לפי הסקרים מרצ 11 שינוי 10

לפי הסקרים מרצ 11 שינוי 10

וחבל בלי שינוי לפחות חצי מהמנדטים שלהם היו עוברים למרצ ואז מרצ היתה עומדת על 16 17 מנדטים! כולי תקווה שנגיע ל 13 14 ונעקוף את הסקר של מינה צמח!

הדבר המשמעותי הגרוע הוא שינוי

עלייה של 4 מנדטים משנה שעברה ואילו מרצ עלייה של 1 מנדט בלבד מהשנה שעברה

לשינוי חוץ מלשנוא ולבקר חרדים...

אין מה להציע ולהלן חלק מהמצע של מרצ ושילמדו מאיתנו בבקשה: מעמד האישה יש לנו דעה רמת הגולן ושטחים יש לנו דעה בעלי חיים לסביות והומוסקסואליים דתיים חילוניים נוצריים מוסלמים ירוק זה מרצ ויש עוד המון נושאים למרצ (שיש להם דעה עלייהם) בניגוד לשינוי שחוץ מחרדים(תפסיקו לשנוא)פשוט אין להם דעה על שום נושא שהזכרתי נ.ב תשאלו את לפיד מה דעתך על רמת הגולן התשובה תהיה :דממת אלחוט!

Sern

New member
אישית אני,

וזו רק דעתי האישית, מאוד מסמפט את מר"צ. אבל יש לי בעיה אחת משמעותית איתם. הם מתנגדים לסרבני הגיוס. וזו, לפי דעתי, חזרה על הטעות שהרסה ותהרוס את מפלגת העבודה. נסיון לרקוד בשתי חתונות - נסיון לקבל כמה קולות מהמחנה הטיפה יותר ימני. כמה קולות, אולי, ממפלגת העבודה. אני אומר, אם שמאל, אז עד הסוף. והבעת דיעה נגד פשעו מלחמה (שלא לדבר על תמיכה באותם אנשים שסובלים בשביל דעה זו) היא הכרחית לדעתי. וזו הסיבה שאני לא אצביע מרצ. ארם.

Theme

New member
האם זה נכון, או דברי הבלים?

האם מרצ באמת לא עושה כלום ורק מדברת או שמרצ פועלת יותר מכל מפלגה אחרת במגוון נושאים? כנס חברי היקר לאתר הכנסת ותבדוק את מספר הצעות החוק ופעולות מפלגות ותגלה שמרצ לפי הנתונים של אתר הכנסת היא המפלגה הפעילה ביותר במישור החברתי, כלכלי, דת ומדינה, וכו´. בודקים ורואים עובדות מרצ, להיות חופשי בארצינו

מרצ להיות חופשי בארצינו זהבה גלאון

זהבה גלאון לדוגמא אוי כמה שהאישה הזאת מדהימה מה שהיא עושה למען כל האזרחים(בתי כלא נשים הומו לסבי רעבים ללחם נשים מוכות וכו) תראו לי חבר כנסת אחד שפועל יותר מזהבה גלאון

yakul

New member
מרצ מתנהגת כמו ש"ס...

קודם כל, בדקתי באתר של הכנסת ובכלל לא רשום שמה של מי הצעות החוק... אני רוצה לראות איפה כתוב שיש הכי הרבה הצעות חוק ממרצ... זה נראה לי כמו עוד תרגיל פופוליסטי של מרצ, וחוץ מזה, בתור סיעה לא מי יודע מה גדולה, לא יתכן שמרצ חיקקה חוקים בתחום הכלכלה שנוגדים את האינטרסים של ש"ס, כך שכל הדיבורים האלה על חקיקה בתחום הכלכלי זה "בולשיט". אולי מרצ סתם מחקקים חוקים קטנים שלא באים לידי משמעות במציאות, רק כדי למכור את עצמם... לנוכך המצב ההולך ומדרדר של המדינה בכל התחומים, לא נראה לי שמרצ עשתה איזשהוא שינוי משמעותי. כנראה שמרצ משקרת לכם כשהיא אומרת כשהיא עושה כל כך הרבה שיפורים בכל התחומים שצוינו, כי יש הידרדות בכל התחומים שצוינו. שינוי לא מוכרת אשליות, היא אומרת את האמת בפנים, למרות שהאמת בכלל לא נעימה.

Deathatred

New member
זהבה גלאון

היא קיצונית ועושה כותרות על חשבונם של חיילי צה"ל שרק רוצים לשרוד ולהגן על היקרים להם. הרבה ח"כים פעלו יותר ממנה כמו אופיר פינס מהעבודה ועוד אחד מהמפד"ל ששכחתי את שמו.

תגיד לי מאיפה הספר הזה?

איזה עוד דברים כתוב שם? נשמע מעניין מי כתב אותו? נ.ב זהבה גלאון היא באמת אמיצה לוחמת ולא רק חופש אוהבת את כל האזרחים ופועלת למענם ברוח לחימה בדרך ארץ במוסר ועל פי החוק

Deathatred

New member
היה בספריה של התיכון שלי

כתב אותו שמעון צבר. ונ.ב. מה זה קשור? מכל ההופעות שלה בתקשורת זה נראה כאילו לזהבה גלאון יש משהו אישי כנגד צה"ל. צה"ל הרג מחבלים וגלאון בתגובה: לצה"ל יד קלה מידי על ההדק. ראה הערתו של גרשון צור בנושא.

פעילות של זהבה גלאון

בכל אירוע בטחוני היא מאשימה את הצד הישראלי לא משנה מה יקרה תמיד הצד שלנו אשם על פי גלאון. במרצ אף פעם לא יהיו מוכנים להודות שמי שאשם במצב הוא עראפת וארגוני הטרור שלו. לא שרון ולא צהל הם האשממים האמיתיים.

היי ושלום לגרשון צור

קודם כל תודה לך שלא תקפת והשמצת אותי או כל אחד מחברי מרצ כאן כי חיכיתי להשמצה מסוג זה או אחר (אנחנו רגילים לזה) תראה זהבה גלאון היא פתח תקוואית במקור ואני הוא כזה ואני מכיר את הפעילויות שלה עוד לפני שהיתה חברת כנסת והיא באמת כישרון אדיר נ.ב אני יודע שהמון פעמים זהבה גינתה את הטרור ואת מעשיו של עראפת אבל היא אמרה שהוא אויב אבל שלום עושים עם אויבים(כמו סאדאת למשל) צהל עושה טעויות לפעמים כמו כל צבא אחר בעולם אבל אנחנו כן מפרגנים לצהל וכן חושביםשהוא בדרך כלל עושה את עבודתו כשורה (זה גם לא תלוי בו כי הכל נעשה מהדרג המדיני שרון נתניהו או ...מצנע זה לא משנה) אוהב אותך עטוף באור

שלום רב

90 % מהופעותיה של ח"כ גלאון הנכבדה עוסקות בהזהרות נגד הצד שלנו. דבר שמאפיין את רוב חברי הכנסת של מרצ חוץ מכמה צדיקים בודדים(כמו אמנון רובנשטיין) דבר נוסף שמעניינה של גלאון היא תנאי כליאה של אסירים בטחוניים פלשתינאים שם היא הולכת לבקר. כולנו מזילים דמעה

דובי123

New member
אני אשמח אם תשיב לו ענינית

כי זו בדיוק ההתאמה הרבה עם גושלום שהנכם כאן בפורום מנסים להתרחק ממנו אבל בפועל... ההבדל הוא מינורי

דובי123

New member
עטוף באור תשובה ענינית לגרשון תתקבל

בשמחה מדוע תמיד בדברים החשובים הנכם מתחמקים ממתן תשובות?!

למעלה