לפי מה שכתוב היום

d u c k y

New member
לפי מה שכתוב היום

יש לאפי יומולדת... אז אם אני טועה סליחה, כי אני מכירה רק את אפי היקרה ולא את אפי הילדה... בכל אופן אני מרשה לעצמי לפתוח שרשור מזל טוב חסר דביקונים, שמאחל לך לא להתבגר כמו אמא שלך.... וכמובן תודה על הפורום הנפלא שפשוט ממגנט אותי אליו... <דביקון מחזיק שלט: "הכניסה לדביקונים אסורה"> ואם טעיתי באפי איתכם הסליחה...

../images/Emo42.gif יום ראשון חרא לכולם

ונתחיל בהבהרה - לאפי אין יום הולדת היום. אם תבדקו בלוח הארועים ביתר רצינות תגלו שיום הולדתה חל ב- 27/6 (82?). באמת נראה לכם שהיא לא הייתה מודיעה על כך שבועיים מראש, מעלה את דמי החבר בעשרות אחוזים ופותחת ת.ד מיוחד למשלוח הפאקטים? אתם כל-כך תמימים. בקיצור - יום ראשון היום ואני עצבני, עייף ומריר. עוד 5 ימים לסוף השבוע הבא. המשך
חרא ושבוע מסריח לכולם.

ממצמצת

New member
למה אתה לא רגוע?

אם תתחיל להסתכל על החיים בצורה קצת יותר אופטימית אז אולי תבין שהם לא כל כך נוראיים. כן היום יום ראשון ואף אחד לא אוהב את יום ראשון. אז יש לי רעיון בשבילך, אולי תיקח מחר יום חופש (כמוני) ואז השבוע לא ייראה לך כל כך ארוך ומייגע.

לא רוצה להסתכל עליהם בצורה אופטימית

החייים חרא !!! חוץ מזה, יש לי פסיכומטרי בעוד חודשיים ועדיין לא התחלתי ללמוד... אוף!!!

dana2909

New member
אין ספק

שמכל המבחנים שעשיתי אי פעם, כולל מבחן הגנה על פרוייקט גמר, זה המבחן הכי סיוטי שיש, אין הרבה מבחנים שמתקרבים לזה.. אז בהצלחה...

yuvalb9

New member
אני יכול לתת מבחן סיוטי יותר...

מבחן לחמ"ן שחקים... 11 שעות של שיכרון חושים...

maayan15

New member
../images/Emo42.gifיום עייף לכולם!

אז אני בהתלבטות...האם ללכת להתכונן למבחן בלשון שיתקיים מחר (שאני לא מבינה שום דבר מהחומר והסיכויים שאני אצליח ללמוד את זה קלוש במיוחד..) או ללכת לאחותי ולראות את האחיין המתוק במיוחד שלי?... חשוב לציין שכואב לי הראש דבר שישפיע על מידת החומר שאני ממש אקלוט...

פשששששששש

אני מניחה שהרבה פאקטים הוצאת על מנת להתפרסם ולהפיץ תורתך ברבים ! כל הכבוד, יקירי, ולמרות הצבע הירוק שפושה כעת בפרצופי ושאר עורקיי, אני מסוגלת בהחלט לומר בצורה אחראית, בוגרת ורצינית, שאני מפרגנת.

../images/Emo51.gif רבה לכולם

ועכשיו שאני סלבריטאי, עצותי יעלו לכם הרבה הרבה יותר כסף. ראו הוזהרתם.

וברוכים הבאים למוגג

שמן הסתם גם הוא יתחיל להשחיל הודעות מפה ומשם. אני כבר מכירה אותם, את קן הצרעות מ"עברית ישנה וחדשה". לא ישברו אותי. מקסימום אני אצטרף אליהם.

אושר מ

New member
אני עשיתי רבע משיעורי הבית

של הפסיכו´... כך שגם אני אצטרך אולי לעשות אותו שוב בעתיד
. אבל נו מילא. תהנה אלעד...

אושר מ

New member
לאפי יש יומולדת היום

לא אפי היקרה, אלא אפי הילדה... היא בת 19, ובצבא... מזל טופ!!

למעלה