לפיטרייה סגולה !!

patishon

New member
לפיטרייה סגולה !!

בוקר לך בחור יקר! קראתי את הודעך ורצונך להיות כחול, אין מן הנמנע שתגיש מועמדות ואם תיבחר אשמח בשבילך, מה שכן אני יכול לגלות לך שששששש שאף אחד לא ידע, חגית 22 וספיידרוומן בטוח מצביעות עבורך, נו בטח הן הרשינות ברשימה של ה6 מילארד, אוי שכחתי תגיד ואם תיבחר מה תהיה פיטרייה כחולה? מה שכן יניבי יהיה הנהג שלך עם הרובר החדש . ממני ובהמון הצלחה פטישון.

hagit 22

New member
טעות בידך פטישון!!!!!!!

בכל אופן אני לא הולכת להצביע לפטריה סגולה לא יודעת עדיין מי המועמדים אז.....הכל פתוח נ.ב פטריה לא להעלב אבל זו האמת כשאני ידע מי כל המועמדים אני יחליט במי לבחור

patishon

New member
חגית ספיידר ויניבי

קיבלתי כרגע טלפון מבחור והוא מאוד כועס במיוחד על חגית 22 איך היא משנה את עורה , ``היא היתה מאוד נחמדה אליי במגש מה קרה``? קולו עדין מהדהד באוזניו יכולתי לחוש את העוצמה במיתרי קולו, לסיכום לא אשכח את אשר אמר לי ``הן לא תישכחנה אותי לעולם``. באשר ליניבי ביקש הנ``ל שיניבי לא ישכח לתדלק (גם ככה זה על סולר ממש בזול אופייני ליניבי) ושיבוא לאסוף אותו מחר ב8.00 ליבי איתכן חגית וספיידרוומן ד``א יש לי רעיון מה דעתכן להחליף שם? ממני בלב כואב ודואב אני גם דואג ותמיד אוהב שלכם פטישון

Spiderwoman

New member
פטישוןןןןןןןןןן

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי מצחוק!!! קודם כל אני מצביעה רק בשביל עצמי! ואח``כ בשביל חגית ובקשר לרשימה אני לא מפיצה תמספר שלי פה (אח``כ יתחילו להתקשר חולי נפש כמוך סתםםםםםם תירגע). ודבר שלישי חחחחחחחחחחחחח יניב הנהג! חחחחחחחח

למעלה