לפחות 70,000 מקבלי טיפול במדינה.
ד דינה רשף New member 12/11/05 #4 DesertVoise מה הכיוון של השרשור? איבדתי אותך. אתה יכול להרחיב בבקשה?
ח חייםלוי Member מנהל 12/11/05 #6 נראה לי שמצאתי אותו ../images/Emo13.gif לכל אחד מהחולים האלה יש מפשחה וכולם יודעים עליה או לפחות רובם יודעים מה שמגדיל את מספר החשופים לאפילפסיה פי כמה וכמה מאשר 70000 החולים. כל האנשים האלה צריכים מקור מידע, מקור תמיכה וכד'. אל אלה הפורום צריך להגיע.
נראה לי שמצאתי אותו ../images/Emo13.gif לכל אחד מהחולים האלה יש מפשחה וכולם יודעים עליה או לפחות רובם יודעים מה שמגדיל את מספר החשופים לאפילפסיה פי כמה וכמה מאשר 70000 החולים. כל האנשים האלה צריכים מקור מידע, מקור תמיכה וכד'. אל אלה הפורום צריך להגיע.
D DesertVoise New member 12/11/05 #7 250,000 איש חיים יום יום באתגר חיים כל הכבוד. יש לי חבר , שבנו הצטרף , וטוב שהינו שם לידם. פגשתי באדם שמשפחתו חיה עם זה, וראיתי כמה זה קשה. ולמרות השנים הם לא יודעים הרבה.
250,000 איש חיים יום יום באתגר חיים כל הכבוד. יש לי חבר , שבנו הצטרף , וטוב שהינו שם לידם. פגשתי באדם שמשפחתו חיה עם זה, וראיתי כמה זה קשה. ולמרות השנים הם לא יודעים הרבה.