לפי דעתכם............ יתאים לי ראסטות?????????
ש שוטה על הגבעה New member 18/6/04 #3 אה הה!! מאוד אפילו... טופ נו..אבל לפי דעתי ראסטות מתאים לכולם.. אופ..יש לי אובססיה עצומה לדבר הזה...:S
אה הה!! מאוד אפילו... טופ נו..אבל לפי דעתי ראסטות מתאים לכולם.. אופ..יש לי אובססיה עצומה לדבר הזה...:S
L La Vicomtesse New member 18/6/04 #4 לדעתי תני לזה עוד זמן../images/Emo54.gif שהשיער יהיה 15 ס"מ מתחת לכתפיים, ואז תעשי....ממש יתאים לך!
ש שוטה על הגבעה New member 18/6/04 #5 אממ..ממממ...מממ אני חושבת שהוא בן....:S ככה כתוב בכרטיס האישי...
L La Vicomtesse New member 18/6/04 #6 מה מה מה?????../images/Emo54.gif טוב......אחלה תמונה באמת......לא קראתי את הכרטיס האישי.
פ פינגווין בהכחשה New member 18/6/04 #8 ../images/Emo110.gifהוא אמר שזה לפני הרבה זמן אז להוסיף עוד חצי מכמות השיער שיש לו עכשיו אני עדיין לא מבינה אם זה בן או בת:S ואני לא יכולה להגיד אם יתאים או לא כי זה קשה עם התמונה הזאת עם המשקפיים ושהיא לא עדכנית..
../images/Emo110.gifהוא אמר שזה לפני הרבה זמן אז להוסיף עוד חצי מכמות השיער שיש לו עכשיו אני עדיין לא מבינה אם זה בן או בת:S ואני לא יכולה להגיד אם יתאים או לא כי זה קשה עם התמונה הזאת עם המשקפיים ושהיא לא עדכנית..