לפני אישה, אדם

Berethor

New member
לא ידוע לי, אבל תיקח בחשבון שהנשים בתמונה הן כדורסלניות

וכדורסלניות הן בדרך כלל גבוהות, חוץ מזה לא צריך לדעת תגובה המדויק בשביל לראות תפערים, ולהבין שכאשר נשים גבוהות ביחס לגבר, זה נראה מגוחך לחלוטין.

רפלקס פבלובי. מזכיר המדינה לשעבר של ארה"ב, הנרי קיסינג'ר,

התחתן עם אשה גבוהה ממנו, יש הרבה צילומים שלהם יחד, וזה מתקבל בסדר גמור.

אגב, האם תטען שבן גוריון, אותו גבר קטן קומה, היה נלעג? ( אגב פולה היתה גבוהה ממנו, כפי שראיתי בצילומים).

אני למשל איני יכולה לצאת עם גבר נמוך ממני, כי אני קטנת קומה (אם כי איני נראית כך, משום שגוף האשה הוא פרופורציוני), ואפילו גבר בגובה שלי יהיה באמת קטן קומה. אבל א. המתעמלים הגברים הטובים הם ככלל קטני קומה. אלא גופם הרמוני הרבה יותר מגופם של ספורטאים אחרים, כמו אצנים ושחיינים. הם נראים מצוין. ב. לא הייתי לעולם יוצאת עם גבר בגובה 1.80 . זה גורם אי נוחות ואי נחת.
ג. בסביבתה של קבוצת גברים גבוהים ממני אני מרגישה רע. הם חוסמים לי את קו הראיה, וההתגודדות של כל הבשר הגבוה הזה היא מלחיצה ומאיימת.

Berethor

New member
הנה, אפילו את מודה שאינך מעוניינת לצאת עם גבר שנמוך ממך

ואת עוד יחסית "סלחנית" בנושא הזה, אני לא חושב שזה קשור לגובה שלך, זאת נטייה טבעית, שנשים מעדיפות גברים גבוהים מהן בדרך כלל, משום שבטבע גברים גדולים יותר מנשים ולא להפך. חוץ מזה אם את אישה נמוכה, זה לגיטימי שלא יתאים לך מישהו שיותר מדי גבוה ממך, אבל לאישה יותר גבוהה ממך זה יתאים יותר, ציינתי כבר שאני תומך בכך שעדיף שהגבר יהיה יותר גבוה מאישה ושזה דבר טבעי, אבל כאשר הפער גדול מדי זה יכול לראות מוגזם, אבל עם זאת, לא חסר נשים נמוכות שעדיין מחפשות גבוהים, אפילו שלא אמורה להיות להן בעיה לצאת עם גברים יותר נמוכים, לא מהן אלא ביחס לגברים גבוהים יותר. הגובה של בן גוריון והנרי קיסינג'ר לא הוסיף להם כבוד, העריכו אותם על דברים אחרים ולא על המראה, ואני סבור שהיו הרבה גברים ונשים שלא אהבו את המראה שלהם, אפילו אם הם לא העירו להם על כך באופן גלוי. דווקא הספורטאים הטובים ביותר הם גדולים לרוב, במיוחד אם לא עושים הפרדה בנושא לפי גודל ומשקל, או מגדר.

לא קראתי את התגובה הזו שלך חוץ מהמילים הראשונות. כמובן טעית

לגמרי. אני דווקא מסתכלת על גברים נמוכים. הם יותר נחמדים למראה בעיניי. השאלה היא איך הם מתנהגים. לגבי גבר נמוך ממני - פשוט לא יכול להיות כזה, וגם נשים נמוכות ממני נדירות מאד. אני לא רוצה להיות המשען של מישהו, בעיקר לא של גבר.

babyface13

New member
כל עוד את מעל 1.20 מטר יכול להיות גבר נמוך ממך

כבר ראיתי גברים בגובה הזה ופחות למעשה כל חודש אני נתקל בגבר אחד בגובה 1.20 או פחות ,עד כמה שהגובה הזה נדיר מאוד לגבר,זה הרבה יותר נפוץ מגבר בגובה 2.10 מ.

babyface13

New member
הייתי פעם מתעמל קרקע כשהייתי ילד.

אבל צמחתי לגובה והפכתי ללא כשיר.

צריך לקחת בחשבון שמתעמלי קרקע אומנם נמוכים אבל הם יותר חזקים פיזית מזכר ממוצע,הם יותר חזקים פיזית ממני לפחות,יש להם מבנה משולש הפוך שזה דווקא מבנה לא פרופורציונלי,וזרועות שריריות.

Berethor

New member
רק בסרט בדיוני לגמרי מישהו קטן יכול להיות חזק יותר פיזית

זה כמעט כמו לטעון שחתול חזק או/ו מהיר יותר מנמר. נראה לך מקרי שבקראטה ובסוגי לחימה רבים אחרים יש הפרדה בין משקל וגודל גדול ונמוך?, אם לא הייתה הפרדה כזאת מי אתה חושב שהיה מנצח? רמז, רוב הסיכויים שמי שגדול יותר, משום שיש לו גם כישורים זהים וגם כוח גדול יותר. הם יותר חזקים ממך בגלל שאין לך גוף אתלטי ולא בגלל הגובה שלך, מי שיש לו גוף אתלטי וגבוה הוא הכי חזק. מי שיותר גדול יש לו יותר פוטנציאל אתלטי, עד כמה הוא ממש את הפוטנציאל זאת שאלה אחרת, לא כולם מממשים את הפוטנציאל.

"בתאריכים 8-9 לנובמבר, שנת 2014, בעיר קאונס (ליטא), התקיימה אליפות אירופה מוחלטת בקרב גברים ונשים. כמו גם אליפות אירופה לפי קטגוריות משקל בקרב נערים ונערות בדיסציפלינות: "קומיטה" ו "קאטה"."

http://karate-beitshemesh.org/he/novosti/absoliutnyi-i-vesovoi-chempionat-evropy-po-karate-2014

"In Real Life, a person's physique, if not their physical size, is generally a dependable indicator of their physical strength. Muscle strength (force applied in Newtons) is proportional to the 'physiological cross-sectional area' (PCSA) or the total number of fascicles of the muscle.note All things being equal, more muscle translates to more strength."

"In fiction, all bets are off. Muscles? Who needs 'em?"

"The Pintsized Powerhouse is able to physically outperform heavily-muscled guys ten times his size, and is more than capable of sending them flying with a single punch, physics be damned. A thin, wiry character may have no difficulty lifting or punching way above his weight class. This is generally done to show just how Bad Ass he or she really is. Usually lampshaded by Super Strength, and often more dubiously by a Charles Atlas Superpower. Alternatively, The Big Guy may not be very strong at all, but usually his strength is simply dwarfed in comparison. The Big Guy being physically dominated is usually a Giant Mook or similarly unimportant character. Generally, when it comes to important Big Guys, Muscles Are Meaningful."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/MusclesAreMeaningless

babyface13

New member
בשבלי זה לא נראה מגוחך בכלל!

הייתי מתחתן עם אשה שגבוהה ממני כמו שהכדורסלנית בתמונה גבוהה מהבחור הזה אם היה לה את האופי המתאים ואם היא היתה רוצה אותי כמובן,אבל יש רק כמה נשים בודדות כאלו בכל העולם בגלל שאני כמעט 1.80 מ כמו שאמרתי,והסיכוי שמשהי מהם מתאימה לי מבחינת אשיות הוא אפסי,כי מדובר באמת על בודדות.

גבר בגובה 1.65 מטר ופחות נראה עלוב משום ש....

גוף הגבר אינו פרופורציוני כמו גוף האשה. גוף משולש קטן נראה רע. ננסי.
מצד שני, גברים גבוהים מאד - 1.90 ומעלה, גם הם נראים לא טוב, לא נורמלי. והם גם מתקשים למצוא בנות זוג, כי המצב המקובל הוא :גבר גבוה - אשה גבוהה.

Berethor

New member
לפי התמונות האלו לא נראה שיש לו בעיה בגלל גודלו, נהפוכו

דווקא גבר גבוה זה נחשב לדבר טוב, אפילו אם זה מאוד גבוה, לנשים מאוד גבוהות ולגברים מאוד נמוכים הרבה יותר קשה. נשים בדרך כלל אוהבות גברים גדולים וחזקים, אפילו אם זה באופן יוצא דופן. דרך אגב זאת הבת שלו בתמונה הראשונה, וגם היא מרגישה בנוח בסביבה שלו.

"Exactly What It Says on the Tin. This trope is behind the stereotrope that any given girl would prefer to date the captain of the football team instead of the captain of the chess team. The former is bigger, broader, and more physically fit. Back in the day, this is the kind of guy that would spear boars or kill bandits, i.e. a more practical husband. This is no longer the case in many soceities but the distinction remains."

"Note that this does not mean stronger than the woman in question but strong, period. In turn, even a weak woman isn't going to be impressed by a guy merely stronger than her; he has to be fairly strong as far as guys go, too. Thus the strongest man in the room is the most attractive."

"Compare All Amazons Want Hercules, where the (Amazonian) woman would only settle for a man who is stronger than her and All Girls Want Bad Boys, where it's his strong personality that attracts her."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/WomenPreferStrongMen

babyface13

New member
אכן גברים מכוערים מאוד למראה!

ממש לא הייתי רוצה להראות כמוהם,הם נראים לי מכוערים להחריד,במיוחד הרוחב כתפיים העצום שלהם והמבנה הלא פורפורציונלי הזה של משולש הפוך ,בעעעעע .

Berethor

New member
הרוחב עושה את המראה שלו ליותר פרופורציונלי, ככה זה תואם יותר

עדיף להראות גדול גם לגובה וגם לרוחב, וככה להיות כמו "הר" מאשר כמו "עמוד", שנראה כאילו הוא עלול להתכופף, לא פלא שRobert Wadlow היה צריך מקל הליכה, להבדיל מHafþór Júlíus Björnsson, אם הרוחב שלו היה תואם לגובה שלו, אז היה לו הרבה יותר קל, ככה "שאם כבר אז כבר".

"רוברט פרשינג וודלו (באנגלית: Robert Pershing Wadlow;‏ 22 בפברואר 1918 - 15 ביולי 1940), הוא האדם הגבוה ביותר שתועד מאז ומעולם, שלגבי גובהו (2.72 מטר) קיימות ראיות מתועדות היטב."

http://he.wikipedia.org/wiki/רוברט_וודלו

babyface13

New member
זו אולי דעתך

רוחב בעיניי זה דבר מכוער מגעיל ודוחה,אני מעדיף להראות כמו מקל הליכה ולא כמו מכונת כביסה דגם אמריקאי .

ואם הר הבשר הזה יעמוד בסביבתי או ישב לפני בתיאטרון

(אם הוא בכלל הולך לתיאטרון) או בקולנוע, אני אתעצבן מאד.

למעלה