לפי בקשתכם....(שתפו פעולה..)-

לפי בקשתכם....(שתפו פעולה..)-

התלוננתם שהסקר קצר מידי????? אבל נהנתם לענות עליו??????? אז הפעם בלי רחמים........ תענו על כלללללללללל השאלות!!!!!! 1. שם : 2. שם חיבה : 3. גיל : 4. איזור בארץ : 5. סגנון לבוש : 6. בחיים אני לא אלבש...... 7. שיר אהוב : 8. השלם את המשפט : בלי ...... אין ....... 9. זמר אהוב : 10. להקה אהובה : 11. חלום חיי הוא : 13. הרגל מגונה שלי : 14. להקה אהובה : 15. התכונה הכי טובה שלי היא : 16. יש/אין חבר : 17 .תכונה שאני מתבייש\ת בה : 18. השלם : ....... זה ......... 19. השיר שאני הכי שונא/ת בעולם : 20. תכונה שאני שונא אצל אחרים : 21. איזה תכונות אני ארצה בגבר/בחורה שיהיה/תהיה לי : 22. מקצוע אהוב : 23. מקצוע שנוא : 24. הציון הכי נמוך שלי בחיים היה : 25. אם הייתי יכלה להוריד מקצוע אחת מהמערכת הייתי מורידה את ..... 26. תכנית אהובה : 27. ספר אהוב : 28. החלק שאני הכי אוהב/ת בגוף שלי הוא : 29. צבע אהוב : 30. המזל שלי הוא : 31. מספר המזל שלי הוא : 32. כשאגדל אני ארצה להתחתן ב...... 33. מאכל אהוב : 34. משקה אהוב : 35. סרט שראיתי לאחרונה בקולנוע : 36. סרט דיסני אהוב : 37. מס' האי סי קיו שלי הוא : 38. איקון אהוב : 39. חום/קור ? 40. קיץ/חורף ? 41. נולדתי בתאריך : 42 : על הקבר שלי הייתי רוצה שיכתבו ....... 43. ארץ אהובה : 44. כשאגדל אני אהיה : 45. הייתי רוצה שיער ארוך/קצר? בצבע ? ... 46. הדבר הכי חשוב לי בחיים הוא : 47. מוסיקה - מזרחית \ רוק ? 48. אני כן/לא מעתיק במבחנים ? 49. הדבר הראשון שאני עושה כשאני קמה בבוקר הוא ... 50. הדבר האחרון שאני עושה לפני שאני הולכת לישון הוא ... 51. ולסיום - אם אתה וחברך הטוב ביותר הייתם נמצאים בסכנה ורק אחד מכם היה יכול לצאת חי, האם היית מוכן למות למענו ?

אני

שם :ליאור 2. שם חיבה :ליקי 3. גיל :15 4. איזור בארץ : ת"א והמרכז 5. סגנון לבוש :סטייליסטי 6. בחיים אני לא אלבש......גרביוני צבע 7. שיר אהוב :דרבוקה 8. השלם את המשפט : בלי אהבה. אין חיים. 9. זמר אהוב :יסמין סויסה 10. להקה אהובה :חמסה 11. חלום חיי הוא :לפגוש אותן 13. הרגל מגונה שלי : לצחצח שיניים כל 3 דק'..חח 14. להקה אהובה : חמסההההההההה 15. התכונה הכי טובה שלי היא :סבלנות 16. יש/אין חבר :יש...ליאורי שאני מתה עליוווווו 17 .תכונה שאני מתבייש\ת בה :אין-אני שלמה עם עצמי 18. השלם : סלסה זה .ממכר 19. השיר שאני הכי שונא/ת בעולם :כיפה אדומה-אייל שחר 20. תכונה שאני שונא אצל אחרים :פטתיות 21. איזה תכונות אני ארצה בגבר/בחורה שיהיה/תהיה לי :רומנטי 22. מקצוע אהוב :זמרת 23. מקצוע שנוא :עו"ד 24. הציון הכי נמוך שלי בחיים היה :ניכשל 25. אם הייתי יכלה להוריד מקצוע אחת מהמערכת הייתי מורידה את מנהלת 26. תכנית אהובה :סקס והעיר... 27. ספר אהוב :רומן אמיתי-סמדר שיר 28. החלק שאני הכי אוהב/ת בגוף שלי הוא :היד 29. צבע אהוב :אדוםםםםםםםםם 30. המזל שלי הוא :עקרב 31. מספר המזל שלי הוא :6 32. כשאגדל אני ארצה להתחתן בהוואי 33. מאכל אהוב :שוקולד לבן 34. משקה אהוב :מאקס-קולה... 35. סרט שראיתי לאחרונה בקולנוע :דבר אליה--בהמלצת אתי... 36. סרט דיסני אהוב :-- 37. מס' האי סי קיו שלי הוא :281129742 38. איקון אהוב :חמסה 39. חום/קור ?חום 40. קיץ/חורף ?קיץ 41. נולדתי בתאריך :21.12 42 : על הקבר שלי הייתי רוצה שיכתבו .חמסה חמסה חמסה 43. ארץ אהובה : ניו יורק 44. כשאגדל אני אהיה :זמרת 45. הייתי רוצה שיער ארוך/קצר? בצבע ? ...ארוך חום 46. הדבר הכי חשוב לי בחיים הוא : החיים!! 47. מוסיקה - מזרחית \ רוק ?ים תיכונית 48. אני כן/לא מעתיק במבחנים ?לעיתים רחוקות 49. הדבר הראשון שאני עושה כשאני קמה בבוקר הוא ...לצחצח שיניים 50. הדבר האחרון שאני עושה לפני שאני הולכת לישון הוא ...לצחצח שיניים 51. ולסיום - אם אתה וחברך הטוב ביותר הייתם נמצאים בסכנה ורק אחד מכם היה יכול לצאת חי, האם היית מוכן למות למענו ? שאלה קשה מאוד..אבל כן!!

אז אני עונה...

1. שם : שרון 2. שם חיבה :שרונה/שירי/שימרון... 3. גיל :17 4. איזור בארץ : בת-ים 5. סגנון לבוש : מה שקופ לי ראשון בבוקר 6. בחיים אני לא אלבש......חולצה מקושקשת של פוקימון 7. שיר אהוב :I LOVE TO LOVE 8. השלם את המשפט : בלי ..ערבים.... אין ...פיגועים.... 9. זמר אהוב : ליאור נרקיס, זמרת: כרמי שימרון... 10. להקה אהובה :חמסה 11. חלום חיי הוא :לפגוש את כרמי 13. הרגל מגונה שלי : באמצע החורף לאכול גלידה מתחת לשמיכת פוך 14. להקה אהובה :חמסה 15. התכונה הכי טובה שלי היא : כנות 16. יש/אין חבר :אין 17 .תכונה שאני מתבייש\ת בה :אני לא יודעת להגיד לא.. 18. השלם : ...שוקולד.... זה ...הטעם לחיים...... 19. השיר שאני הכי שונא/ת בעולם : ריקודי עמבה 20. תכונה שאני שונא אצל אחרים :שקרנים 21. איזה תכונות אני ארצה בגבר/בחורה שיהיה/תהיה לי : אז ככה: נאמן, חכם, רומנטי, בעל חוש הומור ושיער ארוך (בקשות לא מוגזמות, נכון???חחח) 22. מקצוע אהוב : פסיכולוגיה 23. מקצוע שנוא : אזרחות 24. הציון הכי נמוך שלי בחיים היה :נכשל... 25. אם הייתי יכלה להוריד מקצוע אחת מהמערכת הייתי מורידה את ..כולם... 26. תכנית אהובה :חתולה פראית ואני צועני. 27. ספר אהוב : אינטילגנציה רגשית 28. החלק שאני הכי אוהב/ת בגוף שלי הוא :הגובה 29. צבע אהוב :ירוק (מכבי חיפה אימפריה!!!) 30. המזל שלי הוא :מאזניים 31. מספר המזל שלי הוא :5 חמסה... 32. כשאגדל אני ארצה להתחתן ב...ישראל... 33. מאכל אהוב : צ'יפס 34. משקה אהוב :תות בננה ואננס על בסיס חלב! 35. סרט שראיתי לאחרונה בקולנוע :שישי הפוך. 36. סרט דיסני אהוב : פיטר פן 37. מס' האי סי קיו שלי הוא :320255719 38. איקון אהוב :
39. חום/קור ?פושר..חחח 40. קיץ/חורף ?אביב 41. נולדתי בתאריך :6.10.86 42 : על הקבר שלי הייתי רוצה שיכתבו ..לא חשבתי על זה עדיין יש הצעות???..... 43. ארץ אהובה : ישראל
44. כשאגדל אני אהיה : פסיכולוגית 45. הייתי רוצה שיער ארוך/קצר? בצבע ? .ארוך חלק חלק חלק חום.. 46 הדבר הכי חשוב לי בחיים הוא : החיים. 47. מוסיקה - מזרחית \ רוק ? מזרחית דהההה 48. אני כן/לא מעתיק במבחנים ? כשצריך.. 49. הדבר הראשון שאני עושה כשאני קמה בבוקר הוא .מדליקה את המחשב.. 50. הדבר האחרון שאני עושה לפני שאני הולכת לישון הוא .מצחצחת שיניים.. 51. ולסיום - אם אתה וחברך הטוב ביותר הייתם נמצאים בסכנה ורק אחד מכם היה יכול לצאת חי, האם היית מוכן למות למענו ? כן, אם לא אני אמות מצער!

שירן 2

New member
הבטחת-וקיימת תודה שרוני

1. שם :שירן 2. שם חיבה :עדיף שלא תדעו חחחחח 3. גיל :חסוי (מה עוד פעם?) 4. איזור בארץ :טבריה עיר הפשע והרשע (עדיף לשמור מרחק!) 5. סגנון לבוש :ספורט אלגנט,פריקי 6. בחיים אני לא אלבש......:מחוך איכססססססססססססססססססססס 7. שיר אהוב :בורא עולם (ניבין)...סוף כל סוף החלטתי איזה שיר 8. השלם את המשפט : בלי ...... אין .......:אני חושבת שבלי עבודה אין לחם?! אמ...........לא בטוח..... 9. זמר אהוב :ניבין ושרית חדד 10. להקה אהובה :חמסה 11. חלום חיי הוא :היו לי מלא אבל הם התפוגגו במשך הזמן.... 13. הרגל מגונה שלי : איך שאני מגיעה מבית הספר אז אני עולה לישון! 14. להקה אהובה : (שובבבבב??) חמסה! 15. התכונה הכי טובה שלי היא :חברמנית בטירוףףףףףףףףףףףףףףף! 16. יש/אין חבר :אי אפשרל להגדיר את זה כרגע..... 17 .תכונה שאני מתבייש\ת בה :-------- 18. השלם : ....... זה .........:חבל על הזמן! 19. השיר שאני הכי שונא/ת בעולם : 20. תכונה שאני שונא אצל אחרים : התנשאות...! 21. איזה תכונות אני ארצה בגבר/בחורה שיהיה/תהיה לי :בחורה??מה אני לסבית??.....שיהיה אוהב (ושלא יהיה אלים! דבר ראשון! חחחח)ושסה"כ יהיה תומך! 22. מקצוע אהוב :ספורט 23. מקצוע שנוא :לשון 24. הציון הכי נמוך שלי בחיים היה :40 (פדיחה......) 25. אם הייתי יכלה להוריד מקצוע אחת מהמערכת הייתי מורידה את .....:של"ח (שיעור לא חשוב) אבל יחסית בשיעור הזה אנחנו יוצאים הרבה לטיולים! 26. תכנית אהובה :אהבה מעבר לפינה 27. ספר אהוב :(הפעם אני מחליפה...) גינג'י 28. החלק שאני הכי אוהב/ת בגוף שלי הוא :כל החלקים בגוף שלי מושלמים...את הכל אני אוהבת! 29. צבע אהוב :כחול......(החדר שלי כולו בכחול!) 30. המזל שלי הוא :אריה 31. מספר המזל שלי הוא :6 32. כשאגדל אני ארצה להתחתן ב......:לא הבנתי.......חפיף 33. מאכל אהוב :גבינהההההההההההה,,,,,,,,,,שקולדדדדדדדדדדד.......... 34. משקה אהוב :תות בננה 35. סרט שראיתי לאחרונה בקולנוע :-------- 36. סרט דיסני אהוב :שכחתי......... 37. מס' האי סי קיו שלי הוא :262597238 38. איקון אהוב :
39. חום/קור ?:קור 40. קיץ/חורף ?:חורף (פשוט לא מזיעים בחורף מי שמזיע בחורף אז יש לו בעיה ממש גדולה שיילך לרופא!.......) 41. נולדתי בתאריך : 2/8...... 42 : על הקבר שלי הייתי רוצה שיכתבו .......:חס וחלילה על זה כרגע אני לא חושבת.......לבינתיים אני חייה את הרגע! 43. ארץ אהובה :ישראל (איך לא?!) 44. כשאגדל אני אהיה :לא עולה לי לראש.....מה שיהיה יהיה....הגורל מחליט לא אני.... 45. הייתי רוצה שיער ארוך/קצר? בצבע ? ...קצר כמו של פזית.......בצבעים של פזית 46. הדבר הכי חשוב לי בחיים הוא :לימודים כרגע.... 47. מוסיקה - מזרחית \ רוק ?:מזרחית.!...דיכאון....חמסה... 48. אני כן/לא מעתיק במבחנים ?:לפעמים...חחחחחחחחחחחחח 49. הדבר הראשון שאני עושה כשאני קמה בבוקר הוא ...:מתלבשת... 50. הדבר האחרון שאני עושה לפני שאני הולכת לישון הוא ...:מצחצחת שיניים 51. ולסיום - אם אתה וחברך הטוב ביותר הייתם נמצאים בסכנה ורק אחד מכם היה יכול לצאת חי, האם היית מוכן למות למענו ? אמ.......לא יודעת שאלה מאוד קשה! אחחחחחחח................היה טוב יצאנו מהשאלות בשלום אהבתי! טוב.....אין לי כרגע מה לומר..חוץ מממממממממממממממממממממ מה המצב?

dinora12

New member
יווווווו!,שירן!../images/Emo95.gif

בקשר לזה:תכנית אהובה :"אהבה מעבר לפינה ספר אהוב :(הפעם אני מחליפה...) גינג'י" גם אני ראה אהבה מעבר לפינה,וגם אני קוראת את הסידרה "ג'נג'י" מכירה את זה:"צירוף מיקרים?,לא ולא!"(חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

../images/Emo39.gif אני עונה.../images/Emo9.gifובבקשה תקראו,

או לפחות מיש'ו אחד...כדי שאני לא אדע שסתם עשיתי את זה...
חחחחח...וגם אם לא תקראו-לא נורא.... לפחות אני לא אשתעמם במשך כמה דק'..
1. שם :
גלי 2. שם חיבה :
גלו'ש, גלה, פריצי, גליה, גלילה, גולגול, לחי... 3. גיל :
14 ו-8 חודשים.. 4. איזור בארץ :
איזור חיפה 5. סגנון לבוש :
לבי"ס-כמה שיותר זרוק/רחב, ליציאות: ספורט אלגנט... 6. בחיים אני לא אלבש......
מממממ...*חושבת* מש'ו צהובבב...
7. שיר אהוב :
יש המוןןןןןןןןןןןןןןןןןן.........אבל אחד שאני שומעת עכשיו: Linkin Park - From The Inside שיר פצצההההה....מומלץ ביותררררר 8. השלם את המשפט : בלי .מוזיקה. אין .(אני לא אכתוב שאין חיים כי זה לא נכון אבל...) לי יהיה קשה... 9. זמר אהוב :
רונאן קיטינג
10. להקה אהובה :
ווסטלייף, באסטד
חמסה-אבל תלוי מאיזו בחינה...עזבו, סיפור ארוך... 11. חלום חיי הוא :
בריאות ועוד 3 דברים שאני מעדיפה לשמור לעצמי.
13. הרגל מגונה שלי :
ממממממ...אני לא יודעת אם זה מגונה אבל זה דיי טיפשי...חחחח...בכיתה ו' עשיתי עבודה לבי"ס על
ווסטלייף ורשמתי 100 עובדות עליהם ואחת מהן הייתה שכשמארק מ
ווסטלייף
רוחץ ידיים הוא תמיד שוטף פנים...אז התחלתי לעשות את זה וזה כבר נהייה הרגל רציני...
14. להקה אהובה :
שוב!?
15. התכונה הכי טובה שלי היא :
הכי טובה!? ממממ...*חושבת* שאני תמיד תמיד תמיד תמיד מוכנה לעזור לחבר/ה כשהם צריכים אותי... 16. יש/אין חבר :
אין חבר...
17 .תכונה שאני מתבייש\ת בה :
אם אני מתביישת בה אז למה שאני ארשום אותה פה
18. השלם : .בלה בלה בלה . זה .בלה בלה בלה ...(אין לי מה לכתוב..
) 19. השיר שאני הכי שונא/ת בעולם :
הכי שונאת בעולם..!?...ממממ...כל מה שהוא מזרחית/דיכאון... 20. תכונה שאני שונא אצל אחרים :
שקרנים/צבועים (למרות שלפעמים גם אני כזאת..
), נדבקיםםםםםםםםםם
, שוויצרים
21. איזה תכונות אני ארצה בגבר שיהיה לי :
שיצחיק אותי, שיאהב אותי, שיהיה חמוד, נחמד, מתחשב.. 22. מקצוע אהוב :
בבי"ס? אנגלית ולשון.. 23. מקצוע שנוא :|פרח\ כל השאר ובעיקר תנ"ך היסטוריה ומתימטיקה
24. הציון הכי נמוך שלי בחיים היה :
10
25. אם הייתי יכולה להוריד מקצוע אחת מהמערכת הייתי מורידה את ..... מ-ת-י-מ-ט-י-ק-ה-
26. תכנית אהובה :
יש מלאאאאא...כל הקומדיות הבריטיות, כמו..חברים, תהרוג אותי וזהו, מלך השכונה, רולם אוהבים את ריימונד וכו'.., קיץ נצחי, המורדים, אני צועני, פרוייקט Y ועוד... 27. ספר אהוב :|פרח\ סיפור אהבה בלתי נשכח, קרוסרווד, "סוויט סיקסטין" 28. החלק שאני הכי אוהב/ת בגוף שלי הוא :
עיניים...למרות שאני רוצה עדשות...
29. צבע אהוב :
ורוד, תכלת, שחור 30. המזל שלי הוא :
דגים...
31. מספר המזל שלי הוא :
1,5 32. כשאגדל אני ארצה להתחתן ב......
אולם שאני אעצב במיוחד לחתונה שלי..
33. מאכל אהוב :
מלאווח, ביצה... 34. משקה אהוב :
קוקה קולה ומים 35. סרט שראיתי לאחרונה בקולנוע :
האחרון הוא |מה שבחורה רוצה"...סרט מהמם
36. סרט דיסני אהוב :
כולםםםםםםםםם
37. מס' האי סי קיו שלי הוא :
131212046 38. איקון אהוב :
חחח..,
,
,
,
39. חום/קור ?
כשחם-קור, כשקר-חום
40. קיץ/חורף ?
סתיו...( שמתם
שאני אוהבת להתחכם?!...חחחח...אבל זו האמת... ) 41. נולדתי בתאריך :
15.3.1989 רולזזזזזז
42 : על הקבר שלי הייתי רוצה שיכתבו .......
למה לחשוב על זה?!
43. ארץ אהובה :
ישראל... פחחחחחחחח...לאאא
אנגליה... 44. כשאגדל אני אהיה :
גדולה
45. הייתי רוצה שיער ארוך/קצר? בצבע ? ...
ארוך (חלק) בצבע כמו שלי (חום כהה) עם גוונים בבלונד-חום כזה/חום-אדמדם... 46. הדבר הכי חשוב לי בחיים הוא :
המשפחה... 47. מוסיקה - מזרחית \ רוק ?
רוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק רולזזזזזזזז 48. אני כן/לא מעתיק במבחנים ?
ברור...
49. הדבר הראשון שאני עושה כשאני קמה בבוקר הוא ...
מתמתחת... 50. הדבר האחרון שאני עושה לפני שאני הולכת לישון הוא ...
נותנת
לאמא
51. ולסיום - אם אתה וחברך הטוב ביותר הייתם נמצאים בסכנה ורק אחד מכם היה יכול לצאת חי, האם היית מוכן למות למענו ?
למה לחשוב על זה?!
זה הכל????????? חחחחחחחחחח...סתםםםםםםםםםםםםםםםם
שאלון חמדמד ביותר..(למרות שנראה לי שכבר עשיתי אותו פעם...
)

מז"א אומרת..

עשית אותו כבר
????? הכנתי אותו עכשיו..
..!!!!!!! בטח עשית משהו דומה כי כולם כותבים אותן שאלות
..

למעלה