לפי דעתי...

i love MJ

New member
לפי דעתי...

אני חושבת, שאם מייקל עושה סיבוב הופעות, אסור לו לעשות בישראל!!! כי במצב הביטחוני שלנו היום לא כדי... הערבים יעשו הכל בשביל להרוס קצת שמחה. אז למרות שהייתי מתה לראות את מייקל, עדיף שלא יגיע ליראשל...

מה פתאום

מה את רוצה? שנהיה מוחרמים פה לנצח? שיבוא, אני רוצה לראות אותו שוב חוץ מזה, אם הערבים יפגעו בשערה אחת משערות ראשו - הנזק שיגרם להם בעולם יהיה עצום!!! הם לא יעיזו!!

sweetMJ

New member
אתה נשמה עוגה בוגה!

אהבתי את צורת הדיבור שלך! הם לא יגעו בחצי הסוליה , שערה, זרת , וכל חלקיק קנצי´ בגוף של מייקי שלנו!!! ואם הם רק יעזו אנחנו נראה להם who´s bad! מייקל אסור לפחד... יש אסונות בהרבה מקומות. הוא יודע איפה להיות כדי לא להיפגע מסכנות. למשל הוא היה בניו-יורק בזמן בו קרסו בנייני התאומים. לא קרה לו כלום למזלנו ולמזלו ומלאך הזה דאג שכל המעריצים שלו יקבלו יחס חם ואף אחד לא נשאר מקופח !!!! אף אחד שם לא הרגיש לבד באותו הרגע לכל אחד היה מקום לשהות, הוא דאג להם לאוכל ושתיה וכל זה. כמובן ששליחים שלו נתנו למעריצים את כל זה לא הוא בכבודו ובעצמו. אבל זה ממנו :). איזה חמוד@@@@!!!! אם זה יעשה אותו אדם חדש, מאושר יותר, ועם יותר רעיונות לקריירה המוסיקלית שלו . סבבה! שיילך! שיטוס! לי חשוב שיהיה לו רגע של שקט נפשי, מהמעריצים , העיתונאות, הילדים המתוקים שלו!

aasham

New member
מייקל הבטיח להופיע בארץ...

כאש הוא הסתובב עם הרב שמולי,וזה לא הייה כל כך מזמן כלומר, גם אז המצב הבטחוני בארץ היה על הפנים ומייקל אמר שהוא מתכוון להגיע בכל מקרה. ואם יגעו בו אז לא יהיה טוב(לפלסטינאים).

rita 1

New member
זה בטוח?

אם כן אז למה כל הזמן אמרו שהוא לא מתכוון להופיע בגלל מצבו הבריאותי, לא ניראה לי שהוא יופיע. מה, פתאום הוא היתעורר לחיים והבריא?

למעלה