לפני איזו שעה...

Principessa 17

New member
לפני איזו שעה...

הייתי אצל חברה שלי, והיה לנו משעמם אז הצקנו לאיזה טורקי אחד באייסי אמרנו לו שיש לנו את הברז שלו חחחח we have ur berez חחחחחחחחחחח היה מזה מצחיק

שלומצי

New member
אני ואחותי פעם הצקנו למישהו ...

ופשוט החלפנו בכל המילים את ה- ת' ב- צ' מותק= מוצ'ק תתקשר אלי = צ'צ'קשר אלי. זה היה יותר מצחיק ממה שזה נראה כשאני כותבת את זה כאן

עמיתוש

New member
כמה דברים שאני אוהב לעשות..

דבר אחד שאני עושה לבד - כשאיזה זר אומלל כותב לי באייסיקיו - "Hi. I'm xxxx, what's your name?" ואני עונה להם "Hi, my name is SHUT THE FUCK UP YOU PIECE OF SHIT!!!, ואז אני שם אותם באיגנור ליסט
. וגם פעם, שהיה 144 בטלפונים הציבוריים אני וחברים כמו כל העולם הצקנו להם עם "היי, אפשר את לה לה או את פו (מטלטאביז)?"
והיום אנחנו סתם מתקשרים מאיזה פראייר בד"כ לגניחות הטלפוניות המפורסמות בפנאי פלוס.. חחחח

דיתוּש

New member
אבל הכי ישן... זה עם המים../images/Emo6.gif

פעם עשינו את זה למישהו... להלן השיחה...
-"שלום, מדברים מחברת המים 'מוביל הארצי' של ירושלים. לאחרונה עשינו שיפוצים ברחוב שלכם בצנרת, אתם יכולים בבקשה לבדוק -בעדינות-, שזורמים מים בברזכם?" -"כן כן בטח רק רגע! (צועקת) מורנייייייי!!! 'פתחי ת'ברז כפרה בדקי שיש מים! בעדינות! בעדינות אמרתי!!! (חוזרת אליי) כן, המים זורמים טוב, כמו שצריך אין בעיות." -"יופי, נהדר. מה ציפית שיהיה שם קולה?!"

למעלה