לפלטרון ידידי

סקרן02

New member
לפלטרון ידידי../images/Emo163.gif

משום מה מתגנב לליבי חשד שלא סיימת את העתודה ,כלומר נשרת לפני סיום התואר שלך וכעת פתחת במסע מיסיונרי אנטי-עתודה(יש מניעים פסיכולוגיים לכך...) האם אני צודק?

פלטרון

New member
חברה .. לשים לב. אין כוכבית ../images/Emo26.gif

אז זהו .. שלא ! אתה לא צודק . פלטרון עוד לא סיים תואר , הוא עדיין לומד , והוא בעתודה . מה גם , שאם הייתי נושר - לא מסיים תואר , ופותח במסע אנטי עתודה , זה היה משנה משהו ? להפך , במקרה הנ"ל הייתי מדבר מנסיון . הייתי רואה כמה רע העתודה יכולה לגרום לאדם שאינו בשל למסלול ( או ללימודים ) בשלב זה של חייו .. ואז הייתי יודע עד כמה מומלץ לחכות . דבריי לא היו מאבדים לגיטימציה , אלא מקבלים ממנה בעודף !! לגיטימציה בכמויות !!!! מה שחשוב זה לא המניע לטיעוניי , אלא נכונותם . אני לרוב מביע דעתי האישית , ומשאיר לשיקול דעתו/ה של הקורא/ת להחליט אם זה נשמע להם נכון לגביהם. כי פלטרון לא טוען נגד העתודה , כמו שהוא טוען נגד קבלת החלטה כה כבדה בשלב כה צעיר , עבור אנשים שלא לגמרי סגורים על עצמם עדיין ... לכ השאר ( מי שבטוח ב-100% ) פלטרון מציע ללכת על זה . לא בהכרח שזה יצליח , אבל בתור הימור (הימור אם מידת הרצון מן המסלול תהייה כמצופה) 100% זה טוב ! נ.ב. יש לי תחושה ששאלת אותי מה ששאלת בגלל מה שעניתי ל-Hawk17 ... אני צודק ?

Hawk17

New member
סוף סוך ישור הדורים,פלטרון..../images/Emo66.gif

טוב, סוף סוף אתה פייר כמו שצריך. על הכיפאק וטוב שכך.... אז בוא נגיד שעל הקבע אתה לא יודע ממש הרבה, גם סטודנטים עתודאים שעדיין לא התחילו לשרת הם עדיין בשלב הנאיביות ואין להם שמץ מה זה צבא בתכלס, אבל עם העקרון שאתה מטיף פה לגבי ה17-18 שלא ילכו לעתודה אם הם לא בטוחים ב-100% אני מסכים איתך מאוד, לדרבן אותם לחשוב כמו בוגרים ולא כמו ילדים.. שידעו מה הסיכונים...
אם אתה נפתחת ,גם אני נפתחתי - > השיקול שלי ללכת לעתודה הוא דווקא יוצא דופן מהסטרויטייפ השלילי שיוצא לפעמים לעתודאים - אני הולך לעתודה לא כדי להתחמק מקרבי, אלא בגלל שלא נותנים לי להיות קרבי!! אם הפרופיל שלי לא היה מתחת ל-65, סביר להניח שלא הייתי בפורום הזה היום. אני בהתחלה בכלל זרקתי את הזימון לכנס עתודה בתקופה שלפני שידעתי מה הפרופיל הסופי שלי, תכננתי קרבי. אבל מה,השוק הגיע כ-3 ימים לפני הכנס עתודה, ובסוף התעשתתי והלכתי , כי אני חושב שאוכל לתרום הרבה יותר כמהנדס מאשר כפקיד....

פלטרון

New member
הלו .. הלו ...

חברה , עוד משהו ינבור בארכיון עוד חודש , ויחשוב שאני gay ... לא שיש משהו פסול בזה ... אבל אצלי זה פשוט לא נכון ! אז לך ... כן אתה , הבן-אדם שמחפש הודעות מלפני חודש ... אני לא !! עכשיו שניקיתי את שמי .. אפשר להמשיך ...
"לא שיש משהו פסול בזה " ( סיינפלד ) ( הכל נאמר ברוח טובה , כמובן ! )

למעלה