לפיד!

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל

לפיד על נאום נתניהו באו"ם: "החמיר את מצבה של ישראל"​

ראש האופוזיציה יאיר לפיד מתח ביקורת על נאומו של ראש הממשלה בנימין נתניהו באו"ם. "העולם ראה היום ראש ממשלה ישראלי עייף ומתבכיין,

לדעתי לפיד טועה, והוא זה המתבכיין!

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אלה מילות המפתח. מכאן, בדרך בה לפיד תופס את תפקידו, תיתכן רק התקפה והשמצה לאחר הנאום. פשוט אין כל אפשרות אחרת וזה חסר כל משמעות אלו מילים ראש הממשלה הוציא מפיו.
ראש האופוזיציה, עמד מאחורי ראש הממשלה כשהיה צורך.

Harrington

Well-known member
מנהל
ראש האופוזיציה, עמד מאחורי ראש הממשלה כשהיה צורך.
לא זוכר את זה אבל אשריהו אם כך. ללא ספק, מראשי האופוזיציה הטובים שהיו לנו במדינה. נאחל לו שיזכה עוד שנים רבות, טובות וארוכות להחזיק בתפקיד הנחשק הזה.

boriska1

Well-known member

לפיד על נאום נתניהו באו"ם: "החמיר את מצבה של ישראל"​

ראש האופוזיציה יאיר לפיד מתח ביקורת על נאומו של ראש הממשלה בנימין נתניהו באו"ם. "העולם ראה היום ראש ממשלה ישראלי עייף ומתבכיין,

לדעתי לפיד טועה, והוא זה המתבכיין!
מבלי ששעתי ואפילו קראתי את הנאום, מלכתחילה קהל היעד של הנאום, זה אתם, הביביסטים. אם הנאום החמיר או שיפר מצבה של ישראל, אין לזה חשיבות.
היידה שרה , יירופם הודה BA MA

Harrington

Well-known member
מנהל
מבלי ששעתי ואפילו קראתי את הנאום, מלכתחילה קהל היעד של הנאום, זה אתם, הביביסטים. אם הנאום החמיר או שיפר מצבה של ישראל, אין לזה חשיבות.
היידה שרה , יירופם הודה BA MA
קהל היעד של הנאום היה העולם. בתוך כך האו"ם שחשוב שיידע בדיוק מה תוכניותיה של מדינת ישראל. בתוך כך הקהל הבינלאומי, שיישמע שמשקרים לו במצח נחושה כאשר מדברים על הרעבה מכוונת ושאר תעמולה. בתוך כך מנהיגי צרפת, בריטניה ומדינות נוספות ולא פחות הציבור במדינות אלו, שטוב שיידעו מה מדינת ישראל חושבת על הצעד שהם נוקטים אשר כל כולו תמיכה בטרור נגד יהודים.

"הביביסטים" אכן כנראה נהנו מהנאום הזה. אני בהחלט מקבל השקפה זו (אם כי אודה שלא יצא לי לברר עם מישהו מהם).

כל האמור לעיל אגב, משפר את מצבה של ישראל כמובן. בדיוק מסיבה זו (ולא הסיבה שיוחסה לי שם בסיסמאות נבובות) כתבתי למעלה שלדעתי היה נאום מצוין. זה אולי יבוא לך כהלם מוחלט, אבל ספק אם הייתי כותב זאת על נאום שלדעתי היה מרע את מצבה של ישראל.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אין לי דעה. אבל הנאום לא החמיר ולא שיפר מצבינו בעולם. כן חיזק את הביביסטים, לכן השיג מטרתו.
לדעתי, אם צופה אחד יכנס לקישור שצירף נתניהו, הוא עשה הסברה טובה עבור החטופים, הנרצחים וישראל.

ריקי זו אני

Well-known member
מאחר ולעולם אני לא משאירה שום פתח לגבי עמודתי, והאדם שיקבל את תמיכתי,
אם בפריימריז ואם בבחירות הכלליות, אומר שאיני משתייכת למחנה ה"רל"י" (רק לא יאיר) ולא
למחנה ה"רל"ג" - כי אנחנו הביביסטים האלה... לא מתנהגים כמו... ןלא כמו... וגם לא כמו...
לכן אשפוט את מילותיו שיצאו מגרונו הקודח של איש... ש
- הגיע לדרגת ראש ממשלת ישראל ע"י גניבת קולות (לא שלו כמובן)
שהעיף בבושת פנים גנב קולות כדי להתבשם... - הופל והושפל.
- ולמרות כל האמור סה"כ קהל טועה (בדרך) העניק לו (כי מפלגה של איש אחד זו פיקציה לא דמוקרטית)
הגיע ל24 מנדטים שזיכו אותו במעמד המכובד (על באמת) של ראש האופוזציה.
- ואם לא נאמין לסקרים, ובעיקר הסקרים הממומנים ע"י גופי שמאל מובהקים... והמלטפים
את שיטת הרל"ב... אזי מפלגתו המפוארת נראת כשולי המחנה ואולי אפילו מטה מכך אל חייק
ההיסטוריה הפוליטית של מדינת ישראל...

אפשר להבין שח"כ יאיר לפיד מעדיף לשבת בבתי קפה תל אביבים נחשקים עם שכר ח"כ - מאשר ללא...!

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
מאחר ולעולם אני לא משאירה שום פתח לגבי עמודתי, והאדם שיקבל את תמיכתי,
אם בפריימריז ואם בבחירות הכלליות, אומר שאיני משתייכת למחנה ה"רל"י" (רק לא יאיר) ולא
למחנה ה"רל"ג" - כי אנחנו הביביסטים האלה... לא מתנהגים כמו... ןלא כמו... וגם לא כמו...
לכן אשפוט את מילותיו שיצאו מגרונו הקודח של איש... ש
- הגיע לדרגת ראש ממשלת ישראל ע"י גניבת קולות (לא שלו כמובן)
שהעיף בבושת פנים גנב קולות כדי להתבשם... - הופל והושפל.
- ולמרות כל האמור סה"כ קהל טועה (בדרך) העניק לו (כי מפלגה של איש אחד זו פיקציה לא דמוקרטית)
הגיע ל24 מנדטים שזיכו אותו במעמד המכובד (על באמת) של ראש האופוזציה.
- ואם לא נאמין לסקרים, ובעיקר הסקרים הממומנים ע"י גופי שמאל מובהקים... והמלטפים
את שיטת הרל"ב... אזי מפלגתו המפוארת נראת כשולי המחנה ואולי אפילו מטה מכך אל חייק
ההיסטוריה הפוליטית של מדינת ישראל...

אפשר להבין שח"כ יאיר לפיד מעדיף לשבת בבתי קפה תל אביבים נחשקים עם שכר ח"כ - מאשר ללא...!
יקראו לי תומכת ריקי |חיבוק|

למעלה