לפידים לחנוכה!

בתור ט'טניק זה הכי כיף שיש!

בכלל, הכל בתור ט'טניק זה הכי אדיר שיש! זה חנוכה ראשון ויוסי יפה ראשון, ומפגש ראשוני עם התנועה, ופת שחרית ראשונה, והכרות ראשונה עם אנשים ממועצות אחרות, והכל חדש וראשוני
עכשיו אין דבר כזה יותר לקום באמצע הלילה עם שמיכה ולשאול אנשים אם אפשר להתנחל במדורה שלהם, ולא להכיר אפחד! בכל חור אפשרי יש איזה מישהו מוכר... בקיצור, טרומפ זה הכי, אחי!

A G C T

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ונצל את השנה הזאתי כי היא עוברת כל כך מהר... ואזפתאום אתה מד"צ שאחראי על עוד כמה חניכים...

עכשיו אני גם מצטרפת!

איך מכינים לפידים? אם אפשר עם החניכים זה יהיה מעולה, ואם לא אז הצוות הדרכה יכין... אולי מקל עץ עבה שבקצה שלו מלופפת יוטה כזאת? [יוטה קוראים לדבר שממנו מכינים כתובות אש?] אני ממש בורה בעיניינים האלו
. רעיון?

rotemsp

New member
אפשרי

אבל לא נראלי חניכים בכיתה ד' או ה' היתי נותן להם כזה... האמת שראית ב-ynet איזה משהוא נחמד מקל שעליו שמו מכסה כזה כמו של השוקו הישן צהוב כזה עם מסמר לתוך מקל הקביקו על המכסה בקבוק שקוף בתוכו נר עכשיו אפשר לעשות לשים מסביב צלפונים ולקשט ככה שלילדים קטנים זה יותר טוב והקטע של הלקשט והכל לילדים הקטנים יהיה נחמד זה לא עושה אש ממש אבל לחניכים הבוגרים יותר אז בהחלט אפשר לעשות עם יוטה.

משהו טוב, מניסיון

חצאי בקבוק- החצי עם הפקק (כולל הפקק) ממלאים בחול ושמים בתוך זה נר- ואז יש פנסיני שאפשר להחזיר כמו לפיד... (כל הזכויות שמורות לבר אקוקה התותח מאשכול שלימד אותי את זה...)

יבח

New member
../images/Emo207.gif

לא חשבתי שאני אגיע למצב שלא נעים לי להסתכל למדבית שלי בעניים... אוףףףףףףףף אוףףףףףףףףףףףף אוווווווווף!

למעלה