לפי דעתי

לפי דעתי

לפי דעתי כל מי שניפגעת וניתקפת מינית 1) מגיע לה זה קורה לה 2) חבל לה להתלונת במכרז לקורבנות אונס כי הם סתם אירגון זבל 3) חבל לה ללכת למשטרה ולהתלונן ולהיבדק 4) חבל לה בכלל ללכת לפסיכיאטר שלא מאמין לאף מילה שלה למרות שהיא עצמה ממש סובלת נפשית מזה אתם בטח חושבות שאני לא נורמאלית שאני כותבת את זה אך אני מדברת רק מנסיון אישי שלי בלבד ולפי דעתי כדי שהיא תעבור את זה בשקט ואחר-כך כל העניין יגמר כי הבנה לעולם לא תקבלי מאף אחד\אחת שכחי מזה

מורני !

New member
רויטל

אני לא חושבת שמגיע למישהו דבר כזה. אני חושבת שזה נורא אכזרי לאמר זאת... אפילו לבחורה שעברה תקיפה אין זכות להגיד דבר כזה. מרכז תמיכה לנפגעות תקיפה מינית הוא מרכז שעובד עם אנשים.. ואנשים יש מכל הסוגים.. בפעמים שהתקשרתי לשם דיברתי עם כל מיני סוגי אנשים. היו כאלו שהקשיבו ורצו לעזוב.. והיו כאלו שהיו אטומים. כמו בכל מקום שעובד עם אנשים. נכון שזה לא צריך להיות ככה... במיוחד במקום שבו הרגישות צריכה להיות גבוהה ביותר.. אבל ככה זה. לצערינו. בקשר למשטרה אני לא יודעת אם זה כל כך חבל... יש בחורות שהיו רגועות שידעו שהבחור נעצר. אני אישית לא התלוננתי. אבל אני לא מייצגת את הרוב.. בעצם אני לא מייצגת אף אחד מלבד עצמי. בעניין של משטרה אני מאוד חושבת שכל אחת צריכה ללכת לפי צו ליבה. אני הייתי בטיפול. הפסיכולוגית שלי הייתה מאוד טובה. אם יש לך בעיה עם הפסיכאטר שלך... את צריכה להחליף אותו. הוא לא היחיד בשוק - את יודעת. אני לא חושבת שאני מחפשת הבנה. אני מחפשת שקט. ואני יודעת שהוא יגיע רק שאני אחלים לגמריי. הניסיון שלך הוא קשה מאוד... אני רואה... אבל שתדעי... הכל אפשר לשנות, וכל דבר אפשר לפתור.. אם רק תרצי. בהצלחה.

*jenny

New member
מה???

את באמת חושבת ככה??? את חושבת שלילדה בת 7 שיצאה לשחק עם חברה מגיע להאנס? את חושבת שלאשה שיצאה למכולת לשנייה לקנות לחם זה מגיע? זה פשוט נורא, לאף אחד זה לא מגיע, לכל אחד ואחת יש זכות על גופו ולאף אחד אין זכות לגעת בי או לעשות לי משהו בניגוד לרצוני ולא משנה מה אני אעשה! את ממש בנית מגדלים באוויר כי הערכה העצמית שלך כנראה מאוד נמוכה. מאמינים לך- למה שלא יאמינו? את פשוט משכנעת את עצמך שלא תזכי להבנה מאף אחד או לאמונה, וזה בכלל לא נכון. תראי מה קורה בפורום הזה- איך האנשים פה תומכים אחד בשני, איך הם מבינים, עוזרים ומאמינים. לנוכח העובדה הזאת- איך את יכולה להגיד שלא נקבל הבנה? אני מצטערת אם מה שאמרתי נשמע קצת נוקשה, אבל פגעת לי בעצב חשוף ורגיש... ג`ני

עופריקו

New member
אני בשוק!!!!!!

לשמוע דבר כזה מבחורה ????? מה באמת אשמה מישהי כמו ילדה תמימה בגיל של הבת שלי שהותקפה מינית ע``י מפלצת , אני המום מדבריך ,מרגיש כאילו את מאשימה את מי שלא עשה כלום ????? אני בתור גבר מאוד מבין ומאוד מוכן לתמוך באילו שעברו מעשים נתעבים אילו, ממש לא מבין אותך מצטער עופר

droli

New member
לפי דעתי

חבל- שאת חושבת שמגיעה לך התקיפה שלך, חבל - שבמרכז לקורבנות אונס לא נפלת על אזני הזהב שאני נפלתי, חבל - שהמטפל של לא ידע לאסוף אותך, חבל, יש כל כך הרבה אנשים טובים באמצע הדרך, שלא האמנתי שיחבקו אותי, וימחו את דמעתי. אני גאה שיש לי אותם-ועצובה בשבילך שלא היו לך.. אם תצטרכי חיבוק - אני כאן.

למעלה