לפיכך נתכנסנו אנו

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
אתר לזכר האזרחים חללי פעולות

האיבה ולא לדלג על המצגת בפתיחה.

magy

New member
אתר מגילת העצמאות

ניתן לשמוע את בן גוריון מכריז על הקמת המדינה........

magy

New member
ומי שמתגעגע למנדט הבריטי

יוכל ללמוד אנגלית תיקנית באתר הפשוט והמדהים הזה. בדיקת איות למי שאמו לא נולדה במדינה אנגלוסקסית ועדיין רוצה לכתוב במדויק מושגים באנגלית קל ופשוט, מהיר ומדויק

טרה10

New member
מאיר וילנר לא היה בן 83..

1. הוא היה..צעיר יותר.. 2. וכאן אתרי הנצחה.. 3. אגב דבריה של יפה ירקוני בעלת פרס ישראל גם עמוס עוז קיבל פרס ישראל וגם הוא חושב שצריך להחזיר את כל השטחים, ולחיות בבית דו משפחתי- אז מה..הם מוכנים לקבל אותם..יחד איתנו..? כן הם מוכנים אבל אל בבית ספרנו אלא : "מעבר לים מעבר לים".. 4. שזה שיר של ביאליק..!

טרה10

New member
באנציקלופדיה העברית אין מאיר וילנר

קומוניסטים לא נכנסו שמה..אבל הרי הוא הציק למפא"י המון שנים היה במק"י וברק"ח..איפה 83..? אני אחפש לדעתי הוא היה בגיל של ב"ג..בערך בן 60 ב-48.[ב"ג נולד ב-1886.] היה בהכריזו על המדינה -בן 48+14.

טרה10

New member
ולשאלת המגנזיום המתכתי שמערבבים

אותו באלומיניום- זה ALMG6 או MGCL+AL יחד זו תרכובת..מה יש להיעלב..הבן אדם הוא הרי יצור וולגרי..כמוני, כמוכם..רוח רוח חזרי שובי אלינו.. לפעמים יש למישהו עצב או רוגז והוא חייב להוציא את זה..! הימים חולפים שנה עוברת.. ואלומיניום לא נשברת. מה שמזכיר לי שהיום ב-1730 בנות רמה"ש- ועברתי נושא- כן- אז "באתם לרמה"ש.. תאכלו קש." ו"אורנה המאמנת הממולחת אליפות לוקחת".[אלה השלטים ברמה"ש.] ואורנה המאמנת המפולפלת-אליפות נוטלת.[זה שלי] ןבאתם לרעננה..תאכלו את הבננה.[איך לא?] ובאתם לרעננה- תקבלו אותה גריז.! זה לא חרוז אבל עובדה. ולשאלת ראש הממשלה: מה מתחרז עם קין..! הבל!

למעלה