לפלנד

MOVEREP24

New member
לפלנד

מישהו היה בטיול מאורגן שם ויכול להמליץ? ראיתי מספר טיולים של כמה חברות. כולם פחות או יותר זהים מבחינת המסלול דרכים דודו בן צור מילניום מוטי סבג אקספלור מישהו יכול להמליץ? ובכלל מישהו ביקר בלפלנד, יכול להמליץ וכו'? תודה

natyh

New member
ראיתי את בן צור

ברואים עולם מספר פעמים עשה רושם רציני . המדריך הוא 80 אחוז מהטיול שוה לשוחח עם כל המדריכים אישית לפני החלטה .

inbalgi2

New member
לפלנד

היי, אני חזרתי לפני שבוע מטיול מאורגן בלפלנד, היה מאוד מאוד כיף. עשינו יומיים טיול עם מזחלות כלבי האסקי, יום אחד במזחלות איילים, יום אחד באופנוע שלג, ויום אחד "חופשי", שזה בגדול אומר שאפשר לבחור מה עושים מתוך כמה אופציות, או סתם לנוח. אני מניחה שזה באמת פחות או יותר אותו דבר בכל החברות. נסענו דרך סוכנת בשם נילי. מה אתם רוצים לדעת?

MOVEREP24

New member
אהלן

האם קיבלתם את כל הציוד? דרך איזו חברה? איך היה המדריך? איך המחירים בלפלנד עצמה? הייתם בכפר של סנטה? קניתם? איך היה המזג אויר?

inbalgi2

New member
קצת פרטים

קיבלנו את כל הציוד, הכל באיכות באמת מצויינת. הייתה לנו מדריכה מדהימה - קראנו לה האישה הביונית כי היא פשוט עשתה הכל :) נורא מקצועית ונורא נחמדה. מחירים בלפלנד... אני חושבת שכמו בכל אירופה, לא משהו יוצא דופן. אבל המקום קניות היחיד הוא חנות מזכרות גדולה שלוקחים אליה ביום האחרון את מי שמעוניין, ושם קנינו די הרבה. אני לא בטוחה מה זה הכפר של סנטה... מזג האויר - קר. תתכוננו נפשית :) זה הרי שיא החורף עכשיו... היו לנו יומיים מאוד קרים של בערך מינוס 22 מעלות, עוד יום-יומיים די חמים, באיזור ה-0, והשאר נע איפשהו באמצע. אבל הציוד שלהם טוב, ככה שמרגישים את הקור בד"כ רק בפנים, ובכפות רגליים (כן, אפילו עם 3 זוגות גרביים...). ממליצה מאוד לקחת חם-צוואר! אפשר להעלות אותו עד מעל לאף וזה חוסם את הרוח ואת הקור.

MOVEREP24

New member
אהלן

האם זה הטיול של חברת אופקים? כמה שילמתם לאדם? טיסות דרך איפה? איך המלונות? איפה ישנתם? החנות מזכרות שאת מדברת עליה היא בעיר רובניימי? מה קניתם? איך המחירים? שמעתי שאפילו המזכרות שם יקרות בטירוף אם זה בכפר המדובר של סנטה קלאוס. איפה קונים את החם צוואר הזה? איך הייתה הנסיעה עם הכלבים/האופנועים? יש לכם תמונות?

inbalgi2

New member
תשובות

זה לא הטיול של חברת אופקים. אנחנו נסענו דרך סוכנת פרטית בשם נילי שמקשרת אותך לחברת harriniva (הפינית), שהיא זו שמארגנת את הכל (לינה + פעילויות + הסעות וכו'). אפשר גם לפנות לחברת הריניבה ישירות ולא דרך הסוכנת - זה אותו מחיר (1290 יורו לאדם. כמובן לא כולל טיסות, אלא רק את החבילה). ישנו בכפר שנקרא muonio, במלון מאוד נחמד שאני לא יודעת את שמו (אם בכלל יש לו כזה, הוא בטח המלון היחיד שם. אין שם יותר מדי דברים). טסנו דרך אמסטרדם -> הלסינקי -> קיטילה, ומשם נסיעה של שעה וחצי עד ל-mounio (הנסיעה מאורגנת ע"י הריניבה, אוספים אותך מהשדה). החנות מזכרות שהיינו בה היא לא ברובניימי אלא במוניו. מחירים אירופאים רגילים פלוס. לא זול אבל בדרך כלל גם לא מטורף... אלא אם כן בא לך לקנות צעיף מפרווה אמיתית :) חם צוואר - ראיתי שמוכרים אפילו במגה ב-15 ש"ח (שלי ספציפית מבוליביה...). זה מן פליז עם שני פתחים שמשחילים על הצוואר. אנחנו נורא נהנינו, גם מהיומיים עם הכלבים וגם מהאופנועים. יש הרבה תמונות :) אם את/ה רוצה עוד מידע או שאני אשלח לך תמונות, אפשר לשלוח לי מייל ל[email protected].

natyh

New member
דייי !

מספיק ... עם הלפלנד הזו ....... בעצם אם נורא רוצים אז עוד סירטון קטן ודי מאתר יילאס ... בסירטון מתוארת הקפיצה בת 250 מטרים של פטריק בלום באתר בלפלנד .... אוף די נמאס ...... שאנשים עושים חיים .....

סייפיי

New member
אוי! הייתי שם שנה שעברה!

אולאס (הy הפינית היא סוג של U) זה אחלה אתר, יש המון מה לעשות ואיפה לטייל.

natyh

New member
שים קצת תמונות

תמיד כשכותבים דיי... זו מן תחינה שידברו על המקום עוד קצת .... מלח מיים על הפצעים... קבל גם סירטון בקייק אסקימוסי ....

למעלה