לפיד

zvika123

New member
לפיד

לפיד של שנאה לחרדים, מי שמצביע לו ירויח אולי קצת אקשן ולא יותר

pinigure

New member
בחירה לשינוי-למה?

אני הולך לבחור בדרך של שינוי,לא בלפיד.הדרך הנכונה היא לחשוב על טובתה ועתידה של מדינת ישראל. במדינה צריכה להיות חוקה שתגדיר את חובותיהם וזכויותיהם של כל האזרחים (ואלו צריכים להיות שווים).אין לנו,לתומכי שינוי בעיה או התנגדות לאמונתו של אדם או לדתו. מי שרוצה להיות יהודי חרדי שומר מצוות,זו זכותו, אך לא על חשבוני ועל חשבון השרשת נורמות של פרזיטיות.

תגיד

כתבת : " אני הולך לבחור בדרך של שינוי,לא בלפיד " איך זה מסתדר בדיוק ? כשאני בחור נניח במפלגת המפד"ל אני בבהרח אני בוחר באיתם, אז כשאתה בוחר שינוי- דרכו של טומי היא גופא שינוי לא ? מכאן-לדעתי, כשאתה בוחר שינוי, אתה בוחר באיש מסוכן.

פה הטעות שלך ושל רבים אחרים

טומי לפיד לא כפה את דעותיו על שינוי, כפי שאיתם ניסה לעשות במפד"ל (ציטוט של איתם: "אני המפד"ל" - מגלומניה לשמה!). כל הרעיון הבסיסי של מפלגת שינוי הוא מציאת גישור בין שמאל לימין, מציאת מרכז - אין זה אומר שיש שם רק מרכזניכים, זה אומר שיש שם שמאלנים וימנים, שיושבים ביחד ומגיעים להסכמיות בדרך של פשרה ובעיקר הסכמיות - כמו שצריכה להיות דמוקרטיה טובה ובריאה. טומי לפיד מתמתן למען המטרה המשותפת של המפלגה - העלאת איכות החיים, שוויון זכויות והזדמנויות, ושמירה על ארץ ישראל.

CANDY MAN

New member
ובנוסף...

אני מצביע לדרכו של לפיד בגלל שבה אני מאמין... גם אם לפיד אוהב בזמנו החופשי לשחק דג-מלוח עם הרב עובדיה זה עדיין לא ימנע ממני להצביע לו, אני מצביע בגלל דרך שאני מאמין בה ובגלל עקרונות שאני מאמין בהם... לפיד ושאר חברי הכנסת הם האמצעי שלי להביע את דעותיי.

ronen1981

New member
אני רוצה לישון......./images/Emo13.gif

יום פורה היה לנו אה חטופו תעיתון והמצעיםכמו לחמניות חמות בחינם.

מה, רונן, אתה ישן?

חשבתי שעתודאים לא ישנים, בטח שלא עתודאים פעילים פוליטית כמוך!

zoharj

New member
מסוכן?

אולי למשתמטים ולפרזיטים ולמסחטת הכסף הוא מסוכן. אבל לחברה הוא מצוין. ----

pinigure

New member
ג´יימס,תהיה ענייני

מה לא נראה לך במצע של שינוי? עזוב בצד את האיש ותתייחס לרעיון.שום דבר לא אישי,נגד מישהו. תתעלה מעבר לסיסמאות ותעמיק בחקר הבעיות המרכזיות של מדינת ישראל.בדרך זו נצליח להתמודד עם הבעיות האמיתיות שלנו .

בוא אספר לכם סוד...

בשינוי יש דמוקרטיה !!!! מה שאין במפלגות רבות אחרות. אם אני בוחרת שינוי , אז אני בוחרת שינוי ולא לפיד, אם אני בוחרת ש"ס אז אני בוחרת ש"ס ובעצם בעובדיה יוסף.... אני חושבת שהדוגמא ברורה !!!

alf11

New member
תמימות של נוער

הדמוקרטיה בשינוי היא כמו בשאר המיפלגות הכנסת בני משפחה לגופים הבוחרים והרבה ליקוק ולחץ

למעלה