לפחות אנו יודעים

shy-1

New member
לפחות אנו יודעים

שרובם של 40 אחוז ממצביעי הליכוד הם חמורים. גם זה משהו.
 

amadon1

New member
בוא לא נשים תוית

בוא לא נשים תוית של חמורים על החבר'ה האלו פשוט נודה שהם רדודים כיוון שבין הבחירה שלהם לבין המציאות הבלתי סבירה, ביבי לא יכול להמצא אלא אם הם עשירים כקורח. אני מצידי אף פעם לא מצאתי את עצמי עם אנשי הליכוד כיוון שלא רציתי להמצא בין אנשים שכל מטרתם היא לבטל את מפא"י ההיסטורית בכל מחיר גם אם במשך שנים, הם פוגעים בעצמם.
 

shy-1

New member
טוב, איני מתכוון ממש 'חמורים', אני

סתם נהנה לחבוט בהם, כי לעיתים קרובות תמצא אותם 'נואמים' בפורום לאנשי השמאל, שהם ניחנים בתסמונת 'האשה המוכה', והנה הם נוהגים כמוה ובגאווה גדולה.
 

yaair

New member
האם לעניות דעתך ה"שיויונית"

אישה מוכה = אתון ? פרש, נמק והסבר.
 

גל ים..

New member
שייק'ה ..

מה שאתמול הוכח זה דבר חמור ביותר,כמה שמכים בך ומצליפים בך בכל זאת אתה תעדיף להישאר תחת אותו בוס מאשר לעשות שינויים בחייך..הפחד משינויים תמיד גורם פחד לאנשים ובהחלט מעדיפים להישאר במה שהם מכירים..סילבן הרבה יותר טוב לנו מאשר ביבי,אך סילבן הוא דבר חדש ומרענן ובהחלט לא מוכר. את ביבי אנחנו כבר מכירים שונאים סולדים ומתעבים אבל הוא בהחלט הנעל הישנה שאנו תמיד רצים לחפש בארון. חבל ובעיקר כואב שהמדינה נמצאת בימי סאלח שבתי עם דילים מאחורי הקלעים,וכנופיות רחוב שמשתלטות לאט לאט גם על הכנסת והממשלה..אנא אנו באים?? האם מחר בבוקר שר בממשלת ישראל יהיה ראש הפשע המאורגן כדוגמאת אלפרון? או בת של מהמר תחליט על גורלנו? ובעיקר יש צורך לחשוב שאם אלו שריך אז היכן הצדק והיכן המוסר? ימי פומפיי העליזים או אולי נדמה עצמנו לאיטליה והרי גם ככה אנחנו נמצאים איתם באותו קו של שחיתות והרי כבר התגאה הביבי שהוצע לו שם תפקיד שר אוצר.. ונחתום בישעיהו פרק א'.. "כא איכה הייתה לזונה, קריה נאמנה; מלאתי משפט, צדק ילין בה--ועתה מרצחים. כב כספך, היה לסיגים; סובאך, מהול במים. כג שרייך סוררים, וחברי גנבים--כולו אוהב שוחד, ורודף שלמונים; יתום לא ישפוטו, וריב אלמנה לא-יבוא אליהם." {ס}
 

yaair

New member
שרון ובניו גרועים למדינה...........

מ ביבי ושריו. הבעיה היא שהתקשורת (אנחנו) שומרים על האתרוג ולא מפרסמים את כל! האמת הידועה לנו.
 

shy-1

New member
מצטער,אך מה שכתבת משונה(בלשון המעטה

שהרי יתכן ואנשים ירוצו לארון לחפש את נעלי הבית הישנות, הגיוני, מובן ואף אני נוהג כך לעיתים, אבל פה מדובר בנעל שכבר בעטה בעכוזם עד זוב דם! וסילבן שלום, היה אכן יכול לפתוח דף חדש בליכוד!
 

גל ים..

New member
שייק'ה..

ראה את העובדות מולך אכן ביבי בעט בהם והשפיל אותם והביא אותם לפת לחם וראה שהם רצו לבחור בו וצעקו ביבי מלך ישראל ..קצת מזכיר את שרון מלך ישראל ..זכרונו של האדם קצר הינו ועובדה הם לא רצו חידוש הם רצו לישן ולמוכר למרות שהם טעמו מהמוכר הזה ולא נס ליחם..אמרת חמורים איני בטוחה שחמורים הם אלא פחדנים לנסות משהו חדש ואולי גם היה יכול להביא לנו תקופה יותר טובה..אבל כבר אי אפשר לשנות דבר אלא לקוות לטוב.. אמן.
 

yaair

New member
אולי באמת הם לא אוהבים כסף חינם

ומוכנים לעבוד עבורו ? קצת להרים את הראש ולהראות תורם לחברה. ביבי לא החליט כל דבר בעצמו היו לו צוותי חשיבה וכל החלטה עברה דיון בממשלה לפני ההחלטה בכנסת ! אינני מתומכי ביבי, אבל מי טוב ממנו ? בטח לא שרון ופרץ.
 

אוהד11

New member
דיון בממשלה ? ממתי השרים וחברי

הכנסת מתעניינים במה שהם מצביעים ומבינים בנושאי הדיון ? האם כאשר הם מבינים הם נוהגים ביושר ובאופן אובייקטיבי או שהם נתונים ללחצים ?!
 

bluestar 777

New member
אהלן גלוש...

איך הבריאות נשמה? ובכן, אני אתמוך בביבי לא כי אני מאמין בו, מעריץ אותו, או רואה בו מנהיג.. אלא עוצמת השנאה ולבת המשטמה העיוורת,העזה, מצד התקשורת, לינצ` מאורגן ואכזרי, פשוט לחסל את האדם הזה, היא שמניעה אותי לתמוך בו.. יתכן וסילבן עדיף עליו, אך אני מודד זאת ביחס של התקשורת העויינת והשמאל אליו, אם הוא מצליח להטריף את דעתם ולהוציא אותם משיווי משקלם, זו סיבה מושלמת לתמוך בו... ובינינו, אין הבדל בינו לבין פוליטיקאים אחרים,כולם שקרנים מושחתים,שישבניהם הם שמניעים אותם... אך לביבי הם לא סולחים מאז 96... למרות ההסתה הפראית נגדו והריקוד העליז על דמו של רבין,ולמרות התגייסותם הנמרצת של כל המי ומי בעיתונות, רדיו, טלויזיה, אפי` קלינטון.. ולמרות זאת הוא ניצח אותם.
 

גל ים..

New member
בלו סטאר חברי וידידי היקר בוקר טוב

שלומנו בעזרת השם וברוך השם קצת יותר טוב..אהבתי את מה שכתבת וחייכתי.ואולי זו גם התשובה למה אנשים נהרו אחריו ונוהרים אחריו.. לא בגלל אהבת יעקב אלא בגלל שינאת עשו. אני יכולה להבטיח לך דבר אחד כוחו יעלה ויש סיכוי גדול מאוד שהוא הולך להיות ראש הממשלה הבא.. כפי שאמרתי כמה וכמה פעמים אנשים לא אוהבים חידושים לכן עמיר פרץ לא יעלה כפי שסילבן לא הצליח לעלות.. בוקר טוב וסוף שבוע נעים קריר ובעיקר כייפי וחמים..
 

enoshi

New member
הפוסל במומו פוסל...

זה שאתה כזה, לא אומר שגם אחרים הם כאלה.
 

shy-1

New member
וכי מדוע פסלתי? רק חמור יבחר שוב

את האדון שהיכה אותו הכי הרבה. זכותך לחשוב אחרת כמובן, אבל אז יתכן ואתה שייך אליהם.
 

yaair

New member
כל הפוסל, במומו פוסל !

בתור מומחה לחמורים - ברור לי כי אתה קרוב הרבה יותר לאופיו של החמור מאשר מצביעי הליכוד.
 

אוהד11

New member
ביבי אכן עומד להכתיר את עצמו כיורשו

של מנחם בגין, כאשר הוא יוביל את הליכוד לנצחון מזהיר של 12-15 מנדטים בכנסת הבאה, בדומה לשנות החמישים והשישים כשבגין עמד בראש "חרות" וקיבל 8-12 מנדטים.
 
למעלה