לפורום הכי טוב בתפוז..

~מעיין~

New member
לפורום הכי טוב בתפוז..

חמודים שלי.. אני עוזבת פה לתקופה קצרה.. בגלל מישהו בפורום הזה שהנוכחות שלו פה מרעילה את האווירה הנעימה שיצרתם.. תדעו שאני מתה עלים ואיך שהוא ילך אני יחזור אליכם.. בכל אופן למי שיש איסיקיו מאנשי הפורום יוכל להשיג אותי ב- 128742710 הייתי מביאה גם פלאפון אבל הוא אצל סלום.. כי מחליפים לי אותו כי נוצר איתו כמה בעיות.. בכל אופן.. שאני חוזרת אני רוצה לראות אתכם מאושרים.. גם אותך מרינוש.. והלוואי ושמי שיצתרף לפורום זה יהיה רק בשביל לעזור ולא כי הוא חווה אכזבה אוהבתתתת מלאאאאא מעיין.. -
-

StormLord

New member
שיהיה

את ממש מפגרת רק שתדעי..... בתור אחת שהתחילה את כול הסיפור (זה פשוט כתוב שאחרי השלוש נקודות שרשמת שם התחלת לריב) לא נראה לי אני יעזוב פה אבל זה בעיה שלך אני לא יגיב לתושבות שלך פה כי זה לא מעניין אותי....... את יכולה להשאר עדיף אותך פה ממקום אחר אבל שיהיה זה התירוץ שלך להפעם אני מניח (פעם שעברה זה היה לקקנים מה עכשיו? חסרי רגשות? עצובים מדי??) לכול הפורום קבלו את סליחתי ואלוהים יברך את כולכם

jess ועוד

New member
מעין יקירתי בבקשה

לא להעלם בגלל שמישהו אמר את דברו מותר לאנשים להגיד ולא מותר אפשר ואף רצוי להתעלם להעלם לעומת זאת זה לא פיתרון תשקלי שוב את העינין .... מחכה לך פה ג´סיקה

ניקולי

New member
מה קורה פה???

מעיין??????????? מה זה מה קרה?? על מה ולמה?? מה הדיבור הזה?? את לא הולכת לשום מקום!!! ג´ס תגידי לה, אני לא יודעת מה קורה כאן.. בסה"כ כולנו בני אדם, ואני חושבת שדברים אישיים לא צריכים להשפיע על היותינו בפורום..חוץ מזה מה זה השינאה הזאת ??? שיהיה בוקר טוב ניקול*

jess ועוד

New member
אני לא יודעת וחבל

שגוררים מריבות של מחוץ לפורום לתוכו וזה משפיע על כולם לי אישית חבל להפסיד כל אחד מחברי הפורום

mariana

New member
את רצינית???????

לחזור לפה אבל מייד. מעיינוש אני אוהבת אותך ולא רוצה שתעזבי זה יעשה לי רע. את עוזרת לי המון וכייף לשוחח איתך אני יודעת למי את מתכוונת ואת פשוט לא צריכה להיתייחס אליו. הוא משאיר לך תגובה פשוט להיתעלם. אז תחזרי לפההההההההההההההההההה רינת תגידי לה. סומכת עלייך. אוהבתתתתתתתתתתתת מרין

למעלה