לפיה טובה אחת ...........

ליאם1000

New member
לפיה טובה אחת ...........

כתבתי שאני מחפשת חסות לבנות שלי שאני מלמדת מחול ומאוד עזרת לי . הבעיה היא שלא עולה לי כרגע בראש אילו עסקים ירצו לעזור לי הרי צריכם שיהיו עשירים וגם שקהל היעד יתאים להם . אודה לך אם יש לך רעיונות לאילו עסקים לפנות או אם את יודעת מי נותן חסויות ?(אולי גאיידמק )חחחח. תודה

אז ככה

אחד הדברים שצריך לחשוב עליהם זה להתאים את השילוב בין נותן החסות לבין אוכלוסיית היעד. ישנם דברים שמתאימים לכל אוכלוסיית יעד שהיא. ואלו הם הדברים הבסיסיים. כל אחד צורך מוצרי חלב למשל. את יכולה לפנות לחברות החלב השונות.תנובה,טרה,שטראוס. ולבקש את חסותם,ובתמורה לכך לתת להם את האפשרות לחלק פורספקטים,לפרסם שמם בחלק הפנימי של התלבושת,להביא תזונאית מטעם החברה שתרצה על חשיבות הסידן בגיל ההתבגרות,ואח"כ להציג את מוצרי החברה. וכיוצ"ב. את יכולה גם לכתוב מכתב להורים שבו תספרי על ניסיונותייך להביא חסות,ותבקשי מהם רעיונות למצורים שיכולה להינתן בהם החסות.

וכן

את יכולה לחשוב על רעיונות נוספים לחסויות. אני אמרתי לך מניסיוני. הספקתי לרכוש ניסיון תעסוקתי רב ביותר בתחומים מגוונים. ואחד מניסיונות תעסוקתי זה הנושא הזה,של חסויות. אמנם זה לא קשור לתחום המחול,וכן לאוכלוסיית אנשים שלא בגיל ביה"ס. אך כל העיניין הזה של חסויות תקף גם בתחום המחול. ומניסיוני אני יכולה לומר לך שזה באמת פועל. ואחד הדברים הפועלים בחסויות אצל כל האוכלוסיות,זה כל הנושא של איכות חיים. למשל תזונה נכונה. ותחום נוסף שפועל זה הנושא הכלכלי. את יכולה לחפש חברה כלכלית טובה,העובדת עם תוכנות תזרים מזומנים. שתדבר על דבריה וכן על התאמה כלכלית.זה תחום שתופס תאוצה בשלב זה מאוד. והרבה מאוד אנשים מחפשים מידע בתחום זה. מכיוון שמ-1.7 יש את ההוראות החדשות הקובעות מסגרת אשראי,ולא רבים יודעים להסתדר עם מסגרת זו. וכך גם אלו שאין להם ירוויחו בכך שילמדו לתכנן בצורה כלכלית יעילה ומתאימה את דבריהם. והם ממש זקוקים לכך. למשל ע"י תוכנה של תזרים מזומנים כלשהי. תחפשי כמובן חברה העובדת עם תזרימי מזומנים שונים ומגוונים,כדי להתאים זאת לאוכלוסיה. את זה כמובן יש להציע להורי התלמידות. עכשיו כשראית את העיקרון,תנסי לחשוב על רעיונות נוספים לחסויות. בהתאם לאוכלוסיה שאיתה את עובדת. בהצלחה!

דברים נוספים

עלה לי רעיון אלייך. עתה במיוחד לפני החזרה ללימודים,את יכולה ליצור קשר עם משווקי כלי כתיבה מחברות וכיוצ"ב. וכן עם משווקי ספרי לימוד. ולעשות בשיתוף ההורים עיסקה,שבגינה,בעלי העסק יתנו חסות למופעים,והבנות בתמורה ירכשו אצלם את הציוד לביה"ס במחיר טוב. היות ויש לו כ-150-200 בנות פוטנציאליות,הם בוודאי ישמחו לתת חסות למופעים.וכך כולם ירוויחו. ההורים מאוד ישמחו על כך,שתהיה קניה מרוכזת שתעזור למימון הפרוייקט.כי הרי בין כה וכה דברים ללימודים הבנות צריכות. הבנות תרווחנה במימון הופעותיהן. בעלי העסקים ירוויחו בכך שהרבה רוכשים את מוצריהם. אך את צריכה לבוא עם עלות המימון אותו את צריכה. כדי שיוכלו לעשות עיסקאות. בעלי עסקים צריכים לדעת גם את העלות של כל הדברים,כדי לסגור איתכם עסק. אחד הדברים החשובים שלמדתי פעם,זה הנהלת חשבונות. ובתחום זה אני יודעת שהעסק צריך לדעת דברים מדוייקים של הוצאות כדי לתכנן תכנון נכון. את צריכה לדעת,שעסק רוצה להרוויח. נכון,יש מלא עסקים שאוהבים לעזור. אך בסופו של דבר,העסק רוצה להרוויח. ואת צריכה לבוא עם הערכת עלויות של הדברים,כדי שתוכלי לעשות עסקים. לכן,דבר ראשון,תחפשי מקומות שמוכרים את הדברים שאת צריכה בפרוייקט שלך בסיטונאות ובזול. ובמקביל תחפשי עסקים המוכנים לתת חסות.אך כשכבר תדעי מחירים פחות או יותר. ואז תוכלי לסגור דברים בצורה טובה. בהצלחה!!!

ועוד דבר

אם זה מתנ"ס זה מלכ"ר.(מוסד ללא כוונת רווח). מה שאומר,שאת יכולה לעשות הופעות ולבקש שהמתנ"ס יזמין את הציבור אליהם(הכוונה לציבור בכללותו ולא להורים) במחיר סמלי. ובתמורה שיעזור לך קצת לפרוייקט.זה התפקיד של המתנ"ס,לדאוג לרווחת התושבים. אך היות והם ללא כוונת רווח,מספיק להם רק להשתתף בעלות. למתנ"ס יש גם תקציב פרסום. מה שאומר,שיכול לפרסם את עצמו. אך כמובן בדברים שירוויח מכך גם הוא עצמו. כדוגמת השגת קהל נוסף לפעיוליותיו. מה שאת יכולה לדאוג,זה שמנהלי המתנ"ס יקימו דוכן עם פעילויתיהם ופרוספקטים שונים בכניסה למופע. ועמדות רישום של אנשים המעוניינים לשמור איתו על קשר כדי לשמוע על פעילויותיו השונות. את צריכה לקחת בחשבון שהמתנ"סים הם לא עסקים פרטיים,כך שהם מוגבלים מאוד בתקציב העומד לרשותם. כך שבכל מקרה תצטרכי מימון נוסף. אני מקווה שעזרתי לך,ושתוכלי להקים את הפרוייקטים שאת חולמת עליהם.

פשוט עלו לי רעיונות אליה.

אני באה מהתחום ,ופשוט עלו לי רעיונות שיכולים לעזור לה. ובמקרה,אם יש עוד מורות למחול שצריכות מימון לפרוייקטים,זה יכול לעזור. אני יודעת מהשטח שזה פועל יופי. רק שאינני עובדת עם מורות למחול,כך שהייתי צריכה לחשוב על רעיונות טובים בשבילה. ובכלל בשביל מורות אחרות שצריכות מימון. וככל שיהיו להן יותר אפשרויות(כלומר יותר רעיונות) בסופו של דבר הן תוכלנה למצוא את מקורות המימון המתאימים. וכך לתת לבנות שלה את האפשרות להופיע עם תלבושות וכל מה שצריך. היות וחשבתי על רעיונות בשבילה,זה לא בא בבת אחת כי אני עסוקה בדברים אחרים,ובין לבין עלו לי הרעיונות.

דנה EF

New member
נצל"ש...

ממש עצוב לי... היום היה היום האחרון שלי בבלט הישראלי...=[ באסה...

Miss Bayadere

New member
וואלה??

מממ מי את?באיזה קבוצה את? גם אני בבלט הישראלי במתקדמים

דנה EF

New member
במתחילים..

אמ... איזה בגד גוף לבשת ביום שלישי...? (כאילו אני זוכרת מישהי מהמתקדמים חוץ מאחת, שתיים).. יש אחת בקבוצה שלכן שהיא מהלהקה עצמה.. איך קוראים לה.? היא ממש מתוקה..

למעלה