לפורם Yes Y

אאחחח שיחקת אותה שאתה הולך כדי שעכש

שעכשיו היא תכתוב . אאחחחח איזה פאטתי. הנה היא כותבת למטה בשרשור. ושכחת להסביר מאיפה היא מכירה את עידו אאחחחחחח. רמת על.

כתבת ש"שונאת את המדווח" תכתוב

ממש לא שלי, ואין לי מושג מי זאת שלי, אבל מסתבר שהיא מכירה את עידו. בכל מקרה, תקרא שוב את מה שכתבתי,דיברתי בפירוש על ה"שונאת".

שלי זו אתה וגם שונאת זה אתה

ועם עידו זה אתה . קשה לעבור מניק לניק אהה ? זה לא כזה מהיר. חזרתה מהר להגיב כשצדקתי , למרות שאמרת שאתה הולך. פאתטי

idodo cohen

New member
יש לי חיים ידידי היקר.

אם אני ארצה להגיד לך משהו אני אקח את הקרדיט הישיר והמלא על זה ואכתוב את זה מהמשתמש היקר והמפורסם שלי.

idodo cohen

New member
ולא נעים לי להזכיר לך.....

שבשעות בהן ג'וג'וג'ו כתב לך את ההודעות האחרונות מתוקף היותי בן 14 כבר ישנתי מזמן.... חשבת על זה מתישהו? אני ממממממש אבל ממממש לא עד כדי כך אומלל שאני אתעורר במיוחד באמצע הלילה כדי להגיד דברים בגנותך. וזה היה מאוד מצער אם ג'וג'וג'ו היה אני כי אז לא היה אף אחד שיפתח לי את העיניים לגבי הפייק שבך (מה שהוא עשה עוד ביום שבת ההוא ובזכותו הפסקתי לקחת אותך כל כך ברצינות)

אאחחחח איזה קטעים איתך

אפשר להכנס לעולם שלך ( לכרטיס ) ולראות שהוא נפתח בנובמבר , וכל ההודעות הן עלי. הניק גוגוגו נפתח רק בשביל לריב איתי ולהגיב לי. עוד פעם לא הלך לך עידו , לך לישון , בני 14 ישנים עכשיו. שוב פעם אתה כותב לי דברים שאתה עושה , פתחת ניק בשם גוגוגו רק בשביל לריב שאני אחשוב שיש כמה אנשים נגדי אאחחחחח אתה אומלל. " למה אתה רב עם ילדים " אבל עידו רב עם בת 5 לא נראה לי שיש תרופה לבעיה שיש לך , עכשיו כולם יסבלו לעד ממך.

idodo cohen

New member
לא, פה יש לך טעות קטנה.....

שונאת את המדווח זה בלי ספק הוא עצמו..... רק הוא היה מסוגל לפתוח שם משתמש אנטי עצמו. זה חלק מהטירוף שלו. לרוב האנשים יש מה לעשות בחיים שלהם ולהתעצבן עליו זה רק חלק מהעיסוקים שלהם. אבל שלי דה וואן זאת ידידה טובה שלי מהבי"ס (בשם עדי- שלי זאת החתולה של אביגיל, בעלת המשתמש המקורית) שמאוד מאוד לוחמנית כלפיי אנשים שפוגעים בחברים שלה ומוכיחה את זה פעם אחר פעם וממש לאוו דווקא עליי.

זה בסדר, לרגע לא חשבתי ששלי

זה הוא. רק המדווח מנסה להכניס את "שונאת את המדווח" ושלי לאותה קבוצה. כדי שיפסיקו לחשוד בו הוא מאשים אחרים באותן ההאשמות שהעליתי נגדו. רק שאני באמת עליתי עליו והוא סתם מקשקש בהיסטריה.

לא עלית על כלום אידיוט אתה רק מוכיח

אחרת כל הזמן. כי אם היית באמת מישהו אחר , שלא מכיר את "שלי ". הרי שכל הגיון היה אומר שהיית מעיר לה כמו שעשית לי. כי אתה הרי נגד ריבים. ההיסטריה אצלך כי עליתי עליך ןעל הניקים שלך. אחחחחח אתה עוד נותן לה תירוצים על למה היא לא כתבה 4 חודשים , אומלל אומלל. "המדווחת" יענו החמיאה לי וזה חשוד לך אבל "שלי" החמיאה לעידו וזה לא חשוד לך ? זה כל כך לא הגיוני אפילו בפסיכולוגיה הפוכה . אתה פשוט מטופש.

idodo cohen

New member
אני דווקא לא חושב שהשונאת זה אתה..

האמת, ממש ממש לא נראה לי. אבל אני יודע בביטחון רב שעדי ידידה טובה שלי, ומה בעצם לא הגיוני בזה? היא ראתה את התכנית בדיוק כמוני, דיברנו עלייה לפעמים, וכשהיא הרגישה שאני מותקף היא באה לעזור לי. אין שום דבר מעוות בזה. היא לא באה מזווית אובייקטיבית, זה נכון, היא באה מזווית חברית. ככה זה גם נכתב. בשונה משונאת המדווח שלכאורה אובייקטיבית ואין לי שמץ מי זאת. אין לי אינטרס להמציא את עדי, ואני אפילו לא ביקשתי ממנה לבוא, היא מצאה את זה במקרה כשחיפשה פורום על התכנית והתערבה. זה הכול.

דנושקע

New member
שנייה,

אם אמא שלו ראתה ילדה לא מתורבתת בטלוויזיה, אסור לה להעביר ביקורת על החינוך שהיא קיבלה? מה הבעיה שלך לעזאזל?! בנאדם, הוא אמר על חלי שהיא ילדה לא מחונכת. ולא אימא שלו צריכה להתבייש שהיא "אישה בת 30 40 יורדת על ילדה קטנה". גאדאמט, הוא הביע ביקורת. גם אמא שלי אמרה שזאת ילדה שלא קיבלה חינוך, עכשיו תחפור גם לי בשכל? העניין פה הוא לא "מה אכפת לך מהדעות שלו", אלא, מה כואב לך?! אשכרה כמו גיא מרוז, ישראל אמר לו "יש לי חיי משפחה נפלאים" וההוא הפך את זה ל"המשפחה שלי יותר טובה משלך". ומי אתה שתגיד שאמא שלו והוא אפסים? ושאמא שלו זקנה, הא? אז נגיד ואתה תוקף אותו כי הוא הביע דעה על ילדה בת 5. בשביל זה יש טלוויזיה. מה לעשות. אם אני חושבת שרוני סופרסטאר פרחה מטומטמת, תבוא ותגיד לי שאני תת-רמה שיורדת על בחורה תמימה ונפלאה? מי לעזאזל ירד עליה? ככה זה כשאתה מתפרסם, יש עליך דעות. הוא לא תקף אותך. ואתה תוקף את אימא שלו. מישהי שאתה לא מכיר ותוקף רק כי היא אמרה שחלי לא מחונכת. אגב, אם הוא בן 14 ואתה הרבה יותר גדול ממנו, אמא שלך יותר זקנה
פיי, לקח לי הרבה זמן לרשום ת'הודעה. מעניין מאיפה יש לך זמן לרשום כל כך הרבה הודעות ארוכות כאלה XD אולי כי אין לך חיים?

KatyRose

New member
קפצתי, ומדווח-

כמההה אתהההה חופפפררררר אין שום הודעה שאתה כותב לעידו בלי להזכיר את אמא שלו ואת מה שהוא אמר לפני חצי שנה בערך? (ושוב אני לא אהיה פה תקופה מבוקרת, אז סביר להניח שאני אפילו לא אראה תגובה ממך)

מי חופר אחחחחחחחחח

אני יודע שאת מתה על אאחחחחחח שימי לב שלא אני פותח את התגובות על זה. אבל כבר הראתי לך שאת לא אובייקטיבית . כמו עם התשובה שכולם מחכים לה ממך על זה שאת כאילו לא לוקחת חיים. חבל שלא תהי פה , אבל החיים ממשיכים.

תקשיבי ותקשיבי היטב

לפני אנתחיל עוד מלחמה גם איתך , ואין לי בעיה עם זה. שיקרת כבר לכולם פה , כתבת שטויות על לקחת חיים , קיפלת את הזנב וברחת בלי לתת תשובות , למרות שהבטחת שתעני על זה. עכשיו את זורקת נפט למדורה ומעודדת ריבים. מה האינטרס שלך לריב ? הושפלת ? לא הושפלת אז מה הבעיה שלך ולמה את מעודדת את המריבות כאן ? אני חופר על עידו ועל אימא שלו כי זה היה הטיעון שלו , הוא גם ממשיך באותו טיעון אבל את לא אומרת לו להפסיק ולחפור. מי פתח את ההודעה ? לא אני , למה את לא אומרת להם להפסיק ולמה את זורקת נפט ? מה חברים ומה דמיוניים ? את לא מובנת בכלל. אם את נגד ויכוחים אז אל תהי צבועה ותגידי גם להם להפסיק , כי אני יכול להמשיך לנצח. גם ככה אני עובד רוב היום מול המחשב , משלמים לי ויש לי זמן. את כזו צבועה שאת לא אומרת לכותבת כלום .

KatyRose

New member
תגיד לי, באיזו זכות בדיוק אתה אומר

"שיקרת כבר לכולם פה?" למי שיקרתי? אתה יכול להסביר לי פעם אחת ולתמיד מי זה כולם?? "קיפ]לת את הזנב וברחת" תגיד לי אדוני הנכבד, באיזו זכות אתה אומר שברחתי? אתה באמת חושב שהעזיבה שלי קשורה בך? אתה לא אדון העולם, ואין לך מושג בכלל למה אני עוזבת ומה קרה, אז באיזו זכות אתה קורא לזה "לקפל זנב?" (וזו שאלה רטורית. אז אל תטרח לענות) אני לא אומרת לכותבת כלום. נכון. כי הכותבת לא מטרידה פה כל אחד שנכנס לפורום- הנוכחות שלך מעיקה בטירוף, הפורום נראה זוועה ממה שאתה עושה איתו (כמו ההודעות המיותרות שלך להודעות של תפוז אנשים) וכל הריבים שלך עם כולם אם כולם רבים איתך, נסה לחשוב אולי זו לא בעיה של כולם, אלא שלך. (ופה באמת הכוונה לא להעליב.. באמת כאמצעי נואש לנסות שתבין שזה לטובתך... נסה להפסיק להעיק כל כך, אתה סתם הורס את האווירה וחבל) זה הכל, אני יודעת שאמרתי כבר אתמול שאני לא אכנס, אבל בסוף היה לי עוד יום. אז זהו, ביי

את זו שמחלקת פה זכויות ? לא ידעתי

תבקשי הסברים ותקבלי , אין בעיה. אני ביקשתי ממך הסברים ולא קיבלתי . בבקשה , הנה הסבר למה את שקרנית , כי האשמת אנשים שהם לוקחים חיים כאילו שאת לא לוקחת חיים והוכחתי לך שכן. בגלל זה אני מחכה לתשובה ולא מקבל ולכן זכותתי להגיד את האמת שאת שיקרת שאת לא לוקחת חיים. הנה , הסברתי . כולם +> כולם הם אותם אלה שעוקבים אחרי הנושא של הצמחוניים , כמו עמית למשל ואפילו עידו . הנה הסברתי לך מי הם כולם. באיזו זכות ? בזכות שיש לי להגיד את האמת על מה שאת אמרת. הנה הסברתי. ברחת +> כי לא הסברת לכולם ( ראי את הגדרת כולם למעלה ) למה את לוקחת חיים ומאשימה אחרים בכך. למרות שהבטחת שתסבירי את זה הנה הסברתי. את לא חייבת הסברים לאף אחד אבל אני נחמד וכן מסביר לך. את לא חייבת רק שהבטחת שתסבירי. ושוב יצאת צבועה כי אם מפריע לך שממשיכים לחפור פה אז למאה את לא כועסת על זו שהתחילה את השרשור ? הצביעות הפכה להרגל אצלך , כמו אצל עידו. אני עושה לכם קורס גמילה מזורז.

idodo cohen

New member
ממש כמו ילד קטן.

כי עדי לא חופרת, היא הגיעה לכאן כי היא ראתה שאתה לא בסדר ורצתה להגיד לך משהו אחת ולתמיד. היא לא מתעסקת בלהגיד את אותו משפט, תירוץ מטומטם וחסר בסיס לריב, במשך שבועיים. היא לא אובססיבית לריבים, היא מסוגלת להיות נחמדה לא רק לאלה שאדישים גם לתכונות הפחות טובות שלה. יש לה חיים והיא לא מתעוררת באמצע הלילה כדי לדבר איתך!!!!!!!!

למעלה