לפירגי שלום

לפירגי שלום

קוראים לי ליר ואני הבת של שפית אמיתית ורצתי להגיד לך שהמתכונים שלך נפלאים ואמא שלי הכינה היום את העוף שלך והיה לנו ממש ממש טעים ואנחנ מאוד אוהבים את המתכונים שלך בבית תודה ולילה טוב

pirge

New member
ליר מתוקה, כמה נעים

וכיף לקבל ממך מחמאות . מסרי גם לאמא תודה רבה
וחג שמח וטעים לכולכם. נעים לי להכיר אותך

מאוד אשמח לקבל קישור למתכון העוף

שלך, יעזור לי מאוד בהחלטה למתכון לסדר

pirge

New member
בהנחה שזה עוף חצי חצי../images/Emo3.gif

נושא: עוף ברוטב מתוק-פיקנטי חצי מבושל וחצי אפוי. כנ"ל התפוחי אדמה. מקור:פירגה חלקי עוף פולקיות\כרעיים 3 כפות סוכר חום ---או 3 כפות סילאן 4 בצלים חתוכים לרבעים גזר גדול פרוס לפרוסות כף פפריקה כף כורכום כף קטשופ כף רוטב צ'ילי מתוק 6 שזיפים שחורים מולענים או שקית תפוחי עץ פלחים מיובשים—אפשר לוותר. בערך כוס וחצי מים מטגנים את הבצלים במעט שמן. מוסיפים סוכר ומערבבים. מוסיפים את הגזר והתבלינים ומטגנים דקה . מוסיפים חלקי העוף ומטגנים מכל הצדדים., תוך עירבוב. מוסיפים שזיפים או תפוחי עץ ומים. הוספתי מעל לכל (בלי שייגעו במים) 2 חצאי בטטה מקולפת גדולה מבשלים כ-35 דקות. הבטטה תתרכך מהאדים. לטעום ולהוסיף מלח ופלפל במידה ויש צורך. כשהעוף מוכן------ מוציאים את העוף והגזר וחלק מהבצלים לתבנית אפיה משומנת להשחמה . אפשר להניח ביניהם את חצאי הבטטות. חום 180 מעלות בתנור שחומם מראש בערך ל-15 דקות. להכניס לרוטב שנשאר בסיר פרוסות או פלחי תפוחי אדמה ולבשל על אש קטנה עד שרך. כ-40 דקות. הכנסתי את הסיר להשחמה נוספת בלי המכסה לתנור. לעוד כ-10 דקות. תהני.

למעלה