לפני המילים

noali

New member
לפני המילים

ולפני שכל המילים יאמרו קצת אחרי שאיפת הסיגריה שלך קצת אחרי שכוסות היין התרוקנו קצת אחרי שהבגדים הוסרו הולבשו קצת אחרי שנענו משם לכאן במרחב לא מוגבל אתה נוסע לשכוח ולפני שכל המילים יגמרו אני חוזרת אל זמן אחר בו היית לא נסעת לשכוח את קמטי החיוך במורד השפתיים כתף בשרנית מציצה אצבעות ידיים ערומות מחליקות על שולחן עץ מחוספס מגפיים שחורות מטפסות עד מעמקי הירכיים ועגיל שנפל על משטח מלוטש ולפני שכל המילים ישקטו תופרת לי טלאי על שקע שנפער בחוט שקוף ומחט דקה ומותחת עד כדי ...חשכה

טאKילה

New member
כלואה ברחשיך...../images/Emo79.gif

בטרם יאלמו המילים בריקנות גופי קטפתי בשתי ידיי את השקט. , וארגתי בך ערגתי בהיותי כלואה ברחשיך בין ריחות וכמיהות לגעת... noali ברוכה הבאה לשירה אירוטית ואהבה

דממה לא היתה בחדר

ערפל של יין אדום השתיק מילים שרציתי לומר שפתי טעמו בשפתיך צמר גפן מתוק הרגשתי אותך במיליון מקומות בגוף ובלב השתלבנו בשתיקה בנשימות קצרות דממה לא היתה בחדר.

noali

New member
ושקט חדרי

בין רעש שתיקותיך
תודה אוהבת להיות כאן

ריקי די

New member
מנגינה

מנגינה רדומה מתעוררת מבעד לחלון החורף הסגור, מישהו פתח ואתה ניצוד, נסחף אל הטל אל עצי האביב המתעוררים. שיר נעור אהבה צומחת על עלים ירוקים, לא רצית ללכת ועכשיו אתה כאן רואה אותך חוזר אלי. משאלות עברו לידי מושיטה אצבעותי לתפוס את ההווה, זכרונות הרחיקו נדוד לא אתן לך ללכת שוב.

שמים1

New member
דיבור אילם ../images/Emo79.gif

אני שותקת, גרוני ניחר מזעקה דוממת בחדרי ליבי צומח במסתורים געגוע חרישי. עוטה על גופי אין סוף מלבושי אביב אתקשט בעדיים וחיוך, מבטך החודר יחשוף מערומיי מילים רוטטות בכאב. ברוכה הבאה

odo13z

New member
שתיקה...../images/Emo66.gif

אני שותק. ענפים רבים צמחו מדם ליבי. שורשים עמוקים פרצו בתובענות אדמה שבעת חריש. וכעת...בלא כל אזהרה... רוח מדבר באה שברה,ייבשה,החריבה. עץ בודד בלא יער. בדיו כתומים. שורשיו גלויים לשמש. על השפתיים תפילה אילמת. המציאות מכה בכוח רב. מי יוכל לה ?

noali

New member
וואוו

קבלת פנים מקסימה כל כך כבר אמרתי שאוהבת להיות כאן ?

לפני המלים

ולפני שהמלים נאמרו עמדנו שנינו זו מול זה ובשתיקה גמורה אחזת בי הבטת אל עיני הרעדת בי מבט ארגתי בי כמיהה ערגה ישנה לפני ששוב עזבתני הנצחת בי זכרון מתוק מדבש והלכת

למעלה