לפי דעתכם ...........

לפי דעתכם ...........

מאיזו שנה השיר She Was Loving Me = Mind Is The Magic 1. 2001 2. 2002 3. 1999 4. מהשנים של BAD 5. אחר

אני מציע לך להוריד אותו !!! שיר

פשששששוט מהמם !!! תורידי תכתבי Mind Is The Magic ואם זה לא מוצא לך אז תכתבי She Was Loving Me

Speechless

New member
מהתקופה של BAD ואם אני לא טועה...

השירים שאתה מדבר כמעט בתוטח מהתקופה של BAD ואם אני לא טועה אז MIND IS THE MAGIC הוא שיר מתוך הסרט - THE WIZ - הקוסם מארץ עוץ - ששם מייקל כיכב בתור הדחליל אני טועה?

Speechless

New member
אני טיפשה! לא מהתקופה של BAD

פחחחחחחחחחח- מהתקופה של OFF THE WALL !!!! השירים האילו~!

HU Man

New member
1989

השיר הוקלט בשנת 1989 עבוד סיגפרייד ורוי. הם תמיד משתמשים באותם השירים בהופעות שלהם, והשיר הזה הוא אחד מהם. הם שילמו למייקל לכתוב ולבצע את השיר במיוחד עבורם. השיר היה אמור להיות בסגנון חדש שלא נשמע אז, והוא בהחלט שיר מוצלח :) אם אי פעם תגיעו להופעות שלהם בלאס תוכלו לשמוע את השיר או אפילו לקנות את הדיסק (שכולל עוד 13 שירים בסגנון דומה - אבל לא של מייקל).

זה לא מהסרט " The Wiz" ולא מ-

שנת "מאחורי הקיר" (Off The Wall) , זה משנת 2001 !!! למרות שאני לא בטוח ! כי כשהורדתי את השיר היה כתוב לי בקאזה : Name Of Song : She Was Loving Me Year : 2001 אז נדמה לי שהשיר הוקלט ב-2001 ! זה גם נשמע לי ככה (לפי הקול שלו)

dancing machine

New member
רק שתדע

שהקאזה זה בולשיט, ומי שכתב 2001 לא יודע כלום מהחיים שלו......... אתה יכול בעצמך לשנות את השנה ל-52 אם אתה רוצה..... זה לא אומר שזה נכון!

למעלה