לפי RCA אדם מכר 700,000

naama59

New member
מאיפה הנתון הזה?

זה הם מסרו רשמית? או שזו השערה שלהם? כי זה לא הכי הגיוני בעולם - שבוע שעבר הוא מכר 11 אלף עותקים , השבוע גם בערך אמור למכור משהו כזה או אולי קצת יותר.אולי אחרי אופרה זה ייעלה קצת אבל גם לא בצורה כזו משמעותית לדעתי. אבל יש מצב שאני טועה.
בכ"מ לא צריך לדאוג הוא קרוב לזהב.. אני מניחה שבמקרה הכי גרוע הוא יהיה שם בפברואר.

nini18

New member
זה נתון רשמי והוא היה ככה מאז שבוע שעבר נשארו

עוד 55 אלף עותקים לזהב. שזה בטח יקרה אחרי אופרה. אבל אני עדיין מקווה שהRCA יגידו שהמכירה היא 700 כי הרי כל המספרים הם מכמה מקורות אבל RCA הם המקור הכי נהימן.

naama59

New member
אוקיי

יש מצב שהם התכוונו שזה עולמי? כי זה יותר הגיוני. מוזר מאיפה שהם קפצו עם הנתון הזה, כי זה לא שיש איזה גל מכירות מטורף עכשיו. יכול להיות שזה או נתון עולמי או שאלה התחזיות שלהם - ונראה לי שאדם עומד בהם יפה. כרגע המקורות שמוסרים כל שבוע עוד לא סיימו לעדכן, אז מחר יהיו נתונים מדוייקים. ומחר אם אני לא טועה מתעדכן גם בילבורד אז אפשר לראות מה המצב שם. (וברביעי בד"כ מדליפים מכירות של סינגלים, אם זה מעניין אתכם..)

naama59

New member
מבחינת מכירות סינגלים

FYE נמצא עשרה שבועות באייטונס והוא מכר 208,000 עותקים. WWFM נמצא שבעה שבועות באייטונס והוא מכר 168,000 עותקים. אבל במכירות שבועיות WWFM מן הסתם מוכר יותר עכשיו והוא לאט לאט מצמצם את הפער. FYE עכשיו ממש בקצה הטבלה של אייטונס אז יש מצב שהוא ייצא מהטופ 200 - אבל אולי ההופעה של אופרה תקפיץ אותו. בכ"מ שבוע שעבר WWFM מכר 32 אלף וFYE מכר 18 אלף.
בין כל האיידולים שמוכרים כל שבוע הוא משתלב יפה - בערך במקום החמישי.

nini18

New member
היא לא כי הוא לא שר או מקדם אותו. FYE מוכר

את עצמו לבד חחחח אדם נטש אותו ומעולם לא קידם אותו לצערי הרב רב רב רב. אז כל המכירות הם מאנשים שאהבו את ההופעה בAMA ומעריצים. WWFM אותו הוא כן מקדם והמכירות מתחילות לעלות שזה יפה. עכשיו אני מקווה שהם יוסיפו לעלות אחרי הקליפ החדש והמדהים

naama59

New member
וזה מעולה

כי הוא לא ממש נאחז בהשמעות או משהו. זה אנשים או שאוהבים את אדם או שהתלהבו מהסינגל ורוצים עוד שירים - זה טוב מאוד ששיר בלי השמעות מצליח למכור כמות נאה של עותקים כרגע. גם הקליפים מוכרים לא רע - אין מספרים לזה ממש. הייתה את ההיא שתרמה 1,000 קליפים מתנה בגלל משהו עם הבלאגן שהיה אחרי הAMA.

nini18

New member
זהו בשביל FYE זה באמת מעולה

ועכשיו לפי מה שהבנתי כן משמיעים ודי הרבה את WWFM אז זה כבר טוב וזה גם אומר יותר כסף לאדם, חחחח. על הקליפים בכלל אין לי מושג חוץ ממי שרשמת שקנתה אלף עותקים מהקליפ. האמת שלא הבנתי מה יש לקנות בקליפ??? כאילו מה זה דיסק דיוידי או שהם פשוט מורידים את זה לאייפוד או למחשב כמו את השירים בתשלום???

InbarKiii

New member
כן,בשביל האייפוד

חחחחחחחח האמריקאים פשוט אוהבים לקנות לקנות לקנות
אצלנו בחיים זה לא היה הולך..כולם קמצנים חחחחחח אבל סתם..זה פשוט הכי קל. להוריד מאייטונז ישר ולא להסתבך עם הורדות,עם קבצים חתוכים, פשוט השירים\הוידאוים באיכות הכי טובה ישר לאייפוד שלהם.

nini18

New member
כן אבל השבוע לא היו המכירות של הסינגלים

לפחות לא ראיתי.

naama59

New member
מה שפרסמתי בהודעה שלי זה של שבוע שעבר

בדרך כלל המכירות של הסינגלים מתפרסמות ביום רביעי.

nini18

New member
כן התכוונתי לשבוע שעבר, רשמתי השבוע כי בשביל

הסינגלים זה מרביעי לרביעי ככה שהשבוע נגמר מחר חחח אבל לא ראיתי את המכירות.

naama59

New member
הכל יוצא מחר.

פה ייעלו את המספרי מכירות אלבומים: (יש מצב שכבר עכשיו מתחילים לעדכן. אבל תשימו לב למספר אחוזים בינתיים, כי בדרך כלל הם מפרסמים כשהם ב50% וכאלה) http://hitsdailydouble.com/sales/salescht.cgi מכירות סינגלים בדרך כלל אפשר למצוא או בבלוג של MJ או אפילו בIDF בטח יפרסמו. ויש מצב שמחר גם מתעדכן בילבורד אז גם את זה אפשר למצוא בפורומים או באתר של בילבורד עצמו.

naama59

New member
מתחילים להעלות נתונים של אלבומים מהשבוע!

הם כרגע ב50%. (אל תתפלאו אם הם ישלימו את השאר רק מחר
הם בד"כ ממש איטיים). כרגע נספרו 6,381 עותקים - זה לא אומר שבהכרח ייצא בסביבות ה12 אלף, אבל אני חושבת שזה מה שיהיה. זה לא רע
מכירות די יציבות.

ר ו ח ל י

New member
אחרי ההופעה השבוע אצל אופרה

המכירות של השבוע הבא יזנקו משמעותית. אני חושבת שהוא צריך להופיע הרבה יותר. והכוונה לשיר, לא להופיע באירועי יחצנ"ות ושטיחים אדומים.

ותחשבו מה היה קורה למכירות אם הוא היה

מופיע יותר....מה קורה באמת עם הופעות??ומעניין שבסוף החודש הוא לא יופיע בגרמי...האמת שדיי נמאס אותן זמרות כל הזמן..ממש חבל

למעלה