לפי הקורס שלי....

Scaly

New member
לפי הקורס שלי....

אני לומד בקורס קידום לתיכון, הקוס שלי הוא בימים א,ג,ה מה שנותן לי יום וקצת לעשות שיעורים משיעור לשיעור הפסיכו' שאני עושה הוא באוקטובר.. כשיעורים נותנים לנו תירגולים + אוצר מילים פעם אחרונה היא נתנה לנו 4 אותיות ללמוד השאלה לי היא האם הם עושים את זה כי לדרבן אותנו לעשות משהו, וכדי להלחיץ(מבחינה טובה) וככה לקחת בחשבון שאם לא נעשה זה בסדר כי זה מוקדם מידי אבל להראות שצריך או שממש צריך את זה ובגלל זה האוצר מילים הגדול שצריך ללמוד בזמן של יום + שיעורים שגם צריך לעשות

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif הם עושים את זה ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

כי אתם צריכים ללמוד לפסיכומטרי, והם צריכים להכין אתכם.

gabimaor

New member
האמת

לא נראה לי סביר ללמוד 4 אותיות ולהכין שיעורים וכל זה ביומיים. אולי כדאי לדבר עם המדריכה.

bralon1

Member
בטח שלא.

אבל בגלל זה הם שלחו משהו כמו שלוש שבועות לפני הקורס את שתי החוברות במתמטיקה והמילון (בינתיים השוויתי בין המילים שבמילון שקיבלתי לפני הקורס לבין אלו הנמצאים בספר הגדול ועדיין לא מצאתי מילה אחת אשר נמצאת בספר ולא נמצאת בחוברת) כדי שנחזור עליהם, החזרה עכשיו בין יום ליום היא בעיקר חזרה על מה שכבר ידוע ועל מילים שאולי נשכחו.

Scaly

New member
אז אתה רוצה להגיד לי....

שבשבועיים האלו לפני הקורס כבר למדת את כל המילים? ועכשיו זה פשוט חזרה בשבילך? למה אני סקפטי

bralon1

Member
אתה יכול להיות סקפטי אבל בערך כן

וזה היה קצת יותר משבועיים אלא בין שבועיים לשלושה שבועות. חילקתי את זה כך שלמשך יומיים אלמד משהו כמו בין 200-400 מילים (בעיקרון יש לי שיטה משלי אבל אינני מעוניין להגיד אותה). ד"א אני לא אומר שאני זוכר את כל המילים, כמובן שיש מילים שברחו מזיכרוני אבל לכן אני חוזר גם עכשיו.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif זה המהות של ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

קורס תיכון. לגבי 4 אותיות גם לי נשמע קצת תמוה, אבל אולי זה אותיות עם מעט מילים... או שהוא סתם הגזים.

למעלה