לפורמה

זולו60

New member
לפורמה

כתבת שהזיבאן עולה 200 ש"ח. האם פנית עם המרשם לסופר פארם? איפה קנית? אני שואלת מפני שאני חיה בקיבוץ בפעם האחרונה לפני כשנה שנה וחצי קיבלתי מרשם מהרופאה והפרוצדורה אצלנו היא כזו:- מוסרים את המרשם לנהג שעובד בשביל המרפאה הוא ניגש לבית מרקחת אסף שם רוכשים חלק מהתרופות. והעלות היתה אז משהו בסביבות 320 שקלים. את השניה או השלישית שאומרת שהזיבאן עולה רק 200 ש"ח. אז או שהתרופה הוזלה או שהנהג לא מסר שאני מבוטחת בכללית מושלם. אשמח לקבל תגובה ממך נראה לי שאנסה שוב להסתייע בכדורי הזיבאן לגמילה. מה שבטוח הם לפחות נותנים לי את הפוש הראשון. ואם הם עולים רק 200 זה די מפתה. פורמה בהלחה בהמשך.

פורמה

New member
מאתיים וקצת

אני קניתי בבית המרקחת שבקופ"ח אבל כל בית מרקחת שעובד השיתוף עם הכללית אמור לתת את אותו המחיר. בסופר פארם למיטב ידיעתי וזכרוני צריך לבדוק בסניף הספציפי, כי כל סניף זה אחרת (בגלל זכיינים שונים או משהו כזה). לגבי המחיר אני חוששת ש-320 זה מחיר מסובסד לבעלי ביטוח רגיל. אני זוכרת שבבית המרקחת אמרו לי שבגלל שאני במושלם אז זה יצא לי זול יותר. וזול יותר יצא בסביבות 200 וקצת. בשביל מי שעישנה בכ-700 ש"ח לחודש זה באמת יצא לי אחלה, אם לא נחשיב את העובדה שעכשיו אני צריכה לקנות ג'ינסים חדשים וחזיות חדשות אפילו... מממ.. כן. סתאאאאם, הכל יהיה פ'סדר. אין לך מושג כמה אני שמחה לראות שאת עדיין נחושה. שיהיה לך הרבה הרבה בהצלחה

למעלה