לפי דעתי בלבד

לפי דעתי בלבד

חברות\חברים שבת שלום ומבורך לכולכם באהבה רבה ממני לפי דעתי בלבד. הפסיכיאטרים לא שווים בכלל לפחות לא 99%.99% מהם לא שווים בכלל אומנם כיום יש לי כבר פסיכיאטר מעולה אך לצערי ולצערו הרב הוא ואני איחרנו את מועד העזרה הנפשית שלי לגבי עניין האוכל מסיבה אחת פשוטה בלבד כי כיום זה כבר לא רק בעיה נפשית אצלי ההקאות אלה בריאותית ממש ולא באשמתי בכלל ולא ידעתי זה יקרה לי לעולם אך אני חיה עם הבעיה הזואתי למרות הכל. מרוויטלי

רויטל..

לא יודעת מה איתך אבל אני דוקא פגשתי כמה פסיכיאטרים שאפשר לקרוא להם נשמות טובות מבלי להגזים בכלל. ואני בטוחה שיש עוד הרבה מאוד שאני מכירה...אז אני לא ממש בטוחה שאת צודקת במה שאמרת. ודאי שיש גם כאלו לא נחמדים ואולי לא שווים כדברייך. אבל יש גם אנשים אחרים שעוסקים במקצועות שונים שאפשר לומר כי הם לא נחמדים...בתור אנשים. וזה לא נראה לי נכון להכליל. ובקשר למה שאמרת על כך שאיחרתם את מועד העזרה והטיפול...תמיד אפשר לשפר. שום דבר לא באשמתך אבל אם רוצים באמת גם אפשר לשנות עובדות קיימות בשטח. אפשר לנסות ולא להקיא גם אם זה כבר צורך בריאותי כפי שאמרת...ועם הזמן גם הצורך הזה יפחת ואולי אפילו יפסק. אז לא צריך להרים ידיים...את יכולה לעשות זאת ואת לא הראשונה שעברה את הצרה הזו. אני שמחה שבאת אלינו ומקווה שנוכל לעזור לך בהתמודדות עם המחלה ועם הקושי המלווה אותה.קשה מאוד לעבור את הכל לבד אבל יחד זה אפשרי. ובכך שבחרת להיות פה איתנו את בעצם כבר לא לבד. תמצאי כאן המון אהבה וקבלה והבנה. כולנו כאן תומכים ונתמכים כמידת יכולתנו ורצוננו. כמעט כולם סובלים מבעיית אכילה כזו או אחרת ומבינים את הקושי שאת עוברת. מטרתנו היא למצוא את הדרך לבטא את מה שאנו חשים ואת הכאב שבנו במילים ולא במעשים. אנו מאמינים שמה שעומד מאחורי המחלה הוא הצורך לבטא את מה שכואב לנו ומציק ומפריע. ואנו בעצם משתמשים באוכל ככלי לביטוי אותם דברים. אבל אפשר גם אחרת! אפשר למצוא את הדרך לבטא את מצוקותינו במילים ולא במעשים. ועלינו ללמוד לעשות זאת. לא צריך ללמוד לחיות אם המחלה..אפילו אסור. צריך למצוא את הדרך להלחם בה. ואפשר! לא לבד..עם טיפול ותמיכה...אבל זה אפשרי. תקבלי כאן את כל התמיכה שבעולם... ואני מקווה שיחד נצליח להתגבר על הקושי ולמצוא את הדרך לחיים בריאים ללא המחלה המעיקה. מאחלת לך את מלוא ההצלחה ומקווה שתמצאי את הדרך הנכונה ותעלי עליה אנו כאן כדי לעזור לך למצוא אותה.. בהצלחה ויישר כוח! שלך תמיד מאיה.

למעלה