זו. 4. אני מצטרפת לדעת חברי עו"ד פנדריך - אם בכוונתכם לנסח הסכם כזה בעצמכם אתם פועלים בחוסר אחריות, וגורמים לעצמכם נזק שאחר כך יהא קשה לתקן.

מצב
הנושא נעול.
למעלה