לפי דעתי

R רותם R

New member
לפי דעתי

אוקי, שמעו במה אני מאמינה- כשאדם נולד, בתור תינוק קטן, ברור שאין לו העדפות, ולא דווקא מיניות, הוא נולד עם שוויון מוחלט בכל התחומים. כשאדם גדל ומתבגר (עד שהוא נחשב בוגר) הוא עובר תהליכים חברתיים וכולי שגורמים לו להטות את ההעדפות המיניות שלו לצדדים מסויימים (כמו כל העדפות אחרות). ולכן: אדם שהצליח כל ימי חייו לשמור על השוויון בעדפות המיניות שלו ויודע להודות בגאווה בינו לבין עצמו שהוא אוהב ונמשך באופן שווה לשני המינים- הוא האדם הנעלה האמיתי, כי בכדי להגיע למצב כזה צריך לעבור המון דברים קשים, בעיקר בקונפליקטים פנימיים (וגם זה לא לכולם)... אז זוהי דעתי, אשמח לתגובות. רותם.

fullbutproud

New member
לא נעלה...אלא שלם עם עצמו

אני חושבת שנטייה מינית היא כמו אהבה.למה הכוונה?שאם אוהבים אז אוהבים ולא משנה אם זה במין שלך או לא.ותכלס נשבר לי הזין(בעצם הכוס...)מכל הבורים והמתחסדים והצבועים וההומופובים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בכל הומופוב מסתתר הומו שמפחד מהאמת שלו. בכל צבוע מסתתר קנאי. בכל מתחסד מסתתר מירמור כי תכלס אנחנו נהנים משני העולמות. בכל בור מסתתרת...או בעצם גלויה שנאה ורוע וטיפשות וזה מפחיד): אני גאה!!!

R רותם R

New member
צודקת, אבל..

יש אנשים (רובם) שמעדיפים לשים הפרדה בין העדפות מיניות לאהבה, אני אולי אוהבת את חבר שלי, וגם נמשכת אליו, אבל זה לא אומר שאני לא יכולה להימשך לידידה שלי ולשחק איתה... שמתי הפרדה ברורה שמאוד נוח לחיות איתה, אם אני אוהב מישהי- יופי, אבל לא נראה לי בינתיים שזה ייקרה מתישהו.. בינתיים, כמו שאמרת, אני נהנית לשחק על שתי הבמות... דו מיני, דו חיים
...

fullbutproud

New member
מסכימה איתך

כשאני אוהבת מישהי או מישהו זה אומר שאני רק איתה או איתו.אבל כשאני לא מחוייבת אני משחקת על שתי הבמות כמו שאמרת וזה כל כך טיבעי בעיני...ושימותו הקנאים.

הקטגור

New member
../images/Emo45.gif וכבר אמרתי מספר פעמים:

כולם מתחילים בי, ובכלל כל המותגים האלה בי/הטרו/הומו הם תוצרים של החברה בונת העכבות והמחסומים שלנו... אני מרגיש כבר חוזר על עצמי מדי, מצטער. אבל בואי לא נשתמש בביטויים כמו "האדם הנעלה" וכו'.... לאנשים יש זכות לבחור ולעשות מה שהם רוצים, למי הם מעדיפים להימשך וכמה. זה שאנחנו בי עדיין לא עושה אותנו טובים. מעבר לזה כעיקרון, אני מסכים!!

BiWays

New member
דברים מבוססים

לפני הכל - אני גם מעדיף להתנער מהשימוש במילה "נעלה", כי היא מרמזת שאלו שאינם דוּמיניים הם נחותים, ואני ממש לא מאמין בכך. אבל חוץ מזה, התיאוריה שלך בהחלט מבוססת, למי שמכיר את התיאוריה הפסיכואנליטית. בספר "Three Essays on Sexuality" פרויד מציג את התיאוריה שלו על כך שכל בני האדם נולדים עם יכולת לחוש משיכה כלפי שני המינים. ההתפתחות של ההומוסקסואל או ההטרוסקסואל מלווה בתהליך של הדחקת המשיכה הפוטנציאלית כלפי בני אותו המין או בני המין השני, כחלק מהפתרון לתסביך אדיפוס. על פי הגישה הזו, ביסקסואלים הם אנשים שלא הדחיקו אף אחת מהמשיכות ויכולים להרגיש מעוררים רגשית/מינית בנוכחות בני שני המינים. פרויד לא היה יחיד אגב, וזו היתה הגישה המקובלת למיניות בקרב האיגוד הפסיכואנליטי בתחילת המאה ה-20 כמו גם בקרב חוקרים רבים עד היום.

R רותם R

New member
וזה אומר

שמי שהגיע למסקנה זו בכוחות עצמו הוא הבי האמיתי. הידד לנו

למעלה