לפני הסיום הגדול.

משחק וירטאלי:

אז ככה אני עושה משחק בו אנחנו נכתוב בתור הכוכבים לדוגמא אני חלי ומישהו יהיה אריק אז אני יכתוב אוהבת אותך והוא יכתוב גמאני וככה... עכשיו חסר דמויות אז איך זה ילך? אתם תכתבו מי אתם רוצים להיות ואני יכתוב
\
בתגובה אם כתוב
אז תפתחו כינוי שקשור לדמות שאתם ותתחילו לשחק אם אני כותב
אז או שאי אפשר או שהוא תפוס
אני יהיה חלי ומלבדה כולם פנויים ועכשיו שאלה למנהלות אתם מרשות שהדמויות יואדמו ?

../images/Emo17.gif מחר... ../images/Emo17.gif

שימו לב טוב טוב!!! מחר ישודר הפרק האחרון של ילדות רעות!!! ואיתו:
גמר החוליה החלשה: 3 המועמדים הסופיים שהגיעו לשלב הגמר יתמודדו ואחד מהם יהיה המנצח הסופי של החוליה החלשה.
מצעד 10 הרגעים האהובים ייחשף. אתם הצבעתם בימים האחרונים ויש תוצאות. 10 הרגעים האהובים עליכם מהסדרה יפורסמו כאן מחר לאחר הפרק האחרון.
מחר תחרות חדשה יוצאת לדרך וכולכם תרצו להשתתף בה...היום הגדול מגיע...והוא מחר!

Cripe

New member
לפני הסיום הגדול.

כפי שאתם יודעים מחר הסדרה נגמרת! [:((((] לעונה הראשונה. עכשיו חשבתי לעשות דיון נחמד כזה מה יקרה בסוף כי יש מלאאא דברים שפתוחים.. תתחילו להמציא חחח

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifזה בטוח לא (!) יקרה מחר../images/Emo26.gif

אלינור תתפוס את הילה ובטי ותצטרף גם לחבורה! אריק יצא בהצהרה על עברו כפושעת נמלטת (כן כן! בלשון נקבה!) בשם אמרלטיטויה :)| מאיפה לעאזל הבאתי את זה?!
) ויודה בזה שהוא מאוהב קשות באלכס שבכלל יחזור למישל אחרי שהיא תנסה להתאבד כי בטי בגדה בה! מאיה וצוף יחזו להיות ביחד! שוש תחזור לשמה המלא שושנה ותתחתן עם אייזק/סאשה(/ג'וזף
זכרתי תשם שלו! יאי לי!!!
) ואליסיה תכעס עליו שהוא שוב עוזב אותה ותתאבד! חלי תתעצבן על זה שכל העולם מתחרפן סביבה ותגנוב M16 (מקוצר! בטח מקוצר! איך היא תצליח להחזיק M16 באורך מלא?! היא כזאת ציפלי!) מהצבא! ותצא לרסס את כל העיר! וכשהיא באה לירות באבא שלה נתקע לה הרובה! אז היא שלפה ברטה 92 (שהיא גנבה משוטר
) והרגה את כל המשפחה שלה
ואז היא הבינה שהיא הרגה את כל מי שהיא מכירה והתאבדה גם! וסוזי נשארה לבד עם קובי שיום אחד חטף עליה עצבים וקפץ מול משאית! ואז סוזי התחרפנה והטביעה את עצמה בכוס תה
וכולם מתים באושר ועושר עד עצם היום הזה

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifואני יודעת שאני לא שפויה../images/Emo11.gif

מעולם לא טענתי אחרת

תמריקי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יא אללה איזה דימיון פורה

את צריכה לכתוב את העונה הבאה....

Dead Immortal

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בואנהההה את ילדה קרועההההההה!!!!!
את לא יודעת איך הרגת אותיי עכשיווווו!1(חח..ואני מצטרפת אל מעגל המתים של ילדות רעות
) את לא מבינה איך קראתי את כל השורות האלו באקסטזהה של קריאהה
המשיכי כך!

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifאז עד עכשיו הסיפור שלי הצליח

לקרוע ולהרוג! יופי
עכשיו יש לי שיטה חדשה לפגוע באנשים דרך האינטרנט
אני כתבתי תסיפור באקסטזה
(או יותר נכון על אסקטז(י
)

ShIr LoVe RoNi

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Dead Immortal

New member
חחח..לא לא היא לא יכולה להיות מHELL

יש לה חיוך פשוט חמוד מדי בשביל זה!! חחחחחחחחחח..
מה אני אעשה..!? אני חולה על החיוך שלה מאז המפגש צ'אט..

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifדווקא יש סיפור מאוד משעשע

מאחורי הכינוי הזה! ולא סתם יש בו את המילה HELL

למעלה