לפנינה של תפוז......

לפנינה של תפוז......

ראשית כל הכבוד על עבודתך.... רציתי לשאול אם ניתן לדאוג לבחורה חד הורית לשתיים, בת"א . ידוע לי כי יש לה קשיים גדולים ולא בטוח שיש לה מזון לחג. שנה טובה אידה

אור הנפש יקרה ../images/Emo24.gifאני אדאג

אם יש לך אפשרות לגשת היום לאזור התעשיה החדש בראשון לציון? במידה וכן תתקשרי אלי דחוף המתנדב שלי עוד מעט יוצא לשם אשלח גם מארז עם מזון עבורם. פנינה

blue skies

New member
אני מוכנה להעביר לה מארז

אני בראשון היום משעות הצוהריים נשאר לי מארז שאני יכולה לתת לה וגם מעט ירקות יש לי את הנייד שלה אני אצור איתה קשר אם זה בסדר

בלו יקירתי זה ממש בסדר בנוסף

יש אצלי שקיות עם צעצועים מעיל חדש מדהים לילדה בת 8-10 ועוד בגדים האם לשלוח לתבליני הכפר עם המתנדב שתקחי למשפחות שלך? פנינה

blue skies

New member
צעצועים ומעיל

כן הם יוכלו לעזור לי בגדים יש לנו פה בנתיים בקשר למארז להעביר לה או לא? דיברתי איתה היא אמרה שהיא תיצור איתך קשר אין לי בעיה להעביר וגם ירקות שאני הולכת לקנות עכשיו

צר לי המתנדב יצא לדרכו רק עם

המארזים שנותרו כאן ולא היה לו עוד מקום במכונית. (הוא עושה הסעות והיו לו נוסעים כך שגם להתעכב לא יכל) אז יחכה לכם כאן

אור הנפש כפיש סכמנו ב../images/Emo56.gif

יצא מארז גם עם שמך אני מבקשת ממי שמשנע לכוון תל אביב שיהיה בקשר עם אור הנפש ויעזור לה שכן היא לא ממונעת וזו חבילה לא קטנה אי אפשר להסחב באוטובוס אתה. פנינה

תודה רבה

שוב מבקשת אן יש מישהו שנוסע לת"א, נקבע נקודת מפגש יהיה לה יותר קל... תודה

מי שמשנע לאזור ת"א אני מאוד

מבקשת שיעבירו גם את 2 המארזים עבור 2 המשפחות שבטיפולי. תודה ושנה טובה מיכל

2 מארזים עבור 2 המשפחות שבטיפולי

כמעט ברח לי מהראש, עד שקיבלתי שיחת טלפון לפני כמה דקות שאין אוכל לחג. איך אפשר לקבל?

../images/Emo124.gif מיכלית מיכלית ../images/Emo124.gif

דיברתי עם האם של המשפחה שבטיפולך (שנה טובה וכאלה
) והיא טרם קיבלה את החבילה של המצרכים לחג. אנא עדכני אותי בבקשה אם החבילות בשבילה אכן הגיעו אלייך, כי אם לא אז נדאג לארגן לה חבילה יפה לפני החג תודה על הכל ! אני

לא הגיעו, החבילות תקועות בראשל"צ

יכול להיות שתהיה לי עזרה בשנוע החבילות מפקאצה, אבל אדע רק מחר בבוקר.

הממ..

טוב, אז בואי נסכם שמחר בבוקר תעדכני אותי מה מצב החבילות, (לפלאפון, לא נראה לי שאספיק אפילו לראות מחשב עם כל הסידורים שהשארתי לי לרגע האחרון...
) אם הן לא מגיעות אלייך לא נחכה. נתארגן אנחנו. או שאעשה לה קניה לחג או שאעביר לה חבילה שיש אצלי ועדיין לא עונים לי בעליה ה"חוקיים"
דיל?

למעלה