לפנות בוקר.. טריגר.

לפנות בוקר.. טריגר.

אתמול כשנכנסתי למיטה בערך בשלוש היו לי מיליון פלאשבקים זזתי מצד לצד הרגשתי חוסר נשימה הרגשתי כאב בלב כמו התקף כזה התחלתי להזיע לא הבנתי מה קורה הראייה השתבשה דמעות הציפו והרגשתי כלואה לא ידעתי איך לצאת והשקט הזה.. הו..השקט הנוראי הזה שאין אף אחד החזיר אותי בבום לאותו הלילה אותו לילה שנשארתי לבדי בקור חבולה ו-שקט! אף אחד לא רואה ולא מדבר אף אחד לא שומע ובא לעזור לא רציתי יותר נשבר לי ובערך בחמש בבוקר התחלתי לקחת כדור ועוד אחד ועוד ועוד ועוד עד שהגעתי 18 התחילו לי סחרחורות וכאבי בטן רציתי למות כבר כל כך רציתי אחרי כמה דקות פשוט חטפתי פחד והלכתי להקיא הקאתי את הכדורים אך הכאב לא עבר אז חתכתי וחתכתי עד שכל היד תיהיה מצולקת כי מגיע לי מי לוקח 18 כדורים?! כשהייתי במיטה נזכרתי.. נזכרתי שהוא הצמיד אותי לקיר ואמר לי תגידי לי כשאני בפנים טוב? ואני מהנהנת בראש מתפללת שיגמר כבר "אני בפנים? את מרגישה?" "כן" "למה את משקרת?" והוא ממשיך ומחבק ולא עוזב ואני............................ לא צריך הרבה מילים.

ImmortalSoul

New member
אף אחד לא מיותר בעולם

אפילו לעכביש יש תפקיד משלו בעולם . אז הצטערתי לשמוע על סיפורך ורוצה לתת לך את הכוח להמשיך.לשרוד לראות שמאחורי כל הזבל שיש לנו פה יש גם עולם טוב יותר שבו ניתן לחיות .ונכון יש הרבה דברים בעולם שקשה איתם אבל יש לך את הכח לשרוד ואני מאמין בך ובכולם שאפשר להתגבר על הכל לא משנה מה זה היה.

drnaji

New member
תחילה...

את חייבת להבטיח לעצמך שלא תנסי להתאבד שוב,מסיבה פשוטה: אין אף אחד בעולם ששוה שתתאבדי בשבילו,אפילו אם עשה לך את הגרוע מכל. את חייבת לשרוד,לא משנה אך,את חייבת את זה לעצמך! הצעותיי:תלונני במשטרה:דבר ראשון,מי יודע אולי תצילי ילדה,נערה או תינוקת מניצול כמו שאת עברת (אם הוא עשה את זה לך,כמעט בטוח שהוא יחזור על זה,ואת לא רוצה בזאת) שנית,זה המקום המתאים לו,לאדם כמוה אין שום סיבה להיות חופשי. זה שכתבת על זה בפורם,זה צעד ראשון להרפייה,את צריך להתייעץ עם אנשים מוסמכים ובעלי מקצוע בנושא,הם יעזרו לך בטוח,אל תחכי! עכשיו תצרי קשר עם מישהו. מה שעברת הוא דבר קשה,אבל אני וגם עוד הרבה אחרים,בפורם ואני בטוח שגם בכללית,מאמנים בך ותומכים בך. אל תתיאשי,הוא לא שווה את זה,את צריך להתגבר על זה והלראות לו שלמרות הכל הוא לא שבר אותך. אני מכיר נשים שעברו דברים דומים ואפילו יותר קשיים,שהתגברו והיום הן נשים מצליחות! אין שום סיבה שגם את לא תצליחי,אם הן הצליחו גם את יכולה. תקומי עכשיו,תתקשרי למשטרה,תתלונני (ולא משנה מי הוא שפגע בך),והם ידאגו לעזרה הנפשית. תצואי את כל מה שיש לך בפנים אל תפנימי זה רק יזיק לך!

drnaji

New member
עוד משהו...

תדעי שאת לא אשמה בכל מה שקרה לך. את זה את חייבת להבין,אין לך שום אשמה במה שקרה לך
לא היית יכולה לעשות כלום,ולא הייתה לך שליטה על המצב. אבל עכשיו יש לך שליטה,ואת יכולה לעשות דבר אחד חשוב:וזה להתלונן במשטרה

למעלה