לפני גירושין

מצב
הנושא נעול.

א מ א 4 2

New member
לפני גירושין

לפני גירושין
מתוך אי התאמה ביננו ומתוך שאחנו מאמללים אחד את השני ואת שני התינוקות המתוקים שלנו, בקשתי מבעלי שימצא לי בית אחר לגור בו עם הילדים. אחרי הרבה מריבות מכוערות והבטחות/איומים מצידו להתגרש/להפרד/לקחת לי את הילדים (?!), הוא הודיע לי שפנה ברבנות לבקש פתיחת תיק גירושין וכל מה שאני צריכה לעשות זה ובוא ולחתום גם. האם העובדה שהוא התחיל הליך כזה ברבנות פוגעת בזכויות שלי? האם ללכת לחתום שם כדי שהגירושין יתבצעו? תוכלו להנחות אותי בבקשה?

נקל

New member
לא ל"חתום" לפני ייעוץ

לפני גירושין
מתוך אי התאמה ביננו ומתוך שאחנו מאמללים אחד את השני ואת שני התינוקות המתוקים שלנו, בקשתי מבעלי שימצא לי בית אחר לגור בו עם הילדים. אחרי הרבה מריבות מכוערות והבטחות/איומים מצידו להתגרש/להפרד/לקחת לי את הילדים (?!), הוא הודיע לי שפנה ברבנות לבקש פתיחת תיק גירושין וכל מה שאני צריכה לעשות זה ובוא ולחתום גם. האם העובדה שהוא התחיל הליך כזה ברבנות פוגעת בזכויות שלי? האם ללכת לחתום שם כדי שהגירושין יתבצעו? תוכלו להנחות אותי בבקשה?
לא ל"חתום" לפני ייעוץ
בעלך פתח תיק גירושין ברבנות ובוודאי כרך שם ענינים רבים כגון מזונות, משמורת ורכוש. עם זאת לא ניתן לכרוך מזונות ילדים ובלי הסכמה מצדך אין לבית הדין הרבני סמכות לדון במזונות ילדים. גם לגבי שאר הכריכות ייתכן שלמרות שהקדים אותך עדיין עוד לא אבוד. את חייבת לקבל ייעוץ מקצועי. מעבר לכך קשה להנחות אותךשכן לא מסרת בכלל פרטים רלבנטיים: יש רכוש? גיל ילדים? את עובדת? הבעל עובד? כמה מרוויח? ועוד.

בהתחשב בעובדה שאת לא בקיאה בנושא

לפני גירושין
בהתחשב בעובדה שאת לא בקיאה בנושא
ממולץ לך לפנות ולקבל יעוץ פרטני, בכל סוגית סיום נישואייך וגירושייך. אם ידך אינה משגת לשלם לעו"ד פני לויצ"ו או נעמת או ללשכה לסיוע משפטי הקרובה למקום מגורייך. הנושא חשוב מידי מכדי שתפעלי בו על פי עצות בפורום, שלא כולן ניתנות ע"י בעל מקצוע.

א מ א 4 2

New member
תודה על עצותיכם, אנסה להגיע ליעוץ

לפני גירושין
תודה על עצותיכם, אנסה להגיע ליעוץ

מצב
הנושא נעול.
למעלה