לפטרוזיליה

לפטרוזיליה

יש לי משהו להציע לפטרוזליה בקשר לכך שיש לו רק חיים וירטואליים...... אולי תתחיל לקחת טלפונים ולהפוך אותם למציאות האנשים מכירים אותך משם והם יודעים את הערך שלך וזה היתרון שלך....... אז קדימהההההה אני מצאתי בתפוז אהבה חדשה .... אז לא הכל וירטאולי

חתולה את יכולה לכתוב עוד פרטים

על האהבה שמצאת בתפוז? האם זה דרך צאט או פורום? כמה זמן לקח עד שזה נהפך לממשי גשמי ולא רק וירטואלי? האם עד היום את עם האהבה הזאת?

../images/Emo43.gif

היתה בי משיכה סמויה לנשים אז התחלתי להשתמש באינטרנט למטרת חיפוש של אותה אחת אז נכנסתי לבת מחפשת בת בתפוז בהתחלה פירקתי הרבה פנטזיות דרך סייבר סקס.... ראיתי הרבה בנות כמוני אז הרגשתי שזה דווקא יפה ואטרקטיבי להיות דומינית החיפושים המשיכו כחודשיים אגב נתקלתי בהרבה מתחזים שנתתי להם את הטלפון. לצערי כל הבנות היו ממרכז ואני מצפון עד שיום בהיר אחד דיברתי איתה והיא אמרה לי שהיא עובדת בבית חולים שאלתי אותה " איזה" ובמקרא זה היה אותו הבית חולים שאני עובדת בו( עושה סטז) מהר מהר בשביל לא לאבד אותה נתתי לה את הטלפון שלי היא התקשרה ואחרי יומיים נפגשנו בעבודה...... יותר מזה ביתה נמצא ליד הדירה שאני סוחרת עכשיו אנו כחודשיים ביחד יש לנו אהבה מדהימה ומסעירה... פרטים בפורום פנטזזזזזיות מיניות ששם אני מתעדת את הלילות שלנו יפה לא?? בנוסף עזבתי את החבר שלי ואז הוא גם התחיל לחפש והוא מצאה לו גם מישהי בצאט שעד עכשיו הוא איתה......

e-magine

New member
חתולה, פטרוזיליה חלף כאן מזמן

לפחות ביוזר ניים הזה, הוא ביקר כאן בפורום מזמן, השתמש באותו היוזר ניים רק לצורך הפורום הזה, ניהלנו איתו דיאלוג די קצר, אך לטעמי מעניין, ומאז לא שמענו עלי יותר. הצעתך כמובן טובה והגיונית, אך חוששני שהוא כבר לא מבקר כאן ולא יראה אותה. עכשיו שתי הערות לדברייך: 1. לא לכל אחד מתאים להפוך את קשרים ווירטואליים למציאותיים, וזאת מכל מיני סיבות, כמו מצב משפחתי, שימוש בזהויות בדויות למיניהן, מרחק גיאוגראפי וכד´. 2. לפני שהופכים קשר ווירטואלי למציאותי, צריך לנקוט באמצעי זהירות כדי שלא יקרה אסון. כידוע, לא כל האנשים טובים ונחמדים. אני אומר את זה לכולם, אבל במיוחד לבני/ות נוער וילדים.

למעלה