לפורום!

לפורום!

אז ככה, לא הייתי פה עשרה ימים (צבא אתם יודעים) ולצערי, אני רואה שהדף בפורום הוא אותו דף מלפני עשרה ימים! אז אני לא יודעת אם אתן\ם יודעים\ות אבל פורום מתנהל מהודעות ותגובות! ומה שאני רואה זה רק הודעות..בלי תגובות! באופן אישי די עצוב לי לראות את הפורום במצב כזה. ואני ממש לא רוצה שהפורום יגיע למצב של רק פרסומות. כי זה מה שאני רואה כרגע. אז חברים, חברות קדימה. אנחנו כל כך טובים בלכתוב, עושים את זה נפלא! אז מזה כבר להשקיע כמה דקות בתגובה שאני מבטיחה לכם תגרום לכותב להרגיש נפלא! הפורום הזה יותר מדי חשוב ואני בטוחה שיש כאן אנשים שמסכימים איתי. אתם יכולים להגיד שזאת האינטימיות והשקט שמאפיינים את הפורום שלנו, אבל יודעים מה, זה מזמן כבר לא ככה. הפורום במגמת ירידה, ואני לבד לא יכולה להציל אותו! תעזרו לי?

צודקת.. גרמת לי לחשוב אחרת קצת..

אני רגיל לבוא למקום הזה מהמקום של לכתוב ולא כלכך להעיר לאחרים כי אני לא תמיד מרגיש שיש לי הערות ענייניות להגיד.. בכל מקרה אני אשתדל יותר להבא להגיב לאנשים :) ומבחינה אישית מבאס אותי שאני מעלה משהו והוא סתם נשאר שם כי אז גם אם אנשים קראו אין לך מושג.. אפילו אם זה תגובות ביקורתיות אני מאוד שמח לכל הערה או סתם התחושה שאולי נגעת במישהו.

אני שמחה.

ואני מקווה שההיענות תהיה גדולה יותר. ואם אמרת שככה אתה מרגיש, ככה מרגישים גם שאר הכותבים שמפרסמים בלי תגובות. וזה שאני צודקת לא עוזר, צריך לעשות משהו. שיהיה שבוע טוב.

למעלה