לפי הסקר !!!!!!!

domdom1

New member
לפי הסקר !!!!!!!

יש בגידות בין המשברים שלנו .יש לנו זמן גם לזה.יפה מאוד !!!!!!! לפי הסקר 40% אפשר לאבין שיש מצב לבגידות בלי שזה יתגלה ,אז יש לי שאלה "אם זה התגלה " מה אתם חושבים שהבן או בת זוג יעשו? מוגש באהבה

sagiberg

New member
אני חושבת שהשאלה היא../images/Emo5.gif

לא מה בן הזוג יעשה (כנראה שבהרבה מקרים הוא לא יעשה הרבה) ,אלא השאלה היא מה יקרה לאמון, להערכה, לחברות ? ולאן ועל איזה בסיס תמשך מערכת היחסים הזוגית

פאריי

New member
מה שיכול לקרות

זה או גירושים או גרושין או גרושים או גרושין תקראו לזה איך שאתם רוצים. לגבי האמוןשדובר פה, או הערכה או החברות, אני לא חושבת שהם קיימים אם אחד מבני הזוג בוגד, משהו דפוק ביחסים האלו. כמובן שאני מדברת על יחסים שעברו איזה שהוא ניסיון שיקום בצורה כזו או אחרת. אני מאמינה שזוג לא יכול להמשיך ולקיים מערכת יחסים זוגית אם יש את הקרע של הבגידה. למרות שאני רואה את הזוג קלינטון מול המצלמות והיא זוהרת מתמיד.. אני שואלת את עצמי איך מתנהל הזוגיות הזו? בקיצור מה המסכנה, לקחת את הצ'אנס ולבגוד? או שלא!!

niva99

New member
פאריי-אפרופו הזוג קלינטון

את לא יכולה לדעת מה הולך באמת מאחורי הדלתות ב ד' אמותיהם. היות והם אנשי ציבור יש פה איזה משחק שעליהם לשחק מול המצלמות-למען האלקטורט... תסמכי על הילרי-שבארבע עיניים היא מכניסה לו באבי אביו. אבל מול כולם show must go on

פאריי

New member
צודקת , וזו הייתה באמת הכוונה שלי

כי חברות נאמנות או איך שקראו לזה, כשזה מגיע למצב של בגידה משהו רקוב במערכת הזו, ברוב המקרים.

niva99

New member
un instant!

j'ai tout compris mon mari danser ce ne ma plat pas vous avez du vous tromper je n'ai pas...de couteas j'ai un probleme c'est tout. merci

sagiberg

New member
בראוו../images/Emo140.gif- חשבתי שצרפתית זה

התחום של דומדום, אבל את לא מפסיקה להפתיע

niva99

New member
../images/Emo99.gif מרסי בוקו

אני באמת לא מבינה מדוע איני אדומה עד כה (הכוונה לניק בפורום).

niva99

New member
couteas=couteau סליחה על הצרפתית

שלי.מקווה שאתה לא מתפוצץ מצחוק.....

domdom1

New member
אני דווקה כן !!!!!!!../images/Emo6.gif

אבל כל הכבוד על הצרפתית שלך.לא ענית על השאלה.כל כך קשה לי בעברית בכתיבה אני חושב שאני השלח לך את השאלות שלי בצרפתית ,ואת תתרגמי לי אותם בעברית.יותר קל לי. מוגש באהבה

niva99

New member
ואז אף אחד לא יבין לא אותך ולא אותי

אחלה רעיון. נהיה כמו העיוור שמסביר לחרש...

niva99

New member
בן הזוג שלי

יקח את הרגליים בידיים. ו............. ילך כך אני מתארת לעצמי את תגובתו. חוץ מזה הוא מאאאאד יופתע. (כי אם כבר אני אבגוד בו-אז סביר להניח שאין נשים נאמנות בכלל).

למעלה