לפטופ כן או לא?

• פותח הנושא ira87
  • פורסם בתאריך

ira87

New member
לפטופ כן או לא?

אני מתחילה השנה ללמוד עו"ס באת"א. הולכת לגור במעונות ורציתי לשאול, האם כדאי לקנות לפטופ ואם כן יש לכם איזשהן המלצות? כי אני לא ממש מבינה בהם ובטיבם. אני מאמינה שאני כן אצטרך אותו כי בכל זאת לא הולכת לגור בבית. הרבה תודה מראש על ההמלצות.

שלום לך

כנסי לפורום הזה. מציעה לך לקרוא קצת במאמרים ובהודעות לפני שאת שואלת שם שאלה, היו על זה דיונים והם מעניינים.

Lir האחת

New member
היי../images/Emo20.gif

המון בהצלחה!
אני קניתי לפטופ לפני חודשיים... פשוט איכות חיים
את האמת שקניתי מאחר והמחשב הנייח שלי שבק חיים. החלטתי שאם כבר אני משקיעה במחשב חדש, אני אקנה לי לפטופ. אני ממליצה בחום על שימוש במחשב נייד, אבל זה מאוד אינדיבידואלי. יש לי חברה שממש לא אוהבת לעבוד על לפטופ.. ובקשר להמלצה - אני לא ממש מבינה בזה יותר מידי, בן דוד שלי עזר לי בקניה. נסי לשאול בפורום שהמליצו לך בהודעה מעליי. ברוכה הבאה

idanshaf2

New member
אני אישית לא מסתדר איתם

מה גם שאם את לא באמת צריכה את המחשב איתך כל הזמן.. באותו כסף שתשקיעי בלפטופ את יכולה לקנות נייח פי 7 יותר טוב... אבל שוב.. כל אחד וההעדפה שלו

למי שיודע מראש

שהוא מעדיף לקחת איתו את המחשב הביתה בסופ"ש נייד נעשה יותר הגיוני. למרות כל החסרונות: משקל (כשהוא בתיק), גניבוּת, גודל מסך, תקלות קשות ויקרות לטיפול ומחיר גבוה יחסית לנתוני המחשב (שכפי שאמרת, היה עולה פחות אם רק היה נייח) ועוד... יש את היתרון המשמעותי שהוא יכול לבוא איתך הביתה (לדוגמה). אני הייתי בשוק כששמעתי שאנשים נשארים בסופ"ש במעונות כדי ללמוד כי הם צריכים את המחשב. אני מאמינה שאני אשאר מספיק שבתות במעונות בלי קשר למחשב, מעדיפה שלא להוסיף על זה. בכל אופן, שתהיה לכולנו שנה טובה (או במילים אחרות - אמא'לה!)

ira87

New member
מה זאת אומרת "נשארים במעונות רק כי הם צריכים

את המחשב" ? לא הבנתי את הנקודה הזו. ברור שהוא יילך איתי הביתה. השאלה היא למה להישאר ללמוד אם אפשר ללמוד גם בבית? כלומר כי כל החומרים על מחשב ספציפי? מתנצת על השאלות המטופשות
תודה רבה

Musi© Gi®l

New member
כי אולי למישהו יש מחשב נייח ולא נייד והוא שם

אותו במעונות ואז אם הוא חוזר הביתה- ונניח שהוא מוזר ואין לו מחשב נוסף בבית, אז הוא לא יכול ללמוד

idanshaf2

New member
כי בד"כ

אי אפשר באמת ללמוד בבית... במעונות או בדירה שלך יש אווירת לימודים יותר טובה.. לפחות אצלי זה ככה

זכוכיות

New member
אצלי להיפך...

ואף אחד לא מבין את זה... אבל בבית של ההורים אני לומדת נהדר

Musi© Gi®l

New member
אם תגורי במעונות תוכלי לשרוץ מספיק באונ'

בשביל להשתמש שם במחשבים.. אבל מן הסתם שאם את יכולה לקנות לפטופ זה יותר נוח

RVD18

New member
זה נוח

יש מחשבים באוניברסיטה אבל מחשב בחדר זה כיף. אם את קונה אני ממליץ לך לקנות מחשב עם XP ולא ויסטה.

amitk80

New member
על מחשבים ניידים ונייחים

אהלן, טוב אז ככה אני אנסה קצת לעזור לך ולכוון אותך. תראי תשאלי את עצמך למה המחשב הזה ישמש אותך. תזכרי שיש לך את המחשבים באוניברסיטה אבל לפעמים חוות המחשבים תפוסות ואין מקום לשבת וללמוד שם. זה מאד תלוי. מחשב נייד מצד אחד הרבה יותר יקר ממחשב נייח כי החלקים מאד יקרים וגם הביצועים שלו בגלל טכנולוגיה פחות טובים ממחשב נייח וזה לא יעזור. אם תקני מחשב נייח הוא יהיה לך בחדר במעונות בעוד שאם נייד תוכלו להסתובב בכל מקום באוניברסיטה והוא אישי שלך. אם תחליטי לקנות מחשב נייד אני ממליץ על IBM ThinkPad. זאת סדרה מעולה של מחשבים. למה המחשב ישמש? מסמכים ואינטרנט? תנסי לפרט לי קצת יותר על זה ואני אנסה לכוון אותך. אני לא יודע ממש מה הצרכים שלך. בהצלחה, עמית

ira87

New member
תודה, בעקרון למסמכים: מאמרים ולימודים בעיקר

וגם גלישה באינטרנט שיאפשר לי בעיקר גישה למיילים וכו'. סרטים ומשחקים אני לא משתמשת בדברים האלה. עבודות ללימודים וכאלה שאוכל להדפיס אותם, מאמרים וחומרים ללימודים, שוב הרוב ללימודים. תודה גדולה שוב

לופרקאל

New member
המלצה על מחשב נייד

היי אירה, גם אני אתחיל בשנה הבאה את לימודי באוניברסיטה, ולכן פינקתי את עצמי במחשב נייד של לנובו, לנובו 3000 V100, השוקל רק 1.800 ק"ג! זה מש תענוג להסתובב עם מחשב נייד כל כך קל, ונוח לשימוש! הגלישה באינטרנט נוחה מאוד, יש לי מעבד תמלילים (לא חוקי, אבל מה'כפת לי?) והכל טוב ויפה ושלום על ישראל. מה גם, שלפי מה שאני יודע, בקמפוס אוניברסיטת בר-אילן, שם אתחיל ללמוד בשנה הבאה עלינו לטובה, ישנן המון נקודות חמות לאינטרנט אל-חוטי, אז זה בכלל תענוג! חברים שלומדים באת"א מספרים לי שגם בקמפוס שם יש הרבה מאוד נקודות חמות לאינטרנט אל-חוטי.

amazone

New member
דיברו על הנושא בפורום לא פעם

מומלץ לעשות חיפוש אני באופן אישי מחזיקה גם בלפטופ וגם בנייח. הנייח משמש בעיקר לאחסון והאחד משמש כגיבוי לשני. בנייד אני משתמשת בעיקר בתקופות בהן אני יודעת שאני אהיה יותר בשטח, בחוץ ואזוז ממקום למקום או כשהייתי זקוקה לו כדי שאוכל ללמוד בעבודה במקרה שלך - אני מאמינה שתצטרכי זאת

bp20

New member
לא ממליץ

יש 3 שנים אחריות ואחר כך זורקים לפח , המלצה שלי מה שאני ההיתי עושה בץקופת הבגרויות מסכם הכל בכלי כתיבה ואחר כך מקליד מסודר ומאורגן למחשב .

למעלה