לפחד מכלבים?

ורד1פרה

New member
לפחד מכלבים?

"כל אמא חושבת שהילד שלה הכי טוב בעולם" וכל בעל כלב חושב שהכלב שלו הכי נחמד בעולם. על כן לא ברור איך אנשים כמוני מפחדים ממנו? ללכת עם סכין ברחוב ולאיים על אנשים זה דבר אסור שאינו מקובל בחברה ומאוד ברור לכולנו למה. אבל ללכת עם כלב (רוטווילר אמסטף...)בלי רצועה או רסן זה דבר מצוי ואפילו די מקובל.... עזבו כלבים אלימים... כלבים קטנים שנוטים לקפוץ על אנשים ברחוב עם שיניים חשופות..במה זה שונה מאיום של פציעה על ידי סכין..? ולמה זה אסור וזה מותר..? כן אני פוחדת פחד מוות מכלבים . אני וכלבים לא הולכים על אותה מידרכה. אם מישהו קושר את כלבו בכניסה לחנות אני לא יכנס אליה. אתם בטח שואלים את עצמכם למה אני כל כך פוחדת..? אז את אחי נשך כלב ואני ההיתי עדת ראיה (ראיתי את הכל כולל הדם והפציעה). יש חוק האוסר להתעלל בבעלי חיים..... ללכת עם כלב בלי רצועה ומחסום בידיעה שהוא עלול לקפוץ ולהפחיד מישהו (וכל בעל כלב מכיר את כלבו...) זו מישום מה לא התעללות זה בסדר.. מקובל.... חברה קשרו את כלביכם בצאתכם מהבית ואם יש צורך גם מחסום שימו על פיו. סיום קצת יותר אופטימי: שנת לימודים פוריה ומוצלחת לכל התיכוניסטים.

אני מסכימה איתך מאוד!!!

הכלבים כמו רוטווילר הם כלבים תוקפנים מאוד ויכולים לעשות נזק רב ויש עוד סוגים של כלבים כאלה. יש לי חברה שהיא פוחדת מכלבים בגלל סיבה מאוד מפתיעה: היא הייתה בגן חיות והיה לה תפוח שהיא אכלה איזה כלב גדול ניסה לקחת לה והיא סירבה אז הוא עקב אחריה ולפי איך שהבנתי לא עשה לה כלום רק רצה את התפוח ואז היא זרקה בבהלה את התפוח והכלב אכל הכל. אל תספרו לאף אחד! אני בוטחת בכל אחד מכם!!! הכלבה שלי דרך אגב שונה לגמרי!!!!!!!!!! היא בחיים לא תתקוף שום בנאדם!!!! היא חברותית מידי, אפילו לדעתי אם יבוא גנב היא תלקק אותו... היא אף פעם לא תקפה ואיימה על משהו אלה רק קיבלה אותו בברכה, וזה אותו הדבר עם כלבים! היא שמחה לכל כלב!!! תגובות!!!!!

nobodys girl

New member
ורד,

אפילו שאני בעלת כלבה קופצנית, אני מסכימה אתך בכל מילה. ולכן, אני מקפידה ללכת עם הכלבה קשורה ברצועת מטר עשרים ועם מחסום פה. ברור לי שיש אנשים שלא רוצים אותה מרוחה עליהם, ובגלל זה אני מקפידה. החוק בישראל (לפי מיטב ידיעתי) מחייב הליכה עם רצועה ומחסום במקומות ציבוריים, ואני חושבת שצריך לכבד את זה. אפילו שזואי נורא רוצה שכל מי שעובר לידה יעצור ללטף, ואפילו שהיא בדרך כלל עושה פרצופים נורא חמודים לאנשים שעומדים לידינו ברמזור, ואפילו שתמיד כשהיא רואה מישהו שמפחד ממנה היא ישר מתהפכת על הגב כדי שידגדג לה בבטן אני לא נותנת לאנשים ללטף אותה ושומרת על מרחק מכל מי שהולך ברחוב. מעבר לזה שכלבים חופשיים קופצים על אנשים, הרבה פעמים כלבים חופשיים קופצים על כלבים קשורים וזה דבר שלי אישית נורא מפריע. לזואי מותר לשחק עם כלב אחד מסויים וכשכלב לא מוכר בא ומציק ברחוב אני נורא מתרגזת כי זה שוב ושוב מחזיר אותנו שני צעדים אחורה באילוף בקיצור, אני חושבת שאת צודקת
וחבל שלא כולם מנסים להתחשב :) שנה מוצלחת גם לך

ורד1פרה

New member
אתם/ן אחלה../images/Emo45.gif

האמת היא שכתבתי את מה שכתבתי לא ציפיתי לכאלה תגובות חמות ואיכפתיות.... ותודה על כל התגובות. הסתכלתי פה בגלריה ואני מודה ראיתי כלבים ממש מתוקים (זה שאני מפחדת להתקרב לכלבים זה לא מונע ממני לחבבם מרחוק..) עשיתי היום מועד ב באוניברסיטה ..משהו קשה בטירוף כך שאני הלוכת להתמקם ליד הטלויזה כעת עם איזה הר של גלידת שוקולד.... אז שיהיה לכולכם באמת לילה טוב

bilbolim

New member
גם לי יש בעייה קצת דומה לזה

יש לי 2 זכרים שאני יוצאת איתם יחד קשורים, אז אחד הוא פינצר שאוהב להתגרות בזכרים והשני תמיד נסחב אחריו ועושה מה שהבוס הקטן שלו עושה, אפילו עוקב אחריו ומשתין איפה שהוא משתין (חמודים יחד!!) אבל לבד הזכר הגדול ייותר ידידותי לרוב הכלבים. אבל מקרה יש ל2 הכלבים שלי עצבים על כלבים זכרים בצבע כהה (כל כלב והשיגעונות שלו....) אז זה משגע אותי שאנשים משחררים את הכלבים שלהם וטוענים שהם מאולפים, זה לא מעניין אותי שהם מאולפים אני רוצה לטייל איתם בביטחה בלי לפחד שהולך לקפוץ עליהם כלב מאחורה, כבר קרו מקרים שפיטבול מאולף כמעט רצח לי את הפינצר מול הפרצוף תפס אותו בצוואר הרים אותו לאויר וניער אותו כמו בובה והבאתי לפיטבול הזה בעיטות עד שהוא שיחרר את הפינצר שלי ואז אחרי שהוא חזר עם תפרים והתאושש הם שוב שיחררו את הפיטבול והוא שוב בא לפינצר שלי אבל עוד לפני שהוא תקע בו את השיניים שוב והוא היה קרוב לזה אבא שלי הכניס לו בעיטה והוא ברח. האמת שזה לא היה בגלל הכלב אלא בגלל הבעלים והם היו צריכים לחטוף את המכות ולא הכלב כי הם שיחררו אותו והם עד היום משחררים אותו. אני לא סומכת על כלבים מאולפים משוחררים, גם הפיטבול הזה הקשיב לבעלים כמו רובוט עשה מה שאמרו לו. וזה מעלה לי את העצבים שאני רואה כלב משוחרר, וכל הזמן משחררים אצלנו בחוץ כלבי זאב פיטבולים, וכל מיני כלבים גדולים וחזקים..

למעלה