לפורום שלי...

adamsplit

New member
לפורום שלי...

דנהלפני כמה ימים החלטתי לעזוב את הפורום הזה החלטתי שהוא לא המקום בשבילי רגל בחוץ רגל בפנים גם בחיים כבארון מתים כל כך שונא את אתכם את מכה את טוליפ את dm4 את wwwwwwwwwww את דנה את רספוטין ואת שרימפי אני שונא להיות תלוי בכם אני שונא שאף אחד לא שם זין אני שונא את זה שאני צריך אתכם אני שונא את זה שאתם לא שם אוי ברור מה תגידו"אנחנו שם, רק תבקש.." פאק אני לא רוצה לבקש אני לא רוצה לבכות על ניסיון התאבדות שאלוהים יודע אם היה או הומצא אני לא רוצה לשמוח על אחד שבישר להוריו אני לא רוצה לחשוב על געגועים למישהו שהתגייס אני לא רוצה להתגעגע אליכם והכי אני שונא אני שונא את זה שאני לא מסוגל לשנוא אתכם אני שונא את מה שאני מרגיש כלפיכם ואני שונא גאד כל כך שונא את זה שאני אוהב אתכם...

אז....

אני פשוט לא מבין, מה אתה כן רוצה? זה לא שלא איכפת לנו, אבל כמו שאתה שם לב- יש פה הרבה אנשים. אי אפשר שכל הודעה פה תהיה מה שלומך. כן איכפת לנו ממך ואיכפת לנו ואנחנו אוהבים את כולם פה, באמת! היינו שמחים לשמוע יותר ממך. אבל זו החלטה שלך מה אתה משתף.
גדול
אוהבים אותך ומקווים שתשאר

resputin

New member
אני יכול לנסות לשכנע אותך להשאר,

אני יכול להתעלם ואני יכול לומר לך 'שלום'. אני בוחר לומר לך שלום. ויתרה מכך, לציין שהפורום תמיד פתוח בשבילך. הפורום, האייסיקיו, המסרים, המפגשים... הכל. אני אישית אשמח אם תגיע במפגש הקרב, כחלק מההחלטה האם לעזוב או להשאר. אם תסרב, אבין. תשמור על עצמך, אדם. כי אם אתה לא תשמור, מי כן?

למעלה