לפורום הכי הכי שיש...

spelling

New member
לפורום הכי הכי שיש...

גל אל תהרגי אותי..בשירשור אוף אתם אפעם לא רואים תהודעות שלי חחח כאן אדם הקברניט שלכם..לא סתם.. הייתי מאוד רוצה לשתף אותכם במשהו... כמה חודשים שאני כבר לא פה באופן קבוע..או בכלל... הסיבה לכך היא לא המריבות שלי כל יומיים עם גל...או השעמום בפורום..מי כמוכם יודעים כמה פעלתי פה למרות הכל.. בחודשים האחרונים אני עובד בעבודה מדהימה..אבל גם פעם ראשונה בחיים שלי מצאתי אהבה ובאמת שהייתי מאושר בחודשים האחרונים אבל אתמול נפרדנו ועם כמה שניסיתי להלחם כדי שזה לא יקרה..לא עזר לי..וזה אפילו לא היה בגללי..בכל מקרה אני מאוד עצוב...אפילו אפשר לומר שנשבר לי הלב...ואני יודע שעם כל הבלאגנים תמיד הפורום הזה קיים אחד בשביל השני... מאוד התגעגעתי לפורום ולאליסה ואליכם..ואני כל כך עצוב כרגע וסתם רציתי לשתף אותכם..

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo24.gif

אני יודעת שאתה לא כל כך מכיר אותי.. אבל אני ממש טובה בלהקשיב :] אתה בטוח שזה סופי או שיש עוד אופציה שתחזרו? (נ.ב זה רק מוכיח כמה המוח האנושי עושה מה שבא לו אבל בהתחלה כשקראתי את הכותרת חשבתי שכתוב לפורום הכי גאים שיש וחשבתי שזו פרסומת או משהו לפורום שלהם למרות שאני יודעת שהוא לא פעיל כבר שנים ובטח סגרו אותו XD)

spelling

New member
אהלן!

האמת שתמיד ראיתי תהודעות שלך ....ואנחנו באמת לא מכירים! אז נעימאוד אני אדם 21 ממודיעין(נשמע כמו התחלה של טיפול תרפיה..) ולגבי הבחורה...זה נראה סופי אבל אי אפשר לדעת מה יהיה לא?

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifבהחלט אי אפשר לדעת

היי, יערה, 21 (גם! לא לעוד הרבה זמן :<) נתניה חח אני חושבת שכל עוד יש בך תקווה שתחזרו, תתמקד בזה.. תן לזה קצת זמן ואז תנסה שוב.. אבל רק אם היא שווה את זה..!!

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifא. לא מצחיק

ב. לא מדברים על זה. אני מבחינתי בת 20 לנצח.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאני מתכוונת 20 ../images/Emo46.gif

Natali Milano

New member
אדמדם

אני יודעת שזה קשה לך כרגע שעצוב לך שנפרדתם אבל אני בטוחה שאם בחור כמוך יהיו לך עוד בחורות בעתיד כי אתה אחלה של בחורה כל מי תהיה איתך תזכה בלוטו

always be me mc

New member
../images/Emo45.gif מסכימה לגמרי

חוץ מהחלק של 'אחלה של בחורה'

always be me mc

New member
אדם../images/Emo201.gif

מסכן, זה בטח לא קל ואומנם אני לא בטוחה מה להגיד לך כי אף פעם לא חוויתי את זה על בשרי אבל עצוב לי שאתה עצוב
לא משנה כמה אנחנו רבים(והיי אל תגזים לא רבנו כל כך הרבה
) אני עדיין אוהבת אותך, מחשיבה אותך כידיד שלי ורוצה שיהיה לך טוב אז למרות שאנחנו רחוקים קבל חיבוק ענקי ענקי ממני *חיבוק דוב
* עכשיו אני יודעת שאתה עובר תקופה קשה ואתה בטח לא מסוגל לחשוב על זה בכלל אבל אדם באמת שיש עוד בנות בעולם ובע"ה יום אחד תמצא מישהי שבאמת תעריך אותך כפי שמגיע לך ולא רק שתהיו ביחד כמה חודשים מאושרים בסוף תהיו ככה יחד כל החיים
אז תחזיק מעמד אדם, הדרך אומנם לא קלה והיא מלאה בשיברונות לב אבל יבוא יום ולא סתם תפגוש אהבה, תפגוש את אהבת חייך ותהיה מאושר עד סוף ימיך!

למעלה