לפנות לחדר לידה או לא?

לפנות לחדר לידה או לא?

הבוקר התעוררתי עם משהו שכנראה הוא התחלה של צירים - כאב גב והתקשות של הבטן כל 5 דקות (בערך משש עד שבע) התדירות הלכה וגברה עד לבערך 3 דקות בין התקפות. אבל זה לא בדיוק 3 דקות בין ציר לציר לפעמים 2.5. לפעמים 3.5 ואפילו בעשר דקות האחרונות כל 4.5 דקות. מה דעתכן - אפשר לחכות בבית או שצריך לפנות לחדר לידה? תודה, פסים.

טוטי30

New member
לדעתי - שווה בדיקה

יכול להיות שזה באמת צירים, למרות שהם לא סדירים בדיוק מושלם. מקסימום - יחזירו אותך הביתה... שיעבור בקלות ובהצלחה!!!!!!! לי זה נשמע זה... אבל קטונתי. ממתינים לדייוחים כמובן.

galala

New member
תלכי אין לך מה להפסיד

מקסימום שולחים אותך הביתה, ובמקרה הטוב שולחים אותך הביתה עוד שלושה ימים עם ילד... איזה שבוע את?

קודם כל שיהייה בהצלחה

תשובה קצת אחרת משתי קודמותיי. אני רצתי עם הופעת הציר הרביעי לבי"ח ונשארתי שם 22 שעות מעייפות.לי הצירים (גם הראשונים) נורא כאבו ולא יכולתי לסבול את הכאב. אם הכאב שלך נסבל תחכי בבית כמה שיותר,תעשי אמבטיה,תנוחי קצת ותתני לצירים לעשות את העבודה... בלידות ראשונות שלב הצירים הראשונים ארוך (בד"כ). זהו, מקווה שזה אכן מגיע. שתהיה לך לידה קלה,זריזה וכיפית.

רות1974

New member
אם זה כואב באופן שאינו משתמע לשתי

פנים - גשי למיון יולדות. צירים - ב- 99% מהמקרים - אמורים להיות מאד כואבים, שאז אין בכלל התלבטות

למעלה