לפני הגשת הויזה

barbar12341

New member
לפני הגשת הויזה

היי, לאחר עיכובים רפואיים עכשיו אני מוכנה להגשת הויזה. ויזת נישואים בעלי בעל דרכון בריטי. מכיוון שאין לי כסף להתייעץ עם מומחה כי הויזה עולה 5000 והתרגומים עוד 1000 אני רוצה (שוב ) להעזר בכם. כל המסכמים הדרושים בידי. אך יש לי שאלה האם זה קריטי להגיש את הבקשה מבלי שיש לנו עבודה באנגליה? הרי זה בלתי אפשרי להשיג עבודה מכאן. האם זה עלול לסכן את קבלת הויזה?? דבר נוסף אני בהריון החודש השלישי (סוף שלישי) האם זה יעזור לספר להם את זה או שמבחינתם זה עוד מישהו שעלינו לטפל בו ואז אנו צריכים עוד כסף. (הצהרנו שיש לנו 80 אלך שח בחשבון)?? ושאלה שלישית ואחרונה- האם לידתי באנגליה עוזרת לי בקבלת אזרחות או שזה לא קשור? ואם אני זכאית לקבל שם באנגליה לאחר שאני יולדת " קצבת ילדים" אם קוראים לזה כך, וכמה זה? סליחה על עומס הדברים ומקווה שתוכלו לעזור לי. תודה רבה מראש לכל הקוראים והעונים

Nobilis

New member
תשובות (חלקיות)

מאחר שלא נראה שיש לכם בעיה להוכיח את אמיתות הקשר ביניכם (אתם נשואים) לא הייתי מצהיר על ההריון אלא אם זה נדרש בטפסים. לידה בבריטניה לא קשורה לקבלת אזרחות עבורך. הילד יהיה אזרח, כמובן (מאחר שהוא נולד בבריטניה לאזרח בריטי - בעלך). אכן תהיו זכאים לקצבת ילדים (בעלך, האזרח, יכול גם הוא להגיש את הטפסים). זה יוצא 21 פאונד בשבוע (למיטב זכרוני). פרטים כאן: http://www.hmrc.gov.uk/childbenefit/ שימי לב שהחל מעוד שנה הזכאות תותנה בהשתכרות (קרי - מי שנמצא במדרגת המס העליונה לא יהיה זכאי לקבל את הקצבה).

בקר12

New member
אם הבעל בריטי (ויליד בריטניה) או גר בבריטניה

3 שנים בעבר (לפני לידת הילד) אז הילד יוכל להיות אזרח בריטי גם אם הוא יוולד בארץ.

barbar12341

New member
תודה רבה

קודם כל תודה רבה על התשובות המהירות. אך דבר אחד שמאוד חשוב לי לדעת זה לגבי העבודה שאין לנו באנגליה. האם זה בעיה או שהכסף שיש לנו בבנק מספיק בשבילם? או שאני צריכה להשיג איזה אישור שבעלי יעבוד שם במשהו?

בהנחה שאתם גרים כרגע בישראל, לא ממש סביר

שהם יעמדו על זה שהוא יעבוד בבריטניה. אנחנו הוצאנו ויזת בן זוג (בעלי סקוטי) ולא היתה בעיה, בזמן שהוצאנו את הויזה חיינו בישראל ובדרך לעבור לבריטניה. הכסף בחשבון זה מה שחשוב להם, ומצביע על כך שאתם לא מגיעים לבריטניה ומתחילים לקבל בנפיטס (תשלומים). לגבי ההריון, לדעתי אל תגידי שום דבר אם הם לא שואלים. זה לא משנה לכאן או לכאן. בהצלחה.

למעלה