לפינגו

KerenWelling

New member
לפינגו

שמתי לב שהתלוננת קצת פעם על כך שהפורום "יבש". אז יש לי כמה הצעות מעניינות לפורום בשביל לעניין יותר את הגולשים. אני מציעה שפעם בשבוע תערכו משחק בפורום. למשל משחק כייפי שאני דיי אוהבת (למרות שהוא יוצר בלבולים כשאנשים כותבים ביחד-באותו הזמן בלי לדעת שהשני כבר עונה..) פשוט זה הולך ככה... כותבים 2 דברים (שקשורים לקיילי באיזושהי דרך) והבא אחריו בוחר את אחד הדברים, ואז יוצר את השאלה הבאה. למשל: הודעה שלי: קיילי\דני הבא אחרי כותב: קיילי! (פה אפשר לתת הסבר קצר למה, אם בא לכם קצת להשקיע...) come into my wrold\kids וכך הלאה וכך הלאה וכך הלאה...משעשע.... אפשר גם להמשיך אם מה שבחרו למשל: קיילי\דני המשך..: קיילי\נטלי אימברוליה למשל.....

p i n g o

New member
רעיון מצוין!

מה דעתם של שאר החברים פה (חבר'ה, להתעורר!!) אם לא הבנתם את החוקים תגידו, נראה לי שאני הבנתי...

ידעתי שהייתה הודעה שלא הגבתי עליה!

הייתה לי הרגשה כזאתי... חחחח לא ממש הבנתי את המשחק... תוכלו להסביר לי?(לחאט לאט לאט...) חחח סתם!!!!!!

p i n g o

New member
אוקיי...

כל אחד כותב הודעה שיש בה שני דברים שקשורים איכשהו בקיילי, ומי שמגיב צריך לבחור אחד מהם, ולכתוב למה הוא בחר דווקא בו, ולכתוב עוד שני דברים שקשורים בקיילי וככה הלאה. למשל, כמו שכבר אמרו: קיילי/דני תגובה להודעה: קיילי - באמת צריך לנמק פה?! וכך הלאה... יותר מובן?

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifמנסה להמשיך...

קיילי - תקופת האייטיז / קיילי - תקופת הניינטיז

KerenWelling

New member
תשובה...

קיילי- תקופת האייטיז יותר תמימה בקליפים.... קיילי עושה קאברים\קיילי מבצעת שירים של עצמה(ע"פ הגירסאות שיצאו עד עכשיו)

p i n g o

New member
../images/Emo168.gif

קיילי מבצעת שירים של עצמה Kylie Minogue '94/Impossible Princess?

לימבו

New member
ברור ש- impossible Princess

האלבום הכי טוב שלה עד היום מבחינת מילים. קיילי הפתיעה כשסוף סוף שיחררה משהו שהיא כתבה. תקראו את המילים של השירים שם. מומלץ לראות את Intimate and Live. ואז להבין באמת את התקופה שהיא עברה בשנים האלו. לא קל. (מצד שני אני הייתי בצבא באותו זמן וגם זה לא קל...
)

לימבו

New member
קיילי - מבצעת שירים של עצמה

לא ברור אם הכוונה לשירים חדשים או לשירים שהיא כתבה. אישית אני תמיד מרגיש שהשירים שקיילי כתבה בעצמה הם יותר עצובים. היא כותבת מתוך כאב, וברגעים של כאב נורא קל להתחבר לזה. קחו לדוגמא את: Too Far או את Jump. ממש מדהים. להמשיך?? On A Night Like This Tour / Intimate & Live ?

למעלה