לפחות עוד לא אבד הסיכוי לסרט..... לפי מה שהוא אומר....
ק קרציבל New member 13/6/07 #2 ../images/Emo23.gifורוניקה מארס - הסרט? ואי, לא נשמע כזה מזהיר. כאילו, בתכלס, על מה זה יהיה? ורוניקה מתאימה להיות סדרת טלוויזיה ולא סרט של שעה וחצי. אבל זה עדיף על כלום.
../images/Emo23.gifורוניקה מארס - הסרט? ואי, לא נשמע כזה מזהיר. כאילו, בתכלס, על מה זה יהיה? ורוניקה מתאימה להיות סדרת טלוויזיה ולא סרט של שעה וחצי. אבל זה עדיף על כלום.
B bar167 New member 13/6/07 #3 זה גם נכון אבל.. תמיד יהיה את הטאץ' הזה של ורוניקה. בכל מקרה אם הוא יצא מתישהו אין סיכוי שאני יפסיד אותו..
זה גם נכון אבל.. תמיד יהיה את הטאץ' הזה של ורוניקה. בכל מקרה אם הוא יצא מתישהו אין סיכוי שאני יפסיד אותו..
D darthziv New member 14/6/07 #4 חדשות ישנות קבלו את זה http://www.comikaza.co.il/index.php?act=ST&f=2&t=17452
ק קרציבל New member 14/6/07 #5 ../images/Emo23.gifדווקא ורוניקה כקומיקס נשמע לא רע. אומנם עדיף את הדבר האמיתי, אבל זה נשמע הרבה יותר טוב מסרט.
../images/Emo23.gifדווקא ורוניקה כקומיקס נשמע לא רע. אומנם עדיף את הדבר האמיתי, אבל זה נשמע הרבה יותר טוב מסרט.
B bar167 New member 14/6/07 #7 קומיקס זה כל כך לאמריקאים! איזה ישראלי יחכה כל שבוע ליציאת הקומיקס של ורוניקה מארס וישב לו בשקט ויתחיל לקרוא את הקומיקס?! אין כמו לראות את הסדרה על המסך..
קומיקס זה כל כך לאמריקאים! איזה ישראלי יחכה כל שבוע ליציאת הקומיקס של ורוניקה מארס וישב לו בשקט ויתחיל לקרוא את הקומיקס?! אין כמו לראות את הסדרה על המסך..
N NorthernStar New member 16/6/07 #11 רק שזה לא פעם בשבוע אלא פעם בחודש (עם הפסקות מדי פעם). וזה רחוק מאוד מאיכות הכתיבה של הסדרה.
ד דרוסילה1 New member 14/6/07 #6 אני אפילו לא ידעתי שהסדרה נגמרה עד אתמול מאז שהתגייסתי אני חיה בבועה. תעדכנו אותי, מה קרה? לא היה מספיק רייטינג?
אני אפילו לא ידעתי שהסדרה נגמרה עד אתמול מאז שהתגייסתי אני חיה בבועה. תעדכנו אותי, מה קרה? לא היה מספיק רייטינג?
B Beautifully Tragic New member 15/6/07 #9 לצערינו הרב ../images/Emo4.gif אמריקאים טיפשים. לא יודעים מה טוב בשבילם. למרות שהעונה השלישית לא עזרה במיוחד...
לצערינו הרב ../images/Emo4.gif אמריקאים טיפשים. לא יודעים מה טוב בשבילם. למרות שהעונה השלישית לא עזרה במיוחד...
O OMRICH New member 16/6/07 #10 פורמט קומיקס זה הרבה יותר טוב. "תקציב בלתי מו גבל" כמו שאומרים. וזה כל חודש לא כל שבוע. ולדעתי קומיקס זה כיף. אני נהנה מהקומיקס של באפי.
פורמט קומיקס זה הרבה יותר טוב. "תקציב בלתי מו גבל" כמו שאומרים. וזה כל חודש לא כל שבוע. ולדעתי קומיקס זה כיף. אני נהנה מהקומיקס של באפי.
B Beautifully Tragic New member 16/6/07 #12 זה נחמד, אלב אפילו הקומיקס של באפי לא מצליח להיות משהו ממש ממש טוב, זאת אומרת שכיף לקרוא אותו, אבל זה פשוט לא הדבר האמיתי. חסר בו משהו.
זה נחמד, אלב אפילו הקומיקס של באפי לא מצליח להיות משהו ממש ממש טוב, זאת אומרת שכיף לקרוא אותו, אבל זה פשוט לא הדבר האמיתי. חסר בו משהו.
O OMRICH New member 16/6/07 #13 אממממממממ. התמונות הזזות בתוך מסך הטלוויזיה אולי? או אלו השחקנים. המעבר בין טלוויזיה לקומיקס הוא לא פשוט. אבל המעבר של באפי הלך לא רע. אני ממש נהנה מזה ולפעמים גם יותר מהסדרה בטלוויזיה.
אממממממממ. התמונות הזזות בתוך מסך הטלוויזיה אולי? או אלו השחקנים. המעבר בין טלוויזיה לקומיקס הוא לא פשוט. אבל המעבר של באפי הלך לא רע. אני ממש נהנה מזה ולפעמים גם יותר מהסדרה בטלוויזיה.