לפורם Yes Y

מי מתעורר באמצע הלילה ?

אתה מדבר על גויגויגוי ? אבל זה אתה . עדי ככה ועדי ככה , רק שקוראים לה שלי. די צא מזה , לא הצלחת למכור את זה. מעניין שאתה זה ששורץ פה כל היום עם כל השמות שלך. מעניין שכשהיא הולכת אז אתה מגיע , יש לכם משמרות ? אין לי משפטים אחרים להגיד , כמו שגם לך אין ואתה חוזר על אותו נושא , אפילו בניקים האחרים שלך. יש לי רק את אותם משפטים להגיד עליך ועל אימא שלך ( שאתה הכנסת לנושא ) ואני יכול לחזור עליהם ולפרט אם בא לך , עד שתבין את מה שעשיתם. כן , בטח , היא הגיעה וראתה שירשורים מלפני 4 ימים , כן בטח , לך למכור משהו אחר , המכירה הזו לא עובדת בשבילך. אף אחד לא חיפש לריב , בטח שלא אני. אתה ניסית לסתום לאנשים את הפה , לא הייתי היחיד שאמר עליך דברים קשים. אין לך זכות לסתום לאנשים את הפה. כתבת את דעתך , ואני כתבתי את דעתי עליך . אז מה הבעיה ? אתה הרי יודע שהבחירה להפסיק את זה היא בידך ? אני , מה אכפת לי , בקרוב אשכח את קיומך , כרגע משלמים לי אז יש לי מלא זמן לכתוב לך. ואני יכול להמשיך לנצח.

shelly the one

New member
ל"מדווח"

וואי וואי וואי אתה כזה עלוב א. אתה חפרןןן ברמות ב.זה שלך יש פיצול לא אומר שלכולנו אני לא עידו ג.ההודעה נפתחה בגלל שעיצבנת אותי ב=ר=מ=ו=ת ד.חתיכת פדופיל שכמוך בחיים אבל בחיים אל תקרא לי צבועה אוביו?

shelly the one

New member
נ.ב בטח אתה לא מאמין לעצמך ורוצה או

לא ברור שאני אגן על עידו כי אני מכירה אותו טוב מאוד!

כן כן בטח

תמונה זה מוכיח הכל. מסכן ? מסכנה אימא שלך ולהפך אתה מסכן שיש לך אותה עם העיצות שלה. אז מה ? יורד על עצמך ? כתבת שגוגוגו אומלל כי הוא כותב באמצע הלילה , כזה אידיוט אתה. באופן מפתיע כולכם כאן אבל עם הפסקות ארוכות בין ניק לניק. פתאטי פתאום יש לך הסבר , היא בבית ספר ? ואתה ? איך זיהית אותה ? היא לא כתבה פה אף פעם לפני כן . שוב נתפסת בשקר. איך זיהית אותה ? אהה כן , היא שלחה לך מסר שהיא לא כותבת פה 4 חודשים אבל היא מכירה אותך ? מאוד הגיוני. כולכם הם אתה בעצמך וגם שונאת את המדווח וגם דנושקע , כל מי שכתב פה רק על נושא אחד , עלי. זה דווקא נחמד שאני מעניין אותכם ושחשוב לך לבמשיך ולנסות להוכיח לי אחרת. אם הייתי חושב שאתה מסכן ואומלל ( כמו שאתה חושב עלי ) הרי שלא הייתי טורח להמשיך להתעסק איתך. אני לא חולרא כמוך. אני עוזב מסכנים בשקט. אבל אתה מעריך אותי ובגלל זה אתה ממשי להתיחס. הנה אני אתן לך הוכחה שאני לא מעריך אותך , אני אתחיל להתעלם ולרחם עליך מהצד.

הוא לא כתב שאני אומלל

מכיוון שאני לא התעוררתי באמצע הלילה בשביל לכתוב לך. נכנסתי לפורום אחרי יום ארוך וראיתי שכלום לא השתנה בימים האלה, אתה צץ כל פעם עם תעלול אחר.

idodo cohen

New member
אוי חתיכת אידיוט

עדי התקשרה אלי, היא מכירה אותי מהחיים נורא קשה לך להבין? היא סיפרה לי שזאת היא שלי דה וואן, דבר בהתחלה לא ידעתי. אתה ממש לא מעניין אותי...... כאילו, אתה מעניין אותי. אתה אקשן טוב :D. אבל לא אכפת לי ממך כמו שלך אכפת ממני. אתה משמיץ אותי מההתחלה בלי סיבה ואני מגן על עצמי בעיקר. ובכל זאת כל פעם אתה יותר דוחה ואנטיפת. זה לרחם? זה להתעלם? זה להיות רשע. מה שאתה.

יש לי סיבה להשמיף אותך ואת אימך

אתה רוצה להביא לחלי מעדר בראש , ואתה שופט אותם על בעיה רפואים ועל פי מראה. ממש מגן על עצמך , מי בכלל מכיר אותך אם יתקלו בך בחוב , אתה אפס. אבל את משפחת קורן שהשמצת מכירים כולם וזה ההבדל. כן אני הרשע , אני האנטיפת , אתה אימא שלך והניקים שלך עשיתם רק מעשים טובים.

idodo cohen

New member
אז איך בדיוק תסביר את זה

שעדיגה הוזכרה עקבית בבלוג שלי שנה שלמה בין כל החברים שלי? מה, תכננתי להמציא אותה בשבילך כבר לפני שנה? למה לא נהיה קצת יותר מקוריים??!?!

כי אתה ממציא את זה שהיא זו מהבלוג

לא שמישהו טורח לקרא את הבלוג בכלל. אלה הם ניקים שאתה ממציא בשביל לריב. יש בך את זה. בגלל זה אתה מגלה אלימות כמו להביא לחלי מעדר בראש.

idodo cohen

New member
בסופו של דבר אתה מתעלל בי בגלל

המעדר המסכן ההוא. אני הייתי בערך אחרון החותמים ואני עשיתי את זה בגיחוך. אז למה דווקא בי אתה מתעלל? כי יש לך את הקטע הזה של לחרפן אנשים צעירים ותמימים ממך. ושלא נזכיר את זה שאתה היית ראשון הצוחקים בגאווה משיר שבפירוש הציג באופן מגוחך ומרושע את המראה (ואני מדגיש, המראה!!) של הילדים במשפחה הזאת. אז מה, בסוף אני אאכל לך את כל התירוצים לריב, הא? האמא התקזז. ההמצאות התקזז. עכשיו לצערך הרב- גם זה. היו שלום ותודה על הגפילטע. ועוד משהו לידע כללי- אני תושב נשר. זה לא פחות פריפריה מאור עקיבא.

אף אחד לא מתעלל בך אולי רק אימא שלך

שמחנכת אותך לשפוט אנשים על פי מראה ועל פי בעיות רפואיות. הנה , מה יצא לה מזה ? ילד עם גילויי אלימות שרוצה להביא לחלי מעדר בראש. אל תמעיט במה שעשית , זה לא רק המעדר , זה גם לכתוב שהם הורים רעים שרוצים לעשות רע לילדה שלהם ולפטם אותה . שהם משמשים לה לדוגמא וזה עושה אותם ללא בסדר. היו לך עוד גילויי שינאה אליהם. גם לי מותר לכתוב את דעתי , אם אתה רואה בזה התעללות זו בעיה שלך. אני לא שם עליך ועוד כמה דקות אני אשכח ממך . כתבתי את דעתי ולדעתי אתה והחינוך של מי שמכנחת אותך רקובים מבפנים . אתה כתבת את דעתך ואני את דעתי והכל סבבה.

shelly the one

New member
טוב אני רואה שאתה לא מבין אז בוא וא

ביר לך לאט יא חפרן הבנו עידו רצה לתת לחלי מעדר בראש סו וואט הבנו בפעם הראשונה שנייה ושלישית אתזה, תבין יש לך מה שנקרא אובסס רציני בטח בטח אני ודודי אותו בנאדם מה לעשות שאני מכירה אותו קיצור ת=ר=ג=ע ומהר ואל תדבר בכלל על אמא של עידו כי היא אישה מדהימה אובססיבי שכמוך קלוט את זה אמא של עידו לא חסרת חיים כמוך היא בגילך ועושה דברים קצת יותר חשובים כמו אמממ לעבוד?...לא רגע בעצם אולי אני אמא של עידו בכבודי ובעצמי אתה כזה חולה שבטוח תחשוב עלזה... טוב יאאלה לך לך אני לא מוסיפה יותר תגובות אתה חוזר על עצמך כמו תקליט שרוט נמאס לי מההודעה הלכתי לראות "דופלקס"ביי דודי דבר איתייי!

סו וואט ? אז אני רוצה לעשות לו את

כל מה שהוא מיחל לאחרים , גם פה תגידי סו ווט ? לא איכפת לכם מאחרים אז לא אכפת לי מכם ( אם את לא עידו בעצמו ). את ( את = עידו ) מודיע לכולם שהלכת לראות סרט כדי להתפנות להשתמש בניק הרגיל , פאתטי. אימא שלו לא מדהימה בכלל , אבל הרצון שלי להפסיק את הויכוח מצניע ממני להסביר עכשיו. אם אתם רוצים להמשיך או לשאול אז אשמך לפרט את הסיבות שאימא שלו לא מדהימה בכלל. לא לשכוח שהוא הכניס אותה לענין ולא אני. אני באמת אחזור על זה שוב ושוב כי זה הטיעון שלי , עליו ועל אימא שלו שהם שופטים אנשים לפי מראה ועוד . אני אחזור על זה ואחזור על זה ואטחן לך תמח עד שאתה תפסיק לכתוב על זה כמו תקליט שבור אתה בעצמך. עוד שאלות ? תבין שרק אני אתה וכל הניקים שלך קוראים את זה ולאף אחד לא אכפת בכלל. נגמר דופלקס ? סתם סרט.

idodo cohen

New member
סיבות? כל מה שאתה יודע עלייה

זה שהיא אמרה בדיוק רק שהילדודס צריכים לשפר קצת את הרגלי האכילה שלהם. זה נכון, זה ידידותי וזה בא מזווית אימהית של ניסיון ורצון טוב! שהיא הייתה חמודה והתיישבה לצפות אחרי יום ארוך של עבודה בתכנית טלוויזיה עם הילדים שלה. אז מאיפה יש לך את החוצפה והנתונים להחליט שאמא שלי לא מדהימה?!!?!?! אתה אכן לא מכיר אותה ולכן אני לא מצפה ממך להגיד עלייה דברים טובים, אבל אתה סתם פוגע לי בנקודה רגישה ואין לך זכות (וחסר לך אם תגיד על זה מה שאני חושב כי באמת אין לך מושג, די!!!!!!!!). אגב אם זה לא היה מספיק ברור בעבר, אני ביקרתי רק את מה שראיתי במסך כמו סרט, ויכול מאוד להיות שהרבה מאוד סיטואציות שלא אהבתי בכלל היו זיוף. יכול להיות שאני באמת לא מכיר את הילדים טוב. אבל זה מה שאני ראיתי. אם אתה סקרן לדעתי האישית, עצם זה שההורים הכניסו את כל המצלמות ואת הילדים שלהם בגיל כל כך צעיר לתקשורת, בצורה המסויימת הזאת, זה לא נראה לי נכון. אין לי טענות אליהם, יכול להיות שהם מוצאים את זה לנכון. אבל לילדים בטח שאין לי כי זאת הייתה החלטה פושרית ולא מתחשבת של ההורים שלהם! אבל אתה בעצמך ראית איך צחי וחלי בכו בפרק הראשון. אתה ראית איך זוהר ניסתה להסתיר דרך חלי את העובדה שהיא מתגעגעת להורים. וברק זה ברק הוא כבר מספיק בוגר כדי לא להראות שהוא לא מרוצה אבל אי אפשר לדעת לגביו. לך תסביר את זה. סתם, אל.

אבל על זה אני לא מתוכח

וזה בכלל לא מה שכתבת מקודם. אם הייתה כותב אתב זה ככה אז הייתי מסכים. אבל אתה כתבת דברים מרושעים ונבזיים ושפטת אותם. גם אמרתי לך בזמנו שיש עוד סיבות שאולי אתה לא מודע להם כמו סביבת מגורים . טוב בא לא נכנס לזה שוב. אני דווקא מסכים עם מה שכתבת עכשיו על שצריך לנסות לשנות הרגלי אכילה. השמנה היא סכנת חיים , אכילה במצבים כאלה היא התמכרות. יש לעבור גמילה , ברוב המיקרים ע"י התערבות רפואית.

idodo cohen

New member
אז אני שמח שהגענו להסכמה

כי אני בן אדם בוגר וזאת הרמה שלי. אני השתדלתי בהתחלה להיות נחמד ואפילו להסתייג בעדינות מהדברים היותר מכוערים שהצגתי אבל בכנות אתה יודע שאתה הקשית עליי, כשכתבת בלי סיבה עוד בשרשור המקורי "מזל של שרית חדד שהיא לסבית כי..." וכו', וכתבת עליי אשכרה בלי סיבה שיר מעליב בתגובה ישירה לשיר שכתב באכזריות משעשעת שלומי והמצריה על הילדים שם. זה פגע בי..... באמת! אני חשבתי שזה יכול מקסימום להביא לדיונים וזה הביא בן אדם לשנוא אותי, לקחתי את זה קשה כי אני לא רגיל לזה. אז באמת כנראה זה לא פורום לדיונים אבל לא משנה, אני מקווה שלפחות הבנת אותי בסוף.

להפך , זה כן פורום לדיונים אבל יש

צורה לנהל דיון. לא יכול להיות שצמחוניים יקראו לאוכלי בשר נאצים או רוצחים כשהם חושבים שזה חלק מדיון . ברור שהם יקבלו תשובות באותו המטבע. מצטער אם נפגעת ( למרות שאני לא מכחיש שזו הייתה הכוונה שלי ). אתה פגעת גם באנשים שכל המדינה ( שמוברת ליס ) ראתה בטלוויזיה , לא התחשבת בהם בכלל. אחרי שאני נפגעתי בשמם , קיבלתי כמה מסרים ( ותבין אותי אם לא אפרט ) שעודדו אותי להמשיך ולכתוב על זה. כשאני יודע שאני צודק , גם אם אלוהים לא ישכנע אותי אחרת , למרות שאקשיב ואקח הכל בחשבון. אם ישכנעו אותי שטעיתי בדיון תרבותי , אני מיד אודה בטעות ואתנצל. ממה יש לך להפגע ? אם דברים שאמרתי הם לא נכונים אז הם לא יכולים לפגוע , אם צדקתי אז קח את זה כביקורת בונה. אני לעולם לא נפגע ולעולם לא מתעצבן. אם אומרים לי דברים נכונים אני מנסה לשפר את עצמי אם הדברים לא נכונים אז הם לא יכולים לפגוע בי. למשל אם יגידו לי שאני מטומטם, אין סיכוי שזה יפגע בי כי זה לא נכון ואם זה נכון אז אני אנסה לשפר את עצמי. אבל להפגע ? אין אפשרות כזו.

idodo cohen

New member
טועה, זה לא קשור לנכון או לא נכון.

אני בן אדם עדיין קצת צעיר ורגיש במיוחד, זה בא לידי ביטוי בהרבה תחומים בחיים שלי, וכשאומרים לי אישית משהו כזה אני לוקח ללב. זה אני ואני לא מתכחש לזה. בוא נבהיר שלא קראת לי מטומטם ואם ככה היית קורא לי לא הייתי נפגע כי אני יודע שאני לא. הרבה מאוד אנשים אפילו מצאו אותי מחונן. לא מעט בתי ספר מאוד מכובדים הזמינו אותי ללמוד אצלם.. צורת דיון בעייניי היא צורה שלא שופטת גם מישהו שלא כתב בחשיבה מתאימה לשלך (וזוהי הדמוקרטיה), ואם זה נורא חשוב אפשר גם להראות לצד הטועה לכאורה (ואני מכבד את זה שלדעתך טעיתי, גם לדעתי היו כמה נקודות שהגזמתי והתנצלתי עליהם עוד באותו יום. צר לי שהעדפת להתעלם מכך) את האור ולהסביר לו איפה הוא טעה, דבר שמאוד ביקשתי עד שהבנתי שאני מדבר לסוג של קיר מבחינות מסויימות. לקרוא לאוכלי בשר נאצים זה דבר שאני בהחלט לא עושה, ולא הייתי עושה גם אם הייתי צמחוני. צודק, התנהלות כזאת היא לא דיון. אבל לא רק זה. אני רציתי דיון מאוד תרבותי, וגם ביקורת נוקבת יכולה ללכת לכיוון דיון תרבותי, אבל אתה לא איפשרת את זה מההתחלה כי באת בגישה של "אתה מטורף ואני לא מקשיב לך" וכל הניסיונות שלי להסית את זה בחזרה לדיון תרבותי עלו בתוהם. בכל מקרה אני חושב שהספיק לי מהפורום הזה. לילה טוב.

למעלה