לפני הסיום הגדול.

Or LoVe NinEt

New member
ממ..אני חושבת שזה מה שיקרה..:

אלינור תקבל את אייזק בתור אבא שלה ואמא שלה תחליט לעזוב.. סוזי תהיה בהריון ותספר לקובי שהיה מאושר מאוד.. ממ.. הילה לא תחליט מה לעשות ובסוף תשאר לבד.. ואלו רק השערות שלי..

תמריקי

New member
אני חושבת:

אריק וחלי היו יחדיו.. בטי והילה היו ביחד מישל תמות ממנת יתר אלינור תקבל את אבא שלה צוף וישי היו יחד(ראיתם איך הוא התחיל איתו היום...) מי שכחתי?? אממ ההורים של אלינור יחזרו להיות ביחד והם יקנו וילה בצהלה... שוש(הכל קישקוש חוץ משוש
) תהיה עם שימי
סוזי ו(באתי לקרוא לו משום מה אלי מרקו
)לא זוכרת את שמו...אלי מרקו לא יוצא לי מהראש כרגע.... יגורו יחד במגרש של ליד דימונה והיו להם 10 ילדים קטנים... היא תמשיך לקורא בעלי תה... הוא יעבוד בבנין.. אהה אלינור תמות(כי חייבים עונה שניה..) וזהו...

פרויקטים:

מצעד ילדות רעות של חמישי
מדי שבוע ביום חמישי יהיה מצעד שיכלול
דירוג 10 הקטעים הכי שווים!
דירוג 10 השחקנים שהיו הכי מסקרנים!
למי ששם
פתחתי "משחק וירטואלי" בו כל אחד מגלם דמות מילדות רעות (אני חלי
) ובמצעד יהיה ראיון עם אחד מהמשתתפים!
ואחרון חביב יהיה משהו מגניב שאני יכין כמו כרטיס ביקור במונוקול או סוזי בכחול...
עיתון ילדות רעות: בקרוב יפתח "עיתון" ילדות רעות בו יהיו תפזורות, כתבות, ראיונות... דרושים:
2 כתבים
2 כתבי תחקיר
2 מראיינים
עורך
2 מכיני שעשועונים
מנהל פינת שאלות תשובות
ואחרון משווק
אני יהיה מעצב
משחק ילדות רעות:
במשחק אנחנו נכתוב בתור דמויות ילדות רעות ולכל אחד תהיה דמות משלו אני יהיה חלי ושווה להשתתף וגם כל משתתף מתבקש לפתוח ניק שמתאים לדמות אותה ישחק
האם יתאפשר שדמויות המשחק יואדמו? תודה מבר מנהל הפרויקטים של פורום ילדות רעות.

אני חושבת ש.................

הילה ובטי יהיו ביחד סוזי עם קובי מאיה עם צוף סער עם אלינור אריה יקום לדחיה ויהי עם שושקה אייזיק יהיה עם אליסה מישל תחזור להיות עם אלכס ושימי יהיה עם סמי סוזי תגלה בקלפים שהיא וקובי אחים והיא תלד ילד מפלצתי והוא יתעלף וימות בטי תגלה שהיא חלתה באיידס שוש תפרוש מהנהלת מונוקול תתן לאייזיק את כל האחוזים ותפתח מפעם לשרימפסים מטוגנים עם רוטב חמוץ מתוק וסומשום אפרת תתגלה כבן שהפך לבת אלינור תשב בכלר על עישון קוקאין וסער יתגלה כצדיק קדוש יהפוך לדוס ויהיה השומר בתא של אלינור

למעלה