לפנות בוקר ....
החרמנות הזו של לפנות בוקר .. מטריפה ...
העברתי יד על המכנס שלה ... הרגשתי את התחתון שלה קצת בולט ...
היא כמובן הרגישה את התחתון שלי ואת הבליטה שיש בו ...
היא העבירה יד מלמעלה למטה ... על התחתון ... וזה בד שגם ככה מגרה (אני לובש את זה היום גם )
החדרתי יד מתחת לתחתון והאגן שלה ישר הגיב כלפי מעלה ואז למטה .... התחלתי לעסות לה
את הדגדגן מתחת לתחתון ... התחלתי להרגיש את הרטיבות מגיעה והיא כל הזמן אומרת לי "בוא כבר , בוא כבר"
אבל אני עוד ועוד קצת משגע אותה .... מחכה שהזין שלי יתקשח ממש ממש....
ואז עליתי עליה ... הסתכלתי עליה.... שיחקתי קצת עם הכיפה כל השפתיים של הכוס ...
הרטבתי אותן עוד וגם את הזין שלי .. ואז נכנסתי אליה לאט לאט ... הרגשתי את הגב שלה מתקמר מהחדירה...
נשארתי בפנים בלי לזוז , לתת לכוס שלך להיכרך מסביבו ... ואז התחלתי לזיין ...
בתנועות אגן סיבוביות ... פנימה והחוצה ... בהתחלה לאט .... בהתאם לנשימות שלה ... התחלתי להגביר ...
תפסתי לה את הרגליים בפיסוק ומעכתי אותה עם הגוף , הצמדתי אותה למיטה והתחלתי לזיין עוד יותר בפיסוק הזה ....
אני מתחיל להרגיש אותה מכווצת ... "אני גומרת ... תישאר בפנים אני גומרת!!!" אני נשאר בפנים והיא מניעה את האגן שלה
עד שהרגשתי את הרטט הזה .... הפכתי אותה על 4 ... אגן למעלה ואז פשוט התפרעתי בדוגי ... והיא ... "אתה רוצה לגמור לי
על התחת נכון? " אני ממשיך והיא נוגעת לי בביצים תוך כדי ... מרפרפת עליהם עם האצבעות ... ואז אני הרגשתי את זה מגיע ....
שלפתי אותה וכיסיתי את כל התחת והגב התחתון שלה בזרע חם ....
החרמנות הזו של לפנות בוקר .. מטריפה ...
העברתי יד על המכנס שלה ... הרגשתי את התחתון שלה קצת בולט ...
היא כמובן הרגישה את התחתון שלי ואת הבליטה שיש בו ...
היא העבירה יד מלמעלה למטה ... על התחתון ... וזה בד שגם ככה מגרה (אני לובש את זה היום גם )
החדרתי יד מתחת לתחתון והאגן שלה ישר הגיב כלפי מעלה ואז למטה .... התחלתי לעסות לה
את הדגדגן מתחת לתחתון ... התחלתי להרגיש את הרטיבות מגיעה והיא כל הזמן אומרת לי "בוא כבר , בוא כבר"
אבל אני עוד ועוד קצת משגע אותה .... מחכה שהזין שלי יתקשח ממש ממש....
ואז עליתי עליה ... הסתכלתי עליה.... שיחקתי קצת עם הכיפה כל השפתיים של הכוס ...
הרטבתי אותן עוד וגם את הזין שלי .. ואז נכנסתי אליה לאט לאט ... הרגשתי את הגב שלה מתקמר מהחדירה...
נשארתי בפנים בלי לזוז , לתת לכוס שלך להיכרך מסביבו ... ואז התחלתי לזיין ...
בתנועות אגן סיבוביות ... פנימה והחוצה ... בהתחלה לאט .... בהתאם לנשימות שלה ... התחלתי להגביר ...
תפסתי לה את הרגליים בפיסוק ומעכתי אותה עם הגוף , הצמדתי אותה למיטה והתחלתי לזיין עוד יותר בפיסוק הזה ....
אני מתחיל להרגיש אותה מכווצת ... "אני גומרת ... תישאר בפנים אני גומרת!!!" אני נשאר בפנים והיא מניעה את האגן שלה
עד שהרגשתי את הרטט הזה .... הפכתי אותה על 4 ... אגן למעלה ואז פשוט התפרעתי בדוגי ... והיא ... "אתה רוצה לגמור לי
על התחת נכון? " אני ממשיך והיא נוגעת לי בביצים תוך כדי ... מרפרפת עליהם עם האצבעות ... ואז אני הרגשתי את זה מגיע ....
שלפתי אותה וכיסיתי את כל התחת והגב התחתון שלה בזרע חם ....